Päivän asu

Lilou's Crush

Wohooo! Uudistunut Lily on auki! Ja miten se onkin kaunis. Eikös tällainen perinteinen päivän asu-postinki siis avaakin hyvin tämän uuden aikakauden :)

Tässä siis viime viikolta asukuvaa. Toimistohommia, palavereita ja parin kivan tyypin tapaaminen oli päivän agendalla.

Whistlesin alesta vajaa pari vuotta sitten hankitut hassut silkkitaskupöksyt jaksavat aina hurmata mukavuudellaan. Kun jalkaan laittaa vähänkin korkoa, tulee asusta heti toimistokelpoinen. Mukavuuspukeutumista siinäkin mielessä, että 200 denierin sukkiksetkaan eivät tee olosta tukalaa.

Yläosana Kööpenhaminan treffireisulta COS:ista hankkimani neule, jota olen pitänyt niin paljon, että se alkaa huopua.

Kaula-asia on yksi suosikeistani, löysin sen H&M:stä tovi sitten. Kultainen osio on ikäänkuin lukko, ja kaula puikautetaan sisään tuosta välistä. No, kyllähän tuo metallirengas vähän taipuukin sentään.

Olen muuten pitkästä aikaa vähän innostunut suoristelemaan tuota tukkareuhkaani. Löysin uuden hittituotteen tällaiselle laiskalle tukanlaittajalle, pitääkin siitä kertoa ihan erikseen pian.

Share

Kommentit

Anne Malia (Ei varmistettu)

Jihuu, oikein kivalta näyttävät nämä uudistetut sivut! Nyt pitääkin oikein opetella ja katsella mitä kaikkea kivaa täältä löytyykään :)

Voi miten hyvältä näytät, sinun hiukset on ihanasti ja kauniin väriset. Oma hiuksisto on aivan hirrrrveä just nyt, on menossa värin uudistus ja tämä välivaihe on kiusallinen. Siksi ihailen raikkaan värisiä hiuksia.

Niin, tuollainen asukombo kelpaisi tännekin.

Cee (Ei varmistettu)

Anteeksi, mutta tää fontti ei oikeen toimi. Mun mielipide. Mukavaa Maanantaita.

Christina

Hertta
Lilou's Crush

Anne Malia, eikö tosiaan, minustakin ovat ihan hurjan kivat! Moni semmoinen juttu, jota todella olin odotellut, on nyt tässä hyppysissä. Ja kiitos, kävin justiinsa hetki sitten kampaajalla, ja palasin takaisin näihin vähän vaaleampiin raitoihin, tuntuu että tukan lisäksi freesautui koko eukko :)

Uusi Evita oli muuten ihan mielettömän hyvä lehti! Luin sen nyt viikonloppuna (sun palstan toki katsoin heti lanseeraustilaisuuden jälkeen, paras.)

 

Cee, ei tartte anteeksi pyydellä mielipiteitä, kiva saada palautetta nyt ihan tuoreeltaan :) Jotenkin tämä tuntui parhaalta tähän hätään, mutta nythän sitä voi heittäytyä vallan villiksi ja vaihtaa fonttia vaikka joka päivä :) Toivottavasti fonttikauhistuksesta huolimatta tulet toistekin :) Kivaa viikon alkua sinne!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.