Parhaimmillaan pussi päässä

Lilou's Crush

Yritä sitä nyt ottaa yhtään minkäänlaisia asukuvia, kun tuulee niin, että tukka lähtee!  Terkkuja Lauttasaaresta, jossa mantereellakin hurjan tuulinen sunnuntai antoi ihan uuden merkityksen termille "pureva tuuli".  Tuuli vissiin niin kovasti, että kuvaaja onnistui saamaan jokaisessa ottamassaan kahdeksassa kuvassa ihan kaiken muun tarkaksi, paitsi meikäläisen,  joten ta-daa, vuoden huonolaatuisin asukuva on kuitattu sitten tällä, siitä voin mennä takuuseen. Voitte sen sijaan tarkastella Isokaaren rakennus- ja autokantaa. 

Pussi päähän, ei muu auta. Kenties kuvaajallakin oli.

 

Päällä oli parka Acnelta, farkut H&M:ltä ja kengät Vagabondilta. Lörpähtänyt pipo COS, ja saman sarjan kaulaliina.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Hehe, tiedän tunteen eiliseltä, kun vierailin Helsingissä. En muistanutkaan millainen merituuli voi olla! Se on ihana, mutta talvella melkoisen kylmä..

Näyttää heijastimesi muuten tutulta, onko se Paola Suhosen suunnittelema? Minulla on keltainen sellainen, söpö kuin mikä :)

Hertta
Lilou's Crush

Eilisen tuuli oli kyllä jotain hysteeristä, en muista sellaista pitkän ajan mittaan olleenkaan! Ja joo, heijastimeni on just tuollainen Paolan bambi. Se on kyllä tosi söpö! Mulla oli myös keltainen muutama vuosi sitten, mutta se karkasi jo ekalla käyttökerralla, että harmitti. Tämä on nyt sitten siitä viisastuneena ovelammin kiinnitetty :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivat kuvat, ei niiden aina niin tarkkoja tartte olla, näistä ainakin tunnelma välittyy. :D Niin ja ootko muuten tehnyt jotain "erityistoimenpiteitä" tuolle bambille? Ostin sellaisen nimittäin ennen joulua, mutta en oo uskaltanut ulkoiluttaa sitä vielä, kun pelkään, että se karkaa(luin täältä silloin sen tekstisi)...

Vapaapudotuksessa

Hyvinkin tutun oloiset fiilikset tuon tuulen suhteen oli täälläkin päin suomea missä tuli viikonloppuna otettua n.15 asukuvaa joista kolme juuri ja juuri julkaisukelpoista. :D

Kao Kao

Mä menin fiksuna tyttönä maksimekossa ja ballerinoilla viemään roskiksen ulos eilen aamulla. Mekko levittäytyi kunnon purjeeksi ja ballerinat liusti jäisellä pihatiellä. Hyvä kun en päätynyt tuulen mukana ties minne :) Kylymä oli.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.