Päivän asu ja ja häh-paituli

Lilou's Crush

Edelleen valaistus mättää kotona, joten tälläkertaa tämmöinen sovariasukuva :)

Kävin ruokiksella noutamassa lapselle pitkikset Henkasta, ja sorruin samalla kahden euron paituliin Trendin männämallistosta. Minkäs teen, kaikki veltot vaatteet viehättää.

Ennenkuin tuomitsette rekissä rähjääntyneen löytöni (olin nimittäin aistivinani, että työkaverini eivät ihan hiffannneet löytöni arvoa ;), antakaa sille ajatuksissanne mahdollisuus legginsien ja mustan pehmoisen neuletakin kanssa. Miten kiva. Ja sininen tehosteväri, sopivasti kasari printti. 

Ruutupaita tuntuu muuten yhtäkkiä muuttuneen meidän toimiston epäviralliseksi työasuksi, palavereissa on tosi hupaisaa, kun puolet edustustosta pukeutuu yhtenäiseen kuosiin. -Mitä on tapahtunut mainostoimistomustalle, hyvänen aika?

Jopas tänään ajatus poukkoilee. Nyt tyttö kainaloon ja tyttöjen iltaa Monsterit Oy:n seurassa jatkamaan.

Paita Wragler, farkut J Brand, saappaat Zara

 

PS: Ne Ash-bootsit. Jukupliut olivat isot. Lähetin takaisin.

Kommentit

I May Say (Ei varmistettu)

Soot upea ilmestys! Aivan sairaan hyvännäköinen setti. (olen snadisti heikkona ruutupaitoihin ja bootcut-farkkuihin & bootseihin)

Hertta
Lilou's Crush

I May Say, haha, hitsi, kiitti! Ja sama täällä. Edellinen ruutupaita virahti rintamuksesta vauva-aikana, tämän löysin jostain Asoksen alehässäkästä, nyt kelpaa taas :)

millamainen (Ei varmistettu)

Tosi kiva toi paita! Sun yhdistämissuunnitelma kuulostaa tosi hyvältä, bikersaappaat viel jalkaan sit! ;)

<a href="http://millamainen.blogspot.com/" alt="millamainen" rel="nofollow">millamainen</a>

Hertta
Lilou's Crush

millamainen, no niinpä ois ihan nappi, mutta hittolainen neku mokomat oli liian isot! Argghhh! Eli ei siis kannata luottaa siihen, kun joku sanoo, että ovat pientä kokoa. Eivät oo. Höh!

Stockholm by me (Ei varmistettu)

Heipä hei tosi kiva asu, diggaan varsinkin farkuista. Onx ne Lovestory-mallia? Sopii sulle hyvin anyways! Ja oo onnellinen kun voit pitää tollasia kuteita duunissa, sitä iloa ei valitettavasti oo kaikille suotu. Nimimerkki IBM/TeliaSonera/Amex ja sit riitti :)

http://www.stockholmbyme.blogspot.com/

Hertta
Lilou's Crush

No heipähei Tukholma :) juu, ihan oikein veikkasit, laavstoorit ovat. tykkään, joustaa vähän joka suuntaan. Ja kyllä, olen tosi iloinen, että meillä ei juuri pukukoodia ole. Kunhan on siistit. Toki toisinaan pitää sitten ihan tarkemminkin miettiä, mutta yleensä voi mennä just tämmösenä kun viihtyy. En muuten tiennytkään, että esmes TeliaSoneralla on haasteellisempi pukeutumistapa, kappas kappas!

Hups ja häh!?

Hei muru, ootpas tosi hoikkana! Sun pitäis syödä ruokiksella eikä hortoilla Henkassa. :) Ihana päivän asu muuten ja paituli saa multa mahiksen vaikka hieman epäilyttääkin. Palataan pian! Pus.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.