Pääsiäistipujen jättiyllätys, eli kuinka rakennetaan uusi huone kahdessa päivässä

Lilou's Crush

...tai ainakin tässä vaiheessa vielä toivotaan, että sellainen saadaan toteutettua. Hykerrellään täällä jo etukäteen innosta nähdä tytön ilme, kun hänet haetaan pääsiäisen päätteeksi mummulasta. Olemme nimittäin laittaneet tuulemaan, ja kun neito saapuu, häntä odottaa täällä yllärinä upouusi huone, ja se kauan kauan kaivattu parvisänky!

Ei tässä ajoituksessa ehkä järkeä ole, kohta on yksi suuri huone ihan remontissa odottamassa vielä tovin pientä asukkiaan, mutta sillä ei ole niin väliä, kunhan tällainen tärkeä majapaikka saadaan ensin valmiiksi. Eikä meillä oikein ole halua kauneimpia kesäpäiviä tähän hommaan uhrata.

No mutta. Ihan niin helpolla, kuin ajo vartin matkan päähän Ikeaan, sänky kasaan ja ping, "valmis" ei kyllä päästä. Suurempia mutkia on matkassa kolme:

  1. on huijattava "joku" toveriksi kantamaan ikivanha ja julmetun painava Billnäsin kirjoituspöytä ovesta ulos, kulman taakse ja rappusia pitkin naapurin pihaan ja sen poikki oman pihan läpi alakerran ovesta sisään ja nitkutellen muutaman kulman ohi tulevaan paikkaansa. Se "joku" toivottavasti löytyy seinän tahi kahden takaa... 

  2. On purettava seinänmittainen kaapisto ja sijoiteltava sen sisältö muualle asuntoon. Joukossa mm. siivouskomeron antimet, pipo-hanska-urheiluvaatehässäkät, lukuisa määrä kenkiä, arkistointikaappi ja miehen kitarat... Toivotaan, että runsaasti aikanaan paukutetusta Tetriksestä on tässä apua

  3. Sänky on väärän "kätinen", eikä sitä ole tarkoitettu muuten koottavaksi. No, eipä olla ekaa kertaa Ikeaa muokkaamassa, mutta silti. Tervemenoa K-Rautaan kulmarautaostoksille ja sopivia ruuveja noutamaan heti sen seuraavan kerran auettua.

Että notta pitäkää peukkuja! Perjantaina levätään, lauantaina alkaa ryske. 

 

 

 

Kommentit

T-100
(G)ROUND ZERO

Ooh, innolla odotan kuvia huoneen uudesta ilmeestä! Mielessä kans vastaavanlainen parvi joskus vuoden päästä sitten esikouluikäiselle. Sen sijaan, että toimin sokkona ja sekoilen ihastuksissani huonekalujen kanssa, odotan että joku toinen toteuttaa homman tyylillä tai ainakin jättää kirjoittamatta ne kaikki voimasanat ja sudenkuopat. Terveisin nimimerkki Ostin onnesta soikeana uuden sängynrungon kotiinkuljetuksella. Enkä tietenkään mitään mittoja ottanut, minkä toki auliisti myönsin sängyn koonneelle puolisolleni. Ei nimittäin mahdu mitenkään päin kivasti, siinä missä edellinen meni ihan muitta mutkitta...

Tsemppiä urakointiin! :)

Tasaraita

Huh, oottepa homman valinnut. Täällä tuli melkein tuskanhiki ihan vaan lukemisesta. Tosin tytön ilme varmasti lopulta palkitsee vaivan. Mitäpä sitä ei lastensa ilon takia tekisi. :)

Kovasti tsemppiä aherrukseen! 

HandMadeWithLove

Oi voi, mikä projekti, heheheh :) Lopussa kiitos seisoo, joten TSEMPPIÄ teille :)

mungoliini (Ei varmistettu)

meille tuli 8vlle se ikean metallirunkoinen parvi, siihen saa koko matkalle työpöydän alle, ollut nyt 6kk tms, ja hintakin oli sopiva tori.fin kautta ostettua noin 5km päässä-80e yht :D

I May Say (Ei varmistettu)

Oho, tehän päätitte tarttua toimeen! Heti! Tsemppiä sinne. Mikä ihana ylläri esikoiselle!
Toivottavasti pääsiäisruoat maistuvat "Lahes", mekin oltiin siellä "mäen alla". Ja siinä leikkipuistossa siinä "mäen alla".

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.