Out Of the Box

Lilou's Crush

Don't Leave Me pääsi viimein aamulla ulos laatikostaan. Tilasin sen jo tovi sitten tanskalaisesta Designdelicatessen-nettikaupasta. Toimitus kestää heillä aina kotvasen, mutta valikoma on kiva ja kauppa luotettava. HAY:n pakkaustapa on muuten oikein sopiva rahtia ajatellen, pöytä majaili omassa stryroks-kapselissaan ihan turvassa.

Tykkään DLM:stä tositositosi paljon. Hankittiin sen parveketta silmälläpitäen, mutta kyllä se taitaa enimmäkseen majailla sisällä, niin näppärästi se sopii olkkariin.

Tätä hetkeä odotti etenkin lapsi, sai meinaas minileikkimökin kolmio- ja ympyräikkunoineen. Minusta se kieltämättä näyttää vähän tanskalaiselta design-huussilta, mutta taidan pitää mölyt mahassa :)

Kommentit

Tibs (Ei varmistettu)

Todella napparan ja kivannakoinen pikkupoyta!
Pitaakin kayda ko sivuilla katsomassa - kiitos hyvasta vinkista!
Tibs

Hertta
Lilou's Crush

Olin ihastellut sitä jo ilmestymisestään lähtien, ja sitten annoin periksi -oikein hihkaisin aamulla, sillä minusta se oli "livenä" VIELÄ kivampi kuin osasin odottaa :)

Tasaraita

Meillä kyseinen pöytä on majaillut vajaan vuoden verran ja olen ollut siihen niin tyytyväinen. Yleensä se pitää paikkaansa eteiskäytävässä ja saa syliinsä jonkun tuoksukynttilän. Iltapäivisin siirrän sen sohvan viereen viettämään kahvihetkeä kanssani kun lapsi on päiväunilla. Niin näppärää.

Mukavia hetkiä uuden pöydän parissa! :)

Hertta
Lilou's Crush

Tinttinen, oi, juuri tuommoinen monikäyttöisyys minuakin siinä ihastuttaa! Onko sinullakin tuo "peruskoko" eli pienempi? Ja vitsi, kadehdin päiväunia nukkuvaa lasta, meillä ei todellakaan nukuta, vaikka pitäisi, ja sitten on ärrin murrin purrin koko loppupäivä. Päiväkodissa nukkuu kyllä, mokomakin ;)

Tasaraita

Meillä on se isompi koko. Jotenkin tykkäsin että se on parempi koko kun siihen mahtuu myös teeman leipälautanen. Meillä ei ole olohuoneessa mitään pöytää joten tuo hankittiinkin ensisijaisesti sitä varten kun joskus haluaa katsoa telkkua ja syödä iltapalaa samalla. Pieni on varmasti vielä näppärämpi liikutella mutta kätevästi tuo isokin siirtyy vaikka kahvikuppi toisessa kädessä. :)

Hertta
Lilou's Crush

No sepä olikin tosi fiksu valinta tuohon tarkoitukseen! Meillä mallattiin, että isompi ei mahdu parvekkeelle -olkkariin olisi kyllä mennyt. Mutta hyvä tämäkin :)

Sabba (Ei varmistettu)

Hei! Olen haaveillut tuosta pöydästä jo tovin. En jotenkin osannut lukea noita nettisivuja tai sitten olen vain ääliö, mutta paljon tuli postituskuluja pöydälle?

Hertta
Lilou's Crush

Minä tilasin vähän muutakin, mutta postikuluja tuli 14€, ja sitten luottokortilla maksettaessa joku pieni lisämaksu tms (siis ihan euro tms)

Heini Hensku (Ei varmistettu)

Voi että tuo on ihana pöytä, kävin just hipelöitsemässä sitä HAYn liikkeessä Köpiksessä... Meillä se ois ihan huippu olkkarissa, jossa sitä pitää vähän väliä siirrellä milloin minkä legokaupungin tai junaradan tieltä pois. Saa nähdä koska raaskin sen hankkia...Nykyisin olkkarissa ei ole pöytää ollenkaan, ainoastaan mun tuunaama vanha jakkara, joka toimii milloin pöytänä, milloin tuolina. Oliko pöytä tuolta nettikaupasta edullisempi kun ihan vaan liikkeestä ostettuna Suomessa? Terkkuja Porvoosta :)

Hertta
Lilou's Crush

Heiniläinen, ei ole kovin paljon edukkaampi, kävi vain näppärämmin tilata näin kun tuli muutakin (jotka jutut taas sitten oli edullisempia :) ainakin Sisustuksen Koodista ja Finnish Design shopista saa täältä, Koodihan sijaitsee Turussa tosin, toimittavat kyllä postitse :)

Heini Hensku (Ei varmistettu)

Hertta, juu, olenkin myös sitä Finnish Design Shopissa katsellut. Toistaiseksi katselen edelleen. Luulen, että meillä on portaiden maalaus ja keittiökaappien uusiminen ennen mitään design-ostoksia, kun vaan saisin aikaiseksi, mä kun olen meillä se, jota noi vanhat enemmän häiritsee. niin muutokset on mun vastuulla... ; )

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.