Pepe tuli kotiin

Lilou's Crush

Siin hää ny o. Päällekin mahtui, jopa muhkean mahan kanssa (kuinka paljon tämä vielä oikein voi paisua!?), mutta koska en vielä juuri jaloittele, kuvataan nyt näin vähän tylsästi henkarissa. Mutta on kyllä just miten pitikin.

Tässä kelpaa maitobaaria availla, kun sen aika on.

Kommentit

Ihana kuosi, tykkään. Toimitus ei tosin tälläkään kertaa tainnut olla mikään maailman nopein? Vai onko ajantajuni kadonut... :D

Hertta
Lilou's Crush

No ei ihan mualiman nopein, mutta osasyy on kyllä täällä taloudessakin, kun jotenkin mukamas miehellä on niin paljon hommaa tässä huushollauksessa, että ei entänyt ihan heti postiinkaan.

Täytyy muuten sanoa, että ei ole kesämekkoainesta ohuudesta huolimatta. Vanha kunnon muovipussipolyesterifiilis, kun meinasin pukea neuvolaan helleaamuna päälle.

Hekku (Ei varmistettu) Http://huesofblack.blogspot.com

No on todella style, kyllä kelpaa!

Hertta
Lilou's Crush

Hih, hikinen mutta style :) En silti toivo syksyä, hiki, saat jäädä :)

Hannele/ mrsl (Ei varmistettu) http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

Kuules tää on just tää suurin epistä-juttu pitkien ja lyhyiden naisten välillä: jos meikäläinen iskee tuon koltun päälle ja nuo kengät jalkaan, näytän lähinnä hitusen ylipainoiselta esteriltä. Teikäläinen taasen hidastetusti leijuvalta, eteeriseltä pamelabaywatchilta. Ei mene tasan nämä hommat :D.

Ja ei – vastalahjaksi ei riitä se että mahtuu helpommin pieneen tilaan.

<3 Hannele
http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

Hertta
Lilou's Crush

Ei hyvänen aika, repesin nauruun täällä :D Kuvittelin itseni tämän keskivartalon kera leijumassa eteerisesti, kun olo alkaa olla kuin norsu. Tai kaksi norsua. Tai koko lauma :D Mutta kiitos silti -ja tiiäkkös, tämä(kin) mekko näyttäisi kivammalta vähän lyhyemmällä, sillä minulle mekot on yleensä aina vähän liian minimittaisia lähes aina!

almanblogi (Ei varmistettu) http://alma-alma-alma.blogspot.fi/

Eiiii! Mä olin ihan varma, että Pepe tarkottaa Bebeä.:)

Hertta
Lilou's Crush

Ou nouuuuuu :) Anteeksi pettymys!  Le bebe on visusti vielä nahkan tiiviimmällä puolellla -siinä riittääkin hämmästystä kerrakseen, kenties tässä ollaan samassa jamassa vielä joulunakin... No ei vaines, viikko 36 lähestyy, ai että tuntuu mahtavalta! (ja hikiseltä ja pullealta ja tukalalta ja tukevalta.... ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.