Päivän asu ja ystävät

Lilou's Crush

Aamulla vaatekaappia kaivellessani mielessä kipitti puolihuolimaton ajatuskulkue että miksi sitä ihminen pukeutuu niinkuin pukeutuu, miksi tykkää juuri semmoisista vaatteista kuin tykkää. Vaikutteita tulvii joka suunnalta, mutta miksi sitä oikein tykästyy justiinsa tietynlaisiin juttuihin, ihastuu joihinkin muodin oikkuihin, ja toiset samanaikaiset ovat ihan oksuja. Ja miten ystävät toisinaan pukeutuvat samanlaisiin vaatteisiin, toisistaan tietämättä, tai tietentahtoen.

Tämän työpäivän asu muistuttaa minua kahdesta rakkaasta ystävästäni, ja siitä tykkään ihan erityisesti. Lähimmistä ystävistäni noin puolet viittaa kintaalla kaikelle muotihömpötykselle. Sitten on hassua, että sen toisen puolikaan kanssa teemme usein samanlaisia vaateostoksia ihan sattumalta.

Nämä kaksi, joita tarkoitan, olen saanut elämääni nyt aikusena, ihan viime vuosien aikana. Äitiyslomallani töihin oli hiipinyt yks Lissu. Se täällä blogissakin vilahdellut. Vaikka tyylimme poikkeavat toisistaan, omani minimalistisempana ja Lissun runsaana, on meillä paljon samanlaisiakin juttuja. Kuten tuo paita. Kiss and Amuse, sopii meille.

Toinen tekstiilikaksosistani on Pupulandian Jenni. Sen lisäksi, että meillä on merkillinen telepaattinen yhteys, on meillä myös tapana hankkia (tai ainakin ihastella) toisistamme tietämättämme samanlaisia juttuja. Esimerkiksi vaikka sitten neonkeltainen jakku. Ja kuten minäkin, Jennikin oli yhdistänyt omansa raitapaitaan. Muistan, kun tapasimme toista kertaa, emmekä siis vielä tunteneet toisiamme kovin hyvin, olimme pukeutuneet lähes päästä varpaisiin samoin. Hihitytti. Molempia.

Että sellaisin haja-ajatuksin, vähän ystävyydestä ja paljon vaatteista. Kuulisin mielelläni teidän tämmöisiä.

Nyt päättötyön pariin, naputi-nap.

 

Yllä tänään: Farkut J Brand, jakku ja bootsit Zara, vyö Mulberry, paita Maison Scotch

 

 

 

 

Kommentit

Jenniii
Pupulandia

<3 <3 <3 

Olin justiinsa tulossa naureskelemaan taas tälle yhtäläisyydelle, mutta olitpas hoksannut sen itsekin. :D Kiitos ihanista sanoista, rakas ystävä. <3

millamainen

Aikas täydellinen asu! Keltainen on tosi piristävä väri. Mulla on sitä tällä hetkellä kynsissäni. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oot kyllä niin kaunis :o)

maria/Dejiss (Ei varmistettu)

Kiva kiva kiva asu ! :)

lili's (Ei varmistettu)

Voi miten ihanan pirteä ja iloinen asu!:) Juuri tänään katselin Zarassa keltaista bleiseriä, mutta ajattelin, että enhän mä nyt noin rohkeeta väriä uskaltais käyttää! Mutta näyttää erittäin hyvältä!:&gt;

MS (Ei varmistettu)

Aivan mahtava jakku + tuo raitapaita sopii täydellisesti!

Elma (Ei varmistettu)

Usein kun löydän jostain nettikaupasta jotain superkivaa, alan jo valmiiksi ajatella, että tästä tulee kohta "se juttu". Monesti niin käykin. En ihan varmasti ole ainoa, joka huomaa tuommoisia juttuja. Tätä olisi kiinnostavaa tutkia enemmänkin, että mistä nämä muoti-ilmiöt tulevat, tai että miksi jokin juttu tai vaatekappale näyttää niin hyvältä juuri tiettyyn aikaan.

Meni pikkusen ehkä aiheen ohi, mutta nääh.

Mullakin on sama paita!

Keltainen on niin ihanan pirteä, täytyy itsekin etsiä jotain keltaista kaappiin. Kotona se onkin hiipinyt salakavalasti meidän sisustukseen :) 

Luru
Changes

Ihanan pirteä asu! Itse asiassa vähän samanmoinen on ollut suunnitteilla itselläkin siitä lähtien kun jossain Piretin postauksessa törmäsin keltaiseen ja muistin että "ainiin, sehän on niin kiva väri!". Tämän ahaa-elämyksen seurauksena saman päivän iltapäivänä haahuilin kirpparilla, ja mihin törmäsinkään - keltaiseen jakkuun, hinta 1€. Jakku tosin kaipaa hieman työstöä ennen kuin sen pääsen päälleni pukemaan (pakko purkaa ensin parit "söpöt" pienet paikkataskut jne), mutta kohta kohta... :)

Ja kyllähän se tekstiilikaksonen itseltäkin löytyy - aika läheltäkin itseasiassa. Se on nimittäin lähes aina niin, että kun käyn Mikkelissä veljeäni moikkaamassa on hänen tyttöystävällään joko a) täysin samoista aineksista koottu asu b) hassu ilme, jonka jälkeen hän seuraavaksi huudahtaa että:"Eiikä, mulla on just tuo sama!" tai "Voi eii, mäkin meinasin ostaa ton!!". Hauskaa. :)

Mutta on se vaan kiva tuntea sellainen ihminen, jonka tyylitaju on lähes täsmälleen samanlainen kuin oma. Kun tukkani kaipasi leikkaamista, en tippaakaan epäröinyt antaa hiuksiani tämän saman tyttöystävän käsiin (hän kun kampaajaksi opiskelee) - kyllähän se tietää. Ja tiesikin, kiva tuli tukasta. :)

Ihanan pirteää viikonloppua. Jospa mä nyt tän sun ihanan pirteän asun inspiroimana saisin sen omankin jakun kuntoon. :)

Love you, my style queen! The sisterhood of kissing and amusing 4eva!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.