Pari huurteista

Lilou's Crush

Oi ja voi, meidän perheeseen iski kauhea lenssu. Ollaan oltu miehen kanssa aivan raatoina koko viikonloppu, pieni jaksaa porskuttaa. Flunssan myötä meni kivat suunnitelmat pulkkamäestä ja kauan odotettu ystäväperhevierailu sen siliän tien! Koskaan ei ole kyllä taudin hyvää aikaa tulla.

Olen viettänyt kaksi edellistä päivää täysin vaakatasossa, mutta tänään kömmin pystyyn ja hyödynsin totaalisen tukkeutuneen nokan: inhoan kynsilakan käryä, mutta nytpä sitä ei haistakaan.

Sain Berneriltä hetki sitten tutustuttavaksi kevään meikkituotteita, ja etenkin kynsilakat ihastuttivat herkillä sävyillä - Vaikka kyseessä on kevätsävyt, huurteiset värit sopivat minusta tosi hyvin jo tähän valoisampaan talviaikaankin.

 

En oikeastaan koskaan käytä helmiäislakkoja, muttä nämä olivat niin houkuttelevat, että muutin mieleni. Ja kun sille tielle kerran lähdettiin, otin ensikokeiluun myös kaksi epätyypillisintä sävyäkin minulle: pääosaan vihertävän lakan nimeltä Dragonfly ja kahteen yllärisormeen violetin Ray of Lightin.

Hyvin levittyi, sävyt toistuivat selkeänä jo kahden kerroksen jälkeen -tapaan laittaa kolme kerrosta, ja silloin nämäkin tulivat minusta täyteen loistoonsa. Paha vain, että käyttämäni päällyslakka oli yks kaks mennyt huonoksi, ja muhjasi ikävästi kauniin pinnan.

 

PS. Haasteen asetti lakkatuokiolle myös se, että niistää piti noin kolmen minuutin välein, joten lakkaussuoritukseni lopputulos saa arvosanan seitsämän miinus, sen verran on nessunjälkiä kynsissä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.