Palikat kaulassa

Lilou's Crush

Kaula-asuste H&M Trend

"Hei Lissu, hei kato, hei mikä toi ihana on, siis voidaanko mennä kattoon, ihan nopskaan" livahti lause suustani lounastunnilla.  Sen lopputulemana olimme kumpainenkin 19,90 köyhempiä -ja hömelön onnellisia pleksimuovinkappaleiden ja neonvärisen silkkinauhan omistajia.

Puin sen tietysti heti seuraavana päivänä päälle tämänhetkisen helpon lempparini, eli sen minttuneuleen seuraksi. Aika painava on, illalla jo tiesi kantaneensa kaulassaan jotain ylimääräistä.

PS. Hauskin sattuma naismuistiin: kun olin matkalla ulos, törmäsin erääseen vanhimmista blogiystävistäni, jota en ole koskaan näin IRL tavannut! Ihastuttava Suvi Valkoisesta Harmajasta oli saapunut Helsinkiin kokoustamaan. Voi sitä iloa, tuli hyvä mieli pitkäksi aikaa.

Arvatkaas, mitä Suvi oli juuri kiikuttamassa kassalle? Jep :)

Kommentit

suvi m
suvi m

Oli kyllä hauska yhteensattuma ja ilo nähdä sinua! :)

Mullakin oli heti tänään tuo koru kaulassa töissä. Sillä saa piristettyä asun kuin asun.

marijjja (Ei varmistettu)

Onnekkaita ovat ne ketkä edes pystyvät kantamaan tuon kaulallaan ilman niskakipuja. :) Itsellä jo huivin pitäminen kaulassa koko päivän aiheuttaa inhottvan niskakivun. Yleensä pidän parin tunnin jaksoissa, sillä välttyy suuremmalta pahalta (=päänsärky). Kevyetkin kaulakorut päätyvät työpäivän lopussa laukkuun, kun tuntuu raskaalta niska-hartiaseudulla. Näin täällä. :D

Mutta ihana kaulakoru silti!

Hertta
Lilou's Crush

suvi m, meidän samistelut on synnynnäisiä :) Kivaa viikonloppua!

 

marijja, ymmärrän hyvin tuon kurjuuden, vaikka itse en siitä kärsikään, hartiasäryistä kyllä muuten.  Sulla on sitten mainio syy pitää todellisia statement-rannerenkaita ja vaikka nilkkakoruja, jos tästä nyt jotakin positiivista voi repiä ;) Toivottavasti vointisi kohenee noilta osin!

heartbeats
HEARTBEATS

Oivoivoi! Miksei Tampereella myydä Trend-mallistoa! :--( Tahtoo tuollaisen niin kovin!

Hertta
Lilou's Crush

heatbeats, voi ei, ihanko totta! Onpas kummallista ja tylsää -siksi muuten yleensä mainitsenkin, jos on Trend-tuote, koska olen huomannut saatavuuden hankalammaksi, että kukaan ei sitten pettyisi, jos lähihenkka ei jotkain ko. malliston tuotetta tarjoa. pöh. Vaadimme Trendin Tampereelle, heti!

heartbeats
HEARTBEATS

Ihan totta! Tylsää :( Ja sitten kun opinnot antavat (+lompakko) periksi lähteä Helsinkiin, niin kaikki ihanuudet on loppuneet jo aika päiviä sitten valikoimista. Höh! Ja kun samalle kadullekkin mahtuu kaksi H&M-liikettä, niin miksei tohon isompaan voitaisi ottaa edes pienimuotoisesti tota Trend-mallistoa - olis varmasti kysyntää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.