Paljettilakkojen kaksintaistelun voittaja on...

Lilou's Crush

Muistattekos vielä, kun iloitsin tuon kimmeltävän Essien Luxeffects-lakan hankinnasta. Pieni raha, iso piristys.

Koska hassua "paljettilakkaa" tuli käytettyä useammin kuin olisin kuvitellutkaan, ostin Sephoran Opi-valikoimasta vastaavanlaisen, mutta pronssinsävyssä.

Olipa pettymys melkomoinen, kun ensikerran aloin sillä lakkaamaan: hippuja ei kynnen pintaan jäänyt edes tikistämällä. Höh!

Tuossa verrokkikuvassa molempia lakkoja on muistaakseni kaksi (ellei kolme) kerrosta. Pikkurillin Essie peittää kivasti, mutta Opin lakan alla kynsi on edelleen surullisen naku. 

Mitä tästä opimme? Kun kyseessä on niinkin kriittinen juttu, kuin kimallekynsilakka, testaa ostohetkellä.

***

Tähän suureen viisauteen päättelen tänään ja vien pikkuhiljaa tyhjentyvän ja ilmeisesti tyhjyyttään särkevän pääni tyynylle. Kauniita unia kaunokit :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Millaista toi Essien poistaminen on? Yleensä on tuskan takana saada hileet pois kynsistä ja siksi niitä ei tule käytettyä..

Hertta
Lilou's Crush

No sanos muuta, se voi olla ihan tuskaa, mutta laitan alle aluslakan ja päälle päällyslakan, niin on lähtenyt yllättävän hyvin! Painan kynsilakanpoistoaine-pumpulia aika pitkään kynttä vasten, ja sitten pyyhin pois. Hyi hitsi, oli tosi inhottavaa poistaa sellaista rimmelin hopeahilelakkaa, ennenkuin tämän hiffasin. Kynnet näytti olevan valkoisessa homeessa, kun pumpulista jäi nöyhdät kiinni :D

Tibs (Ei varmistettu) http://shoptravelfood.blogspot.com

Hyva tietaa! Olen ihastellut tota Essien kimallelakkaa kaupassa jo pariin otteeseen, joten jos se peittaa noin hyvin niin kipaisen ostamassa sen.

Terkkuja!
Tibs

Hertta
Lilou's Crush

Tibs, suosittelen, ihan oikeasti! Olen gimmellyshulluna laittanut 3.-4 kerrosta, tulee ihan peittäväinen. Tosin aika paksu eli kuivuu kauan.  Ja alle voi tietty laittaa vaaleanpunaisen lakan, itse tykkään ilman. Toivottavasti säkin tykkäät! KIvaa perjantaita :)

Vimps (Ei varmistettu) http://tonninstiflat.wordpress.com/

OPIn lakat ovat laadukkaita, mutta eihän tuo ole OPin lakkaa vaan Sephoran. Sama laita on Essien.

Olen muuten ihan totaalisen heikkona glitterkynsilakkoihin. Mitä överimpää, sitä parempaa.

Hertta
Lilou's Crush

Vimps, tuo on OPI:n Sephoralle tekemä lakka, eli ihan samaa kamaa ainakin muut kun vertaan muita "opejani" ja Sephoran OPI-lakkoja. OPI ei tosin mulla toimi koskaan, ovat omaan makuuni liian litkuja, hyviksi niitä kyllä usein mainostetaan. Essiet taas ovat olleet aina jees. Ja glitteriöverit on just parasta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jep, essie parasta. Mavalan kausituotteenakin oli kivoja kimallelakkoja ihan kohtuu peittävinä ja parastahan niissä on koko ja hinta. Mutta miksi oi miksi käy niin että kun löytää hyvän, on se vain kausikamaa!?
Susanna

Hertta
Lilou's Crush

Susanna, no nii-in! Ei ole yks eikä kaks kertaa, kun lempparilakka tai -huulikiilto on kausikamaa! Höh! Noita Mavaloita en muuten olekaan kokeillut kuin ihan peruslakkoja, täytyykin pitää silmät auki :)

 

 

tuuliajohanna (Ei varmistettu)

Minulla on tuo sama Essie ja se on ihana! Olen tänä talvena fanittanut glitterlakkoja ja todennut myös China Glazen glitterlakat hyvin peittäviksi. Ovat vähän Essietä edullisempiakin, kannattaa kokeilla! :)

Hertta
Lilou's Crush

Ovatkos nuo China Glazet nettitilaustavaraa? Vai saako niitä jostakin muualtakin? Kuulostaa mielenkiintoisilta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Sen sijaan, että ostaa valmiita kimallelakkoja, kannattaa kokeilla askartelukaupasta glitteriä ja kirkasta lakkaa. :D Sinooperissa on mielestäni parhaat ja niillä jaa juuri niiiiin peittävän kun ite tykkää. Niinkun lakkojakin, noitakin on kamalahko poistaa, mutta toisaalta ne kestääkin melkeen 2vk!

Hertta
Lilou's Crush

Totta muuten! Eikai niissä sen enempää myrkkyjäkään voi olla, kuin kynsilakoissakin jo on... Ja väri+mallivalikoima on ainakin huikea :) Hauska ajatus!

Hertta
Lilou's Crush

Totta muuten! Eikai niissä sen enempää myrkkyjäkään voi olla, kuin kynsilakoissakin jo on... Ja väri+mallivalikoima on ainakin huikea :) Hauska ajatus!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.