Pallaadi popoille

Lilou's Crush

Muistanette, että hankkiuduin eroon suuresta määrästä kenkiä hetkinen sitten. Osasta siksi, että koipi kasvoi mahan kanssa kilvan, mutta toisin kuin vatsanahka, jalatpa eivät palautuneetkaan raskautta edeltävään tilaansa. Osasta siksi, että olivat jääneet liian vähälle käytölle, kun polvi ei enää korkoihin pystynyt.

Kenkien shoppailu ei todellakaan ole lempipuuhaani, ei sovitushomman vuoksi, vaan koska olen niin toivottoman nirso niiden suhteen. Pitää tuntua hyvältä, näyttää hyvältä, olla sopivan hintaiset yms yms yms. Siksi olenkin kovin iloinen, että varpaat pysyvät tänä talvena lämpimänä myös muissa kuin UGG:eissa: ostin nimittäin hetki sitten Steffin instakuvan inspiroimana Palladiumin hunajaiset töppöset vaunulenkkejä siivittämään, ja pitämään pyryharakan pystyssä. UGG:it eivät ihan parhaiten suoriudu tuosta jälkimmäisestä vaatimuksesta, nämä kaverit vaikuttavat tarrautuvan iljanteisiin huomattavasti paremmin.

Tällaiset vastaavat kengät minulla on muuten ollut seiskaluokalla. Traktorikengiksi niitä silloin nimitin.

PS. Palladiumilla on myös aika kiva bränditarina: yritys perustettiin jo vuonna 1920 valmistamaan lentokoneiden pyöriä. Toisen maailmansodan jälkeen lentokoneteollisuus ei enää lyönyt leiville, joten ryhtyivätpä sitten valmistamaan tosikestäviä kenkiä.

Kommentit

Epe (Ei varmistettu)

Heii, ihanat! ja juurikin tuollaisten menevä tila minun kenkäkaapissani! mistä löysit?

Hertta
Lilou's Crush

No tässä olikin kyllä juoksemista! Koetin parhaani mukaan ostoskella kivijalkakaupassa, ja eräänä iltana kun okin muissa asioissa karkuteillä vauvalta, juoksin hiki päässä läpi ne kaupat, joissa tiesin myytävän (stockmann, K-Kenkä ja Nilson). Ja eipä onnannut kokoni suhteen, vitsi että harmitti. Mutta nettikaupasta sitten löytyi. Nellyllä oli ainakin joitain kokoja, ja omani tilasin hollannista Sneakershopista (sneakershop.nl oli muistaakseni osoite :)

Lauralaura (Ei varmistettu)

Noi niin ihanat! Tuollaiset kävi viime keväänä mulla sovituksessa, mutta oli aika pientä kokoa muistaakseni? Pitäisiköhän tilata uudestaan isompana.... :)

Hertta
Lilou's Crush

No on kyllä tosi kivat! Ja itseasiassa toihan voiskin selvittää asiaa, jos ovat todetusti pientä numeroa :D Ovat meinaas elämäni ekat "napakkana" ostamani kengät! Seuraavat tämmöiset sitten ostan kyllä "kahta" kokoa isompana (siis ei muuten tarvis, mutta tapaani ostaa liian isoja kenkiä se sopisi ;)

HannaMarii (Ei varmistettu)

Ihanat kengät, näyttävät lämpimiltä ja monikäyttöisiltä. Laitoin sinulle muuten sähköpostia opinnäytetyötäni koskien, olisi hienoa jos ehtisit vastaamaan siihen :)

Hertta
Lilou's Crush

Heippa, voi minä vastasinkin silloin hetimiten! onkohan se jäänyt lähteviin posteihin! Käyn heti kurkkaamassa!

Daniel808 (Ei varmistettu) http://www.finmane.fi/palladium-kengat/

Itselläni nämä olivat kevään paras sijoitus, kun satuin Sportiasta löytämään puoleen hintaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.