Pässinpökkimissä

Lilou's Crush

Neulehousut ovat omassa päässäni kategorisoituneet "talvivaatteet" osioon. Siksi arvoin  pitkän ajan näiden Onlyn atzteekkihenkisten neulehousujen ostamista, kevät ja vaaleammat jutut kun olivat ensisijaisesti toivelistallani. No, tais "takatalvi" (mikä taka se nyt edes on, eikös tähän aikaan pitäisikin olla lunta) kuulla pähkintäni, kun saapui helpottamaan ostopäätöstäni...

Talvisään lisäksi mukavuus vei kassaööe. sillä matalavyötäröiset pöksyt menevät nyt ja sinä päivänä, kun maha on muisto vain. Materiaali ei ole villaa vaan muistaakseni puuvillasekoitetta silauksella joustoa, ei kutita.  Töissä pidin pöksyjä tuon farkkutakin kanssa, kotona olivat kivat ihan vain tuon trikoon kanssa.

Mitäs tuumaatte, näyttääkö silti liian talviselta kevätkuukausille?


 

Yllä tänään: pöksyt Only, paita ja farkkujakku H&M, nilkkurit Acne.

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Ei lainkaan liian talviset. Noihin kun yhdistää vaalean yläosan ja vaikka nudet ballerinat, niin varmasti on keväinen setti :) Ihanat pökät! Kerrothan sitten, miten käy polvipussien kanssa? Mä olen ihan hulluna kaikkiin verkkari-neule-tyyppisiin pökiin, mutta toistaiseksi vain yhdet kestävät käytössä siistinä kauemmin kuin puoli päivää.. Buu.

Hertta
Lilou's Crush

No ajattelin että tosiaan joku lohenpunainen/sammutettu vaaleanpunainen ja neonpinkkikin voisi toimia :) Ja nyt jo voin kertoa, että kaksi päivää menee hyvin näillä, mutta tuleva kolmas on kyllä vika ennen pesua ja silitystä. Ihan sama juttu, en kestä noita polvipusseja! ja taisit muuten sanoa joskus noista H&M:n verkkareista, että tulee helposti polvarit, ja just niin kävi mun toisille lökäreille, argh! Ihanat on silti :)

Mietin itse kanssa noita polvipusseja (siis yleisesti ja omissa housuissani, ei Hertan!), että mitä lökäpöksy-Guru Hertta teet niiden välttämiseksi? Seisotko vain kauniisti, vai käytätkö eri lökäreitä kotona ja esim. töissä? Ostin juuri ihanat pöksyt H&M:ltä ja nyt harmittaa etten ostanut toisia ulkokäyttöön ja toisia kotiin, koska nämä jo pussittavat..

Ja onnea vielä, näytät upealta kuten aina!

Hertta
Lilou's Crush

tsih, lökäpöksy-guru on ehkä paras arvonimistäni. taidan kysyä, jos sen saisi painattaa käyntikorttiin tittelin lisäksi :) Mutta on mulla vähän kyllä tässä "jippojakin": eka on kyllä tosi huono, mutta revitään nyt siitäkin sitten edes vähän iloa: polveni ei taivu kyykkyasentoon, eli en oikeastaan kyykistele koskaa ysikympin kulmaa (istuessa) enempää -se varmaan auttaa jo tosi pitkälle. Sen lisäksi aina istuutuessa teen sen "vanhojen herrasmiesten liikkeen" eli nykäisen pikkuisen housuja ylöspäin vähän polvien yläpuolelta, eli että eivät jää piukeaksi polvista, sillä tavoin ainakin tulee heti polvarit. Mutta kyllä niihin mun H&M:n lökiksiin tulee tästä huolimatta polvipussit jo päivässä. Näissä tosiaan aion mennä kolmannenkin, saapa nähdä, kun pesuissa kuitenkin pikku hiljaa löystyvät. Niille dieselin alpakkaisille, jotka ovat tosi hentoa neulosta, teen samat jipot, mutta tuulettelen ahkerasti, ja olen nurjalta puolelta silittänyt voimakkaalla höyryllä, (kunhan eivät ole tahraiset, ettei lika pinty) pestä kun ei kovin usein voi.

 

-Miten voi ihminen saada näin pitkälti asiaa polvipussin välttämisestä :D ?!

 

kiitos vielä onnitteluista, on tämä hämmästyttävää tämä elo <3

Hahaa, kiva kun sait noin paljon asiaa, tämähän on tärkeä tieto jakaa :) Mä yritän tästä lähtien sun kikkojen kanssa pärjätä siis, kiitos avusta! Mies juuri eilen sanoi mulle, että "aina sä puhut noista polvipusseista", joten et ole yksin ;)

Hertta
Lilou's Crush

Tää lohduttaa mua jotenkin niin kovin paljon -en nimittäin ole koskaan kohdannut vertaiskärsijää :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Keväisiltä nuo minustakin näyttävät. Ja hyvältä! :)

Hertta
Lilou's Crush

Ehkä se on sitten se materiaali mikä toi mieleen sen talvi-viban :) Hyvä jos ei näytä ihan "menneen talven lumilta", kiitos kontribuutiosta :)

Johanna Lehtimäki
Talvikin

Makeet ja keväiset ovat! Ja farkkutakkikin aivan ihana!

Hertta
Lilou's Crush

Hei kiitos, tykkään kovin tuosta takista, ostin sen nyt talvella KYMPILLÄ H&M:n alesta. Yksi parhaista löydöistäni, on ollut jo kovalla käytöllä!

Miaa (Ei varmistettu)

Ei näytä talviselta, vaan näyttää todella hyvältä! Ja onnea! &lt;3

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kovasti onnitteluista -ja tietty asukehuistakin, kiva kuulla että ei näytä liian talviseltä, kun tuntuu oikein mukavalta päällä, eli kevään tullen tulee kyllä olemaan kovasti käytössä!

Ei näytä talviselta, hyvältä näyttää. Tosi kivat pöksyt! Ja mikä on tuo kiva huulipuna taasen? Aina ihastelen niitä sinulla, mutten koskaan tohdi testata... kysyn silti, varmuuden vuoksi :)

Hertta
Lilou's Crush

Hihhei, nythän sitä tosin saa ihan ilmankin puolesta näyttää talviselta :D Ja kiitos, huulipuna on Maybellinen viime kevään hittisävy "shocking coral" mutta ainakin omalla ruudulla taittaa niin voimakkaasti vadelmaan, että ei harmi kyllä ihan vastaa todellisuutta, kuvan valotus taitaa olla vähän hassusti. On kyllä kiva ja pirteä väri, eli kannattaa rohkaistua, mun mielestä on saatavissa edelleen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.