Päivän asu -sikaritakissa ekaa kertaa

Lilou's Crush

Tänään puin päälle vähän skarpimmin, kun päivän keskipisteenä oli ihana joululounas. Isabel Marant-mallistosta H&M:ltä ostamani villainen bleiseri sikaritakkihenkisine kauluksineen pääsi siis ekaa kertaa ulkoilemaan.

Yleensä yläosani eivät ole näin skarppeja, ja mietin etukäteen, kuinkahan kotiudun, mutta turha oli vaivata päätä: viihdyin tosi hyvin, eikä tavanomaista niukempi hartialinja yhtään hermostuttanut.

Kiva, kun nyt on ekaa kertaa vaatekaapissa jakku, joka taipuu vaikka fiinimpäänkin menoon korkkareiden kanssa, mutta on helppo yhdistellä perusvaatteisiin. Voin siis sanoa, että Marant-malliston jakut oli kyllä loisto-ostoksia jok ikinen -kirpaisi kukkarossa, mutta ei yhtään harmita!

 

Kuvista ja tunnelmista saan kiittää armasta ja ainutlaatuista (työ)kaiffariani Jennaa <3

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

MAHTAVA!! Nyt kyllä rakastuin tuohon jakkuun.. ja vaaleiden hiusten kanssa aivan lyömätön. Tota jakkua olis kiva nähdä monessa asukokonaisuudessa jatkossakin :)

Hertta
Lilou's Crush

No voi vitsi, minustakin oli oikein kiva kokonaisuus, kiitos kun noin nätisti sanoit ja mieltä lämmitit! Ihana olet! Ja täytyy oikein alkaa pohtia, mitä muuta tähän voisi yhdistellä, tämähän oli tosi itsestäänselvä ja aika turvallinen valinta :)

Tasaraita

Ootpas taas nättinä ja niin skarppina. Ihana look!

Hertta
Lilou's Crush

Ja sää taas niin ihanana ja mukavana <3 kiitos!! JA KOSKA SAADAAN TASARAITAAN ASIAA, MITÄ?! :D

Tasaraita

No se on ollut pitkään ajatuksen alla ja mietinnässä että olisko mulla sellaista annettavaa mikä jotakuta kiinnostaisi. Välillä olin jo kovasti sitä aloittamassa mutta nyt on elämä heittänyt sellaista kuperkeikkaa ja vastoinkäymisiä sataa että energia ja aika menee arjesta suoriutumiseen, päivä kerrallaan. Jahka täältä taas noustaan niin ehkä tulevaisuudessa. :) Mutta kiva hei että joku kaipailee sinne jotain juttua. :)

Hertta
Lilou's Crush

Oijoi, kuulostaa kurjalta, toivon sulle niin maailman eniten lämpimiä tuulia ja onnea niiden mukana! Tietty kirjoittelu voisi ehkä tuoda jotain päänkevennystäkin, jos oikein kepoisista jutuista kirjoittelisi :) No, siitä tai tästä, mää odotan!

Hertta
Lilou's Crush

Oo, kiitos hurjasti kivasta kommentista :) Uskon, että tulee käytettyä tosi paljon!

Stockholm by me
Stockholm by me

Sama jakku löytyy täältä myös, ei tosin hirveesti vielä tullut käyttöön... keväällä sitten lyhyiden mekkojen ja paljaiden (ruskettuneiden!) säärten kaveriksi lämmikkeeksi mukaan? 

Mutta hei - tätä sikaritakkijuttua ei voi noin vain ohittaa :) Mikä on siis sikaritakki, smoking vai? Älä vaan sano että frakillekin on joku suomalainen sana, en tiedä uskallanko kuulla :D 

Hertta
Lilou's Crush

Hei kuulostaa hyvältä yhdistelmältä! Ja tiiätkö,  tuo voi olla ihan mun oma käännösväännösajatuskin -smoking jacket tuli mieleen vain jostain syystä :D

Piret
lainahöyhenissä

IHANA <3 hyperkaunis bööna ;)

Hertta
Lilou's Crush

Ohooo, itte oot ihana :) Kiitos <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.