Päättymätön iltasatu

Lilou's Crush

 

"Äiti kerro iltasaduksi kaikki mitä sulle on sattunut. Voi olla verijuttujakin".

Napero keksi päättymättömän iltasadun, sillä niin koheloa ja onnettomuusaltista naishenkilöä ei taida maasta löytyä kuin meikäläinen. 

Jotakin kertonee se, että sain edellisessä työpaikassa läksiäislahjaksi "työ-mamiltani" Jaanalta kaksi ensiapupakkausta: toisen itselleni, ja toisen annettavaksi jollekulle uudelle, luotettavalle työkaverille. Jaana tietää, sillä rouva on vuosien saatossa paikkaillut, laastaroinut, noutanut jääpusseja, putsaillut haavoja ja antanut ensiapua murtuneille varpailleni niin monta kertaa, ettei taida yhden käden sormet riittää. Kahden ehkä nippa nappa <3

 

***

Oikeasti iltahommissa (väsyttää niin turkasesti, että uni pyörii nyt mielesdä täällä blogissakin!) ollaan otettu askel taaksepäin nukkumishommissa, mutta ei harmita yhtään. Pari vuotta tyttö nukahti kiltisti omia aikojaan sänkyynsä iltapusujen ja satujen jälkeen, huhuili kyllä aikansa, toisinaan pidempäänkin, mutta simahti sitten. Nyt, kun nukutusrutiineihin yhtäkkiä vahingossa on lipsahtanut satu tai yhdessä laulettu "lohikäärme puff" ja isän antama jalkahieronta (like mother, like daughter...), sammuu lyhty samantien.

Niin nopeaa, niin helppoa.

Saa nähdä sitten kun hieronnan vaatijoita on yhteensä perheessä kolme kappaletta, miten iskän rahkeet riittää.

Mutta se on sen ajan murhe se.

Kommentit

bramasole

ihana kuva <3

Hertta
Lilou's Crush

Kerrankin oli kamera oivalla hetkellä hyppysissä :)

millamainen

Oi, mikä kuva! <3 Täynnä rakkautta! :))

Milla / millamainen

Hertta
Lilou's Crush

Siinä ne pötköttää <3

I May Say (Ei varmistettu)

Meidän 3-vuotias nukahtaa meidän sänkyyn iltasadun jälkeen. Sitten kun isi tulee nukkumaan, hän kantaa tyttären omaan huoneeseen. Yöllä (en tiedä mihin aikaan) hän palaa meidän sänkyyn. Aiemmin hän nukkui koko yön omassa sängyssä, mutta sitten joku sairausputki katkaisi hyvät rutiinit (taisi olla kurkunpääntulehdus, jolloin lapsi kuulosti siltä ettei saa henkeä, eikä uskallettu laittaa omaan sänkyynsä nukkunaan). Sitten olin itse kipeänä muutaman yh-viikon, jolloin oli vain tärkeää nukkua.
Tuleva perjantaina on muutto uuteen kotiin, siellä pitää jossain vaiheessa tehdä paluu normaaleihin nukkumajärjestelyihin.

Hertta
Lilou's Crush

hei mutta tuo muuttohan on tosi luonteva väli siirtyäö taas omaan petiin, meillä kävi niin näpsästi, että muutettiin vähän ennen tytön 1vee-synttäreitä kotiin, jossa sai oman huoneen, jäi ihan samantien kiltisti sinne nukkumaan ja siihen jäi sitten yösyötötkin kuten vähän toivoinkin :) Tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen kotiin!

MinEna
Kasvukäyrillä

Tapaturma-alttius, tell me about it! Sain entisessä työpaikassa työkavereilta pipon, jossa luki "kävelevä katastrofi" sen jälkeen kun tapaturma-alttiuteni oli saavuttanut huippunsa: reissulla työkavereiden kesken Turkuun, menin vanhan puutalon lautalattiasta läpi. Siis ihan oikeasti. Toinen jalka alakerrassa ja toinen yläkerrassa, jumissa. Mustelmissa selvisin, lattialla ei ollut yhtä hyvä tuuri ;) 

joillekin vaan sattuu ja tapahtuu!

 

PS. Ihana kuva ja teillä on kyllä melko hieno hierontapalvelu! <3

Hertta
Lilou's Crush

Aaaaah, kohtalotoveri! Ymmärrät selvästi tasan, mistä kyse :D Ja kääk, onneksi ei sattunut pahasti, mun iskä putosi aikanaan yhden kodin sisäkaton läpi remontoidessaan ja siinä kävi jotenkin vähän hullummin, en tosin muista enää miten, kun olin alle kouluikäinen. Ja sas muuta, hierontapalvelu on kyllä superluksusta!!!

Tasaraita

Tuo kuva, niin kaunis!

Hertta
Lilou's Crush

kerrankin molemmat hiljaa ja paikoillaan, että saa samaan kuvaan :) Nättejä ne on kun nukkuu!

Asikaine
Asikaine

Oih, tuo kuva! Love lovee!

Hertta
Lilou's Crush

Sitä juuri <3

tara (Ei varmistettu)

On se "mukava" kuulla, että tästä maasta löytyy muitakin toheloita. Nimimerkillä 3 kesää kainalosauvoilla. Nyt jännätään, menisikö tämä neljäs ilman niitä sauvoja. Murtunutta varvasta, revennyttä polven kierukkaa ja muuta mukavaa.

Ihana kuva ♥

Hertta
Lilou's Crush

Yläläpy, nuo kaikki on löytyneet täältäkin, tosin mulla on menneet syksyt keppisiltään :D Pidän todellakin peukkuja, että tämän kesän saat kirmata ilman lisäjalkoja!

Bianca** (Ei varmistettu) http://thebernardandbianca.blogspot.fi

Voi nuo lapsen sutkautukset on niin parhaita!:D Itse tässä toista viikkoa ihmettelen ruhtinaallista aikuistenaikaa iltaisin ja tilaa sängyssä kun poikanen oppi kainalon sijaan nukahtamaan itse omaan sänkyynsä ilman sen suurempia seremonioita. Vaikka on sitä lämmintä kapoista selkää vähän ikäväkin, muutoin kun 2vuotias ei juuri paikallaan paijattavana viihdy. Heräämishetkistä otankin kaiken ilon irti:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.