Palaselle kultakääreet

Lilou's Crush

Harmittelin juuri, että vaikka Fitbittini (saatu blogin kautta) on minusta aktiivisuusrannekkeeksi cool, eikä herätä ranteessa huomiota, ei musta kumiranneke (tai muunkaan värinen kumilenkki) kaikkien vaatteiden kanssa ole se viehättävin vaihtoehto. Ja uskonpa, että aika moni rannekkeen jättääkin kaapin perälle tästä syystä. 

...Ja juuri silloin tietysti törmäsin netin syövereissä Tory Burchin Fitbitin Flex-mallille suunnittelemaan mallistoon.

Ihastuin hurjasti, etenkin tuohon kultaiseen rannekkeeseen -noin kaunista korua pitäisin ilokseni, oli sisällä älypalanen tai ei, ihan mielikseni vain. Tosin koko on aika massiivinen tuosta palasen kohdalta, mutta ei se minua haittaisi.

 

Kultaisen rannekkeen lisäksi Tory on suunitellut kuosin kumirannekkeisiin kahdessa värissä. Ihan kivat olivat nämäkin.

Harmi kyllä Tory Burchin EU-kauppa ei ole tietävinäänkään näistä ihastuksista, lupailee vain kesällä saapuvaksi. Täytyypä metsästää, löytyisikö jostakin, vai onko odotettava ensi kesän jenkkireissua, josko silloin vielä kaunokaisia olisi saatavissa!

 

PS. On se tehokas peli. Eilen vähän ennen puolta yötä huomasin, että askeltavoitteeni oli jäämässä tuhat askelta vajaaksi. Voitte vain kuvitella, millainen tramppaus alkoi, sillä paras kisa on itseä vastaan käyty kisa, ja minähän to-del-la-kin aion täyttää tavoitteeni aina kun mahdollista :D

 

Kommentit

Miira (Ei varmistettu)

Tuo kultainen ranneke on ihan huippuhieno, mutta jos musta ranneke kyllästyttää, niin pikaisella googletuksella löytyi myös tällaisia: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/11294/drqbg/Fitbit-Flex-rannekepa...

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos tosi paljon linkkivinkistä :) minä onneton kuntilasinvihreän. Ebaysta, ja kopioksihan se paljastui ja istuu siis huonosti. Nuo piristää!

Rosallll (Ei varmistettu)
Hertta
Lilou's Crush

No miten sattui, että juuri tänään itsekin taas kurkkasin! Harmi kun vain lukee "not available" -mutta kenties enteilee, että tulossa on :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.