Pelastava pikapu(u)naus

Lilou's Crush

Jos joku asia perheestämme on lähisuvun tiedossa, se on se, että saamme kaikkiin pakkaamista vaativiin lähtöihin tuhlattua järrrrrjettömästi aikaa. Ollaan vahingoista viisastuttu, ja tänäänkin aloitettiin pakkauspuuhat jo pian aamiaisen jälkeen. Koko konkkaronkka kamoineen oli lähes valmis, kun hiffasin, että se oman naaman pakkaaminen valmistujaisjuhliin oli tohinassa jäänyt.

Niin monet kerrat sen olen todennut ja totean taas: mikään, ei sitten yhtään mikään pelasta nuhjunaamaa ja nosta juhlatunnelmaa yhtä hyvin, kuin värikäs puna! Sitten mentiin, ja ehdittiinkin hienosti. Onnea vielä sankarittarelle!

Ihan nappiin ei pakkauspuuhat tosin menneet. Unohdin mm. housuni, joten täällä istuskelen soffalla mieheni kollareissa ja anopin villasukissa. Charming! Kokoharmaa on päivän väri.

 

Pelastavana punana tänään Lumenelta saatu Wild Rose Lipstick 18, Lupiineja

Kommentit

Aisha J
Aisha

Niin totta, puna nuhjunaaman pelastaa! Tosi kiva sävy tuo. :)

Hertta
Lilou's Crush

Vitsi kun pahimpina nuhjupäivinä vielä tämän muistaisi :D

mariija (Ei varmistettu)

Oot tosi söpö! Ihana puna.
(Tekisi mieli itsekin freesata vähän kasvoja, mutta ihan pienen vauvan kanssa se ei minulta vielä onnistu, koska nukkaposkea pitää pusutella keskimäärin kymmenen sekunnin välein. ;) Ehkä sitten kun hän lähtee kouluun? Vai miten se menee?)

Kiitos sulle tosi kivasta blogista. Ei tule koskaan oikein kommentoitua, anteeksi, mutta pitkään olen jo lukenut ja aina tästä tulee hyvä mieli. :)

Hertta
Lilou's Crush

Oi oi, vauvan posken pusuttelua ei voita mikään! Eikä taaperon. Tai pienen koululaisen :D eikai se lakkaa ikinä! Kotosalla ollessa ei kyllä puna huulia koristele :) kovasti onnea pienestä!

ja kiitos, olipa hurjan kivasti sanottu. Kiitos kun luet.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.