Palatsin neitona

Lilou's Crush

Kuten jo mainitsinkin, Turun reissulla yövyttiin Radisson Blu Marina Palacessa (aikamoinen nimihärdelli siinä!), ja viehätyin tosi kovasti arkkitehtuurista. Silmiä hiveli etenkin tuo kaunis marmoriportaikko, jonka kaiffarini Henna tiesi kertoa olevan suojeltu. Ei ihme, upea.

Ylläni juhliin lähtiessä oli vähän turhankin tuhdisti vaatetta, olen niin kamalan vilunarka. "Tuhti" tässä sanavalintana ihan tietoisesti, sillä tuolla laatikkojakulla ei varsinaisesti ole hoikentava taipumus... Ulkonahan sitten vastaan paiskasi hellekelin, joten jakku juhli puutarhan sijaan autossa, ja kaiken päälle sipsuttelin avojaloin. Kun kassinkin vielä jätin pois, oli meno huomattavasti maanläheisempi kuin lähtötilanteessa. Näin myös ihan käytännössä, sillä ryömiskelin Monniskan perässä terassilla perä maata viistäen suurimman osan aikaa.

Jälleen kerran yllä löytöjä kaapistani: jakku ja kengät jostakin noin kahdeksan vuoden takaa Zarasta, H&M:n ballerinahamonen ei taida esittelyjä enää kaivata. Pellavatoppi on puolestaan noin esikoisen ikäinen Reiss:in alelöytö. Kiva, kun ovat kestäneet monissa menoissa hyvänä, tykkään jokaisesta. No, kengät alkavat olla taipaleensa päässä, mutta suotakoon se niille.

 

PS. Kaulassakin killuu jotain aivan esihistoriallista, olisikohan hento sydänriipus lahja ihkaekalta poikaystävältä, ellen täysin väärin muista. Niin kaukaa menneisyydestä, että dynastia vallan vaivaa keski-ikäistyvää. Nimeni vuoksi noita sydänriipuksia olen muutaman vuosien saatossa saanut, kuten ehkä arvata saattaa. Yhtä kaikki, kiva löytö näin piiiiiitkän ajan jälkeen, ja sopii tähän hentojen korujen trendiin, joka nyt minusta on kiva.

Kommentit

annakayhko

Ihanat asukuvat! Pastellinen fiilis ;--)

Hertta
Lilou's Crush

Ihan oli kyllä hempeää meininkiä päästä varpaisiin :) Joskus näinkin, eikä aina ihan goottina :D

Aisha J
Aisha

Ootpa kaunis, keijumainen ihanassa hameessasi :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos sinä ihanainen, tuo hame tekee kyllä asusta kuin asusta sievemmän! Kumma, miten moneen se taipuukin!

ohsomanyreasons

Ihana Carrie Bradshaw-hame :)

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä, kunnon tutu :)

Tintti/stellar (Ei varmistettu) http://www.stellarstories.fi

Ihana asu! tuo samainen hame löytyy omasta kaapistanikin ja en todella olisi osannut arvata sitä ostaessa miten pitkäkestoinen suosikki siitä on tullut! Ja oi Turku <3

Hertta
Lilou's Crush

sama juttu! Ostaessa mietin, että IHANA mutta teenkö mä tällä yhtään mitään... no todellakin tein:) ja voi turku, ihana!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.