Päivän asu: barokkia kesäillassa

Lilou's Crush

On mahtunut tähän viikkoon monenmoista. Tiistaina hummailtiin entisten työkamusten kanssa pian koittavien synttäreideni varjolla aamukahteen (kääk!), keskiviikon vietin sairaalassa ja sain kuulla kurjaakin kurjempia koipiuutisia molempien polvipoloisteni osalta, mennyttä kalua molemmat ja sen kanssa on elettävä. Työpäivät on kuluneet palaveeratessa, tahti vain kiihtyy näin ennen lomia. Tänään aamuvarhain taksi nouti puhumaan toiselle puolelle kaupunkia mielenkiintoiseen ja antoisaan markkinointitilaisuuteen, sieltä kurvattiin pieneksi toviksi töihin ja taas iltapävällä toiseen paikkaan esiintymään, ja välillä kokoustettiin talon sisällä. Onneksi edes noilla siirtymätaipaleilla pystyi vähän edes nuuskuttamaan aurinkoa ja kesää.

Tämän llan kruunasi työpaikan kesäjuhlat, joista tosin livistin ennen yhdeksää rättipoikkiväsyneenä kotia kohden. Edessä on vielä se merkittävin teko, eli huomisten tyttären synttäreiden järjestelyt. Työkaverini Maijan sanoin, retromeiningillä, ainakin mokkapaloja luvassa, ne kun ovat takuuvarma menestys kohderyhmän keskuudessa.

Nyt siis kiinni jauhopussiin ja uuni päälle! Kauniita unia teikäläisille :)

Harhauduin hiukkasen otsikosta: asukuvaan on ikuistettu tämän päivän vaatekerta. Marni for H&M "nääeiistuyhtäänkenellekäänmuttaonsiltikivat" vajaamittaiset housut, Gina Tricotin t-paita ja Zaran ballerinat.

Kommentit

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Tsemppiä H! Lasten synttärit ovat parhaita ja pahimpia. Meillä jää aina moni asia kuuluisaan viime tippaan ja sitten valvotaan ja leivotaan. Yleensä itse pilleet sujuvat kuitenkin sujuvasti, oli sitten muistanut hoitaa kaiken tai ei. Ihanaa juhlapäivää teille siis :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Emppu! Rennosti täällä mennään, odottelen että munat lämpiää huoneenlämpöisiksi :D Meillä on niin pieni jääkaappi ja pakastin, että tämä viimetippa taitaa olla ainoa mahis. Huomenna täytän sitten vasta kakun -eihän ne lapset sitä usein paljoa syö, mutta sankari haluaa niin sehän toki tehdään!

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Voi ei, miten ne sun polvet nyt pelittää? Tuleeko jotenkin vaivaamaan/rajoittamaan loppuelämän? Itse välillä pohdin, että pitäisi astua asvaltilta syrjään lenkkeillessä, kun polvet ja lonkat ei aina tykkää..

Hertta
Lilou's Crush

Ne toimii jotenkinkutenkin kävellessä, mutta kovin ovat kipeät, ja mikään niin radikaali liike kuin esimerkiksi kyykkyyn meno ei onnistu. Näköpiirissä ei ole mitään, mikä pitkällä tähtäimellä helpottaisi, mutta ensi viikolla taas sairaalaan ihmeteltäväksi.  Superitku.

iduska (Ei varmistettu)

Voi ei, paljon tsemppiä polviongelmiin! Siskolla (ja itselläkin, tosin pienemmässä mittakaavasa) on samaa ongelmaa ja kurja seurata varsinkin sitä kamppailua. Mut ollaan otettu se linja, että kävellään hitaasti ja pysähdellään jos tarvis tulee. Toisaalta ihan hyväkin vähän hidastella välillä. Toivottavasri sairaalassa keksivät jotain vielä! Virtuaalihalaus <3

Hertta
Lilou's Crush

kiitos tsempistä! Asiat voisi täälläkin olla tottakai vieläkin kurjemmasti, mutta (nyt entisenä) himourheilijana tämä ottaa tosi kovasti. Tsemppiä siskollesi paljon myös!

Jossu (Ei varmistettu)

Voi kurjuuksien kurjuus niitä polvia! Itellä nyt menny puolisen vuotta leikkauksesta ja tänään salitreenin jälkeen kyllä taas teki niin kipeää.... Ihankun joku olisi pienillä puukoilla polven sivuihin tökkinyt :ss liekö ne sitten niitä rustovaurioita mitä ei leikkauksessa pystytty korjaamaan. Millasta se sun kipu on? Pystytkö jo lenkkeilemään? Tsemppausta ja myötätuntoa sinne kovasti! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.