Päivä 3.

Lilou's Crush

Viihteenä tänään mm. Suomen vahvin nainen. Hurja mitä voimanpesiä!

Terve toverit. Kiitos niin valtavasti lämmittävistä terkuista edelliseen postaukseeni! Kylläpä ne ilahduttivat ankeaa olotilaa! Toiveeni eilisestä kotiinpääsystä haihtui uusien supistusten myötä taivahan tuuliin, eli täällä ollaan ja pysytään, päiviä, viikko vai muutama, sit ei tiedä kenkään. Onneksi lääkitys tuntuu oireiden ilmetessä tehoavan, vaikka oma olo siitä tuleekin huonoksi. Pari päivää sitten saatu annos olisi kyllä varmasti saanut hevosenkin tanssimaan ripaskaa ja kaatumaan sen jälkeen läähättämään mustat pisteet silmissä vipeltäen, nyt annostus on paremmin kohdillaan eivätkä sivuvaikutukset ole ihan niin hurjat.

Vieressä on huonekaverit vaihtuneet moneen otteeseen ja etenkin edellistä jäin oikein tosissani kaipaamaan. Tuntuu kuin vuorokaudessa olisi saanut uuden kaverin, niin kivasti meillä synkkasi -samoin miehillämme.  Hetki sitten lähetin haikeana mummulasta kotiutuneen tyttösen iltatoimiin kotiin, hitsi vieköön, millainen koti-ikävä vaivaskaan. Niin perhettä, omia rutiineita kuin omaa ihanaa sänkyäkin. Unet kun ovat jääneet tältä herkkikseltä törkeän vähäisiksi, vain pariin kolmeen tuntiin yö. Nyt lohtua tuo sentään oma tyyny... Tällainen raportto tällä kertaa -jospa aurinkoisempia uutisia taas huomenissa.  PS. Jos silmät pysyisi auki, raidaisin NAP:in alet. Mutku ei pysty. Menkää te ja kertokaa mitä ihanuuksia siellä on :)     

Kommentit

Le5Ann (Ei varmistettu)

Voi Hertta! Hurjasti tsemppiä! Tuo sairaala-aika on ikävää juurikin koti-ikävän takia. :-(
Minä vietin 2,5 kuukautta sairaalassa odotellen parempia viikkoja. No tulipa luettua moni klassikko kuten Tuulen viemää ja Sinuhe, egyptiläinen.
Tsemppiä siis ja hyviä vointeja! :-)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos <3 vaikka kyllä mun sympatiat on sun puolella, tuo aika on jo ihan käsittämättömän pitkä!! Itselläni täällä makoilua on kuitenkin maksimissaankon vain kolmisen viikkoa, jos tarvitsee sitäkään. Lukeminen maistuisi tosiaankin, odottelen josko nämä lääkkeiden sivuvaikutuksey vähän hälvenisi, niin jaksaisi keskittyä kirjoihin!

Aisha J
Aisha

Voimia oikein rutkasti! <3

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Aisha ihanainen :)

Liisa
Osasin!

Voi ei! Paljonkos sulla niitä viikkoja olikaan nyt?

Itsekin sain viettää muutaman huonosti nukutun yön prenalla Kättärillä ennen kuin tenava syntyi (rv 34+0). Meillä "hurjin" keskosrumba oli ekan tarkkailuvuorokauden jälkeen se kuukauden kestänyt tehosyöttämispyöritys, mutta se oli ihan ok kun saatiin keskittyä hommaan molemmat täysillä. Nyt jos sama toteutuisi esikoisen ollessa mukana kuvioissa se olisikin vähän mutkikkaampaa.

Toivon sulle paljon voimia tulevaan, ja kaikkea hyvää! :)

Hertta
Lilou's Crush

No juurikin tuo pyörii mielessä, että nyt ei ihan niinkään helpolla päästäisi, tosin siis meillä rv 34 syntynyt esikko vietto pitkän pätkän teholla keuhkojen ollessa kovin vielä vajavaiset ja muita ikäviä harmeja ilmaannuttua myös. pumppuhommia siis meikäläisellä päivät ja yöt -tehosyöttöön päästiin sitten kotiutuessa, huh mikä ruljanssi tosiaan! Täällä kasassa nippa 33, eli rutkasti viikkoja toivon vielä kasaan edellisen koettelemuksen opettamana. Vielä ainakin viikko näitä rikkonaisia öitä, huh huh. Tiedät tosiaan, mitä tarkoitan! -toki huonkaveristakon on paljon kiinni, tässä on ehtinyt olla jo viisi vierehellä.

bramasole

Kovasti tsemppiä!! <3

Hertta
Lilou's Crush

Otan ilolla vastaaan :) kiitos! 

-iira (Ei varmistettu)

Paljon tsemppiä sinne osastolla köllöttelyyn ja Pullalle hieman pitempää pinnaa malttaa vielä paisua!
On se kyllä ihmeellistä, miten erilaisia raskaudet voivat olla! Muakin on supistellut paljon jostain viikolta 21 asti, mutta ne ei oo tehneet yhtikäs mitään. Mulla nyt rv 34+jotain, joten hirvittää ajatella, että teidän Pulla on viikon jäljessä ja todennäköisesti silti tekee ensiesiintymisensä ennen meidän vauvaa :/ Sun innoittamana pakkasin kuitenkin tuossa tovi sitten sairaalakassin, niin on sitten valmiina kun h-hetki koittaa!

Sisublogi (Ei varmistettu) http://www.sisublogg.blogspot.fi

Lämpimiä ajatuksia myös täältä! Toivottavasti vauva jaksaisi vielä hetken pysyä masussa. Tsemppiä sinne!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.