Päivän paita

Lilou's Crush

Puin aamulla päälleni ekaa kertaa Henkan Marnimalliston paidan, jonka sain valita yhteistyökampanjassa, lanseerauspäivän kunniaksi. Tykkään hurjasti!

Lounastunnilla käytiin työtyttöjen kanssa kurkistamassa menoa, ja se olikin aamun hässäköistä selvästi lientynyt. Tavoittelemani paidan kankaiset kultapöksyt jäivät haaveeksi, mutta lehtikoru, klipsikorvikset ja pari muuta juttua lähti kassan kautta mukaan.

Bäk to biz :)

Kommentit

Vierailija Sanna (Ei varmistettu)

Mikä on tuo huulikiilto/-puna mitä sulla on tossa kuvassa?? Oon etsinyt juuri tuon väristä jo pitkän aikaa enkä ole löytänyt mistään sellaista millä saisi juuri tuon sävyn! Kaikki liian punaisia tai liian läpinäkyviä...

Hertta
Lilou's Crush

No se on semmoista kuin Dior Addict High Shine 554 :) On kyllä hyvä!

heartbeats
HEARTBEATS

Hih, jos en ihan hulluja puhu niin noita pöksyjä taisi löytyä vielä vino pino täältä Tampereelta ;) Muutenkin noita Marni-juttuja oli tosi paljon! Lähes kaikki vielä ja tosi paljon kokoja jäljellä. Harmitti, että ne silkkishortsit ei ollukkaa päällä niin kivat ku kuvittelin :/

Hertta
Lilou's Crush

Heartbeats, onni potki, ja löytyi minullekin pöksyt. Helsingssä on kyllä vellonut marnikuume, liikkeessä ei ole jäljellä pal mittään, mekot kaikki meneet, samoin puserot, ja vain hajakokoja muista mennyt. Tuota omaa paitaani näkyi olevan jäljellä, mutta kokohommista en tiedä. Silkkisortsit näytti henkarissa hienoilta, onpas harmi ettei sitten yllä.

Chloe (Ei varmistettu)

Ihana kuva ja olet niiin tyylikäs! Mikä kynsilakka tuo on?

Hertta
Lilou's Crush

Chloe, no voi kiitos! Kynsilakka onkin muuten sellainen jota mielelläni mainostan, ostin sen lomalle ihan vain huvikseni ja ihastuin: sävyn numeroa en muista, mutta on sellainen pienenpieni Max Factorin puteli, oranssinvaaleanpunaine/koralli. Tosi nätti kynsissä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.