Pau. Barcelonan ihanin hotelli.

Lilou's Crush

Majoituimme Barcelonassa hotellissa, jonne tiedän palaavani. Osasin Room Mate -ketjun New Yorkin hotellin perusteella odottaa jotakin näppärää, mutta Barcelonan hotelli vei melkein sanat suusta. Room Mate Pau Barcelona oli kaikkea, mitä voin toivoa, ja vähän enemmänkin.

Juuri avattu design-hotelli sijaitsi Plaza Catalunyan vieressä, aivan El Corte Inglesin kyljessä, samassa korttelissa. Sijainti oli neljän päivän reissuamme silmälläpitäen täydellinen: aivan keskustan vilskeiden tuntumassa mutta silti sivukadun rauhassa. Lentokenttäbussi jättää matkaajat Plaza Catalunyalle, ja siitä hotelliimme hipsuteltiin vaivainen 50 metrin matka. Matkanteko oli mahdottoman helppoa ja jouhevaa, kun siirtymät kentälle ja takaisin kävivät leikiten. Myös tuttu shoppailukatu Avinguda del Portal de l'Angel lähti hotellin nurkalta.

Hotellissa en hoksannut ottaa raikkaan valkoisesta, uutuuttaan hehkuvasta ja järjettömän hyvin suunnitellusta huoneestamme kuvaa! Arvaatte varmaan, että Palman hotellin jälkeen ihana sänky, rapsakan puhtaat lakanat ja pehmoinen peitto vain veivät mukanaan. Ainoastaan tuossa peilin kautta napatussa hellepäivän asuräpsyssä näkyy myllätty peti, jossa kaikki kolme mahduimme nukkumaan mukavasti. Tilankäyttö huoneessa oli eriomaista, ja lisäksi oli otettu mainiosti huomioon IT-henkiset matkailijat: löytyi työskentelytila, jossa usb-portteja, latauspisteitä, riittävästi pistorasioita ja seinällä hyvä telkkari (jota ei tosin tullut Barcelonan päässä sitten avattua, vaikka Palman illassa sitä kaipailinkin). Suuri vaatekaappi, kunnon safetybox ja muut systeemitkin ilahduttivat. Ja Wifi, se oli hyvä ja nopea. Lapsi rakasti "hiirenjuustoseiniä" näkyvät tuossa alla netistä napatulla kuvassa, huoneemme oli toisennäköinen, mutta henki selviää tästäkin:

Kylpyhuone oli samoin suunniteltu taiten: säilytystilaa purnukoille löytyi sekä tasolta että allaslaatikostosta, ja kylppäri oli niin kauniskin! Tämä kylppärin kuva samoin netistä napattu, meillä oli huoneessamme valkolattiainen suihkutila ja suurensuuri, seinänkokoinen peili.

Jokaisella kerroksella oli oma teemavärityksensä, yllä näkyy meidän, eli vitoskerroksen sävyt ja alla alimpaan kerrokseen johtava portaikko.

Aamupala oli juuri sopiva: ei miljoonaa laatua, mutta kaikkea sellaista, mistä pidän: sämpylöitä, täysjyväcroissanteja, briejuustoa, tuoreita mehuja ja smoothieta, jogurttia, tuoreita hedelmiä, munakokkelia ja rapeaa pekonia.

Viihdyimme aamiaiset ulkona terassilla aijänpäiden seurassa :)

Sen lisäksi, että huone oli ihana, hotelli hipihiljainen ja aamiainen maittava, on mainittava superystävällinen ja iloinen palvelu. Saimme todella hyviä lounas- ja illallispaikkavinkkejä ja hurjan ystävällistä palvelua kaikinpuolin respan neidoilta. Tähän hotelliin menisin ihan koska tahansa uudelleen. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!

Kommentit

Vera (Ei varmistettu) http://veravala.blogspot.com

Vaikuttaa upealta, kiitos vinkistä, pannaanpa muistiin!

Hertta
Lilou's Crush

Suosittelen tosiaan mitä lämpimimmin! Ihana "safe haven" kaupungin keskellä :)

Me oltiin Paussa samaan aikaan, ihan mahtava hotelli! :)

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! Olipas hauska sattuma :) ja kiva kun tekin tykkäsitte, minulla meni heti lempparihotellilistalle -pesi mm. Dubain viidentähdenpaikat viihtyisyydessään :)

riiri (Ei varmistettu)

Voih, vaikuttaa täydelliseltä!! Harmi vain, että hinta on aika kova budjettireissaajalle. Hotelli Barcelonasta nimittäin hakusessa

Hertta
Lilou's Crush

Voi pahus! Varasin meidän reissun jo useampi kuukausi sitten, taisi olla avajaistarjous (n. 100€/yö/3hlöä). Jos tarjouksia sattuu ilmaantumaan, kannattaa kyllä kurkkia! Ja toivottavasti löydätte oikein kivan hotellin jos Pau on turhan tyyris juuri nyt!

Moi! 

 

Luin tämän jutun mielenkiinnolla, meillä on tiedossa reissu löhölomalle Barcan läheisyyteen ja tarkoitus olisi käydä itse kaupungissakin päiväretkellä. Olisiko vinkkejä ruokapaikoista tms? Ottaisin ilolla vastaan. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.