Parveke!

Lilou's Crush

Voi Jee! Eka kesä vuosiin, kun voidaan nauttia oman kodin parvekkeesta!

Meidän koti on 80-luvun alussa rakennetussa keltatiilisessä, kaksikerroksessa rivitalossa. Siis oikein aikansa tyylipuhdas suoritus. Kodikas, juu, kovasti, tyylikäs -sitä hyvin vähän. Tummaa puuta oleva parveke on ulostyönnetty, ja suojana on vain markiisi, eli sateet pieksää sattuessaan.Haaveissani oli aikanaan hankkia uuden kodin parvekkeelle tai pihalle Philippe Starckin Toy-muovituolit, mutta eivät sovi fiilikseen sitten yhtään. Ei se mitään.

Koska meillä on vielä paljon remonttia ja rahanmenoa edessä (alakerran remontti, ja pihakin pitäisi laittaa!), parveke laitetaan mukavaksi vanhoja juttuja hyödyntäen ja edullisin Ikean kalustein. Kollaasissa näkyykin, mitä sinne kohta järjestellään. Ihanaa, kevät! Ja mikä parasta, saan pian ammattilais-ystäväni neuvoja kukkahommiin ja  pihan laittoon. Niistä sitten myöhemmin!

Tyynyt: H&M, Garpen-ulkosohva (meille tulee "kulmadivaanina" ihan kohta!) Ikeasta, vanha kunnon Pappelina-matto pääsee edellisen kodin eteisestä ulos, Design House Stocholmin lyhty, HAY:n DLM-pöytä, joka asustaa kylmät kaudet olkkarissa ja alaspäinamppeli Kodin Ykkösestä. Siinä tärkeimmät!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Partsi on kyllä ihana juttua! Toki rivitalossa on sitä omaa pihaakin, niin parveke ei ole niiiin iso juttu ehkä kuin mitä kerrostalossa. Mutta fiilistä siinä on joka tapauksessa. Aurinkoista kevättä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin ja aurinkoista kevättä toivotteli siis Alma.:)

Hertta
Lilou's Crush

Alma, niinpä, ilman mitään pihaa-ajan jälkeen jo pelkkä partsikin olis luksusta! Ja nyt kun on tuo pihakin, niin jopas tässä hemmotellaan :) Se on kyllä aivan kaameassa kuosissa, terassintekohenkilöstä ei ole nyt hetkeen kuulunut mitään, joten täytynee hankkia uusi tekijä :(

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.