Perhe on paras. Ja ystävät.

Lilou's Crush

Piinaviikot päällä todellakin pahemman kerran. Kaikkialla kaaosta, puoliksi pakattuja ja Monniskan toimesta purettuja muuttolaatikoita, kapeita polkuja käveltäväksi ja sitä hiekkaa lattialla. Miten ihmeessä sitä voikin olla dyyneittäin, vaikka imuri surisee jatkuvasti? Remonttityömaalla akuutti aikaongelma, työt häiritsevät vakavasti sen etenemistä. Mies kuolonväsyneenä pitkistä päivistä ja viimeisen työviikon ennen lomaa vaatimasta rutistuksesta. Pistää puhisuttamaan.

Mutta mitä tekee ihmiset.

Anoppi kurvaa pihaan, kylmälaukussa tuoretta lohisoppaa ja lasagnea. Pannaria, mansikkahilloa ja kermavaahtoa. Se leikittää lapset, ruokkii ja suihkuttaa. Lainaa autoa ja viipyy iltamyöhälle saakka, kun minä pakkaan, mittaan ja päsmäröin.

Käly vie esikoisen uimaan ja kylmävesialtailemaan, mihin minua ei saa kuuna kullan valkeana.

Toinen käly laittaa tekstarin, että oiskos hänestä huomenna apua, kun sattuu tulemaan kaupunkiin. Vois vaikka nikkaroida tai leikittää lapsia.

Veli ja veljen mies: toimistopäivän päätteeksi muuton jälkeen voisivat tulla vähän auttelemaan. Josko ovenkarmit laitettaisiin ja ovet paikoilleen tyttöjen huoneisiin. Kantoivathan toki ensiksi mainitun kälyn kanssa tonnin purkujätettä ulos asunnosta.

Ystäväversio isosiskosta ajaa viiskytä kilsaa ja tuo tuikitarpeellisia pakkauslaatikoita, kantaa ne ovelle saakka parkkipaikalta, oman muuttohässäkkänsä päälle. Toinen ystävä tarjoutuu siivousavuksi, jos aikataulut suinkin natsaa. Ajatus lämmitti niin paljon, että sen voimalla jo melkein putsasin kuraisimmat paikat. Blogin kautta tutuksi tullut tulevan kodin lähellä asuva neito tarjoaa miestään hätätapausavuksi. Naapurin mies auttaa kantamaan myytyä jättitavaraa ulos ja toinen vie lapsen omansa kanssa skeittaamaan.

 

Voi ihmiset!

 

Vaikka tilanne on nyt täysi kaaos, ja muutetaan luupäät taas kerran remontin tyrskeisiin, jossa kaikki tulee ahistamaan, muutto kaduttamaan ihan helevetisti, mies on tietysti tyhmä eikä tajuu mitään, maalit ostamatta, tavarat hukassa, menkat alkaa ja järjetön nälkäkin on ja lapsetkin tappelee, voi ihmiset, mikä olisikaan tilanne ollut ilman teitä? Onneksi en sitä tiedä.

Share

Kommentit

Lady of The Mess (Ei varmistettu) http://www.ladyofthemess.fi

Onnea on perhe. Ja ystävät. Ja kaverit ja kadunmiehet;)

packers and movers hyderabad (Ei varmistettu) http://packersmovershyderabadcity.in/

This is great ! It really shows me where to expand my blog.
http://packersmovershyderabadcity.in/
We are expert in Handling, and Packing & Shifting of Household Goods, Office goods, Commercial Equipment and Car, Logistics and Transportation.

puja sharma (Ei varmistettu) http://packers-and-movers-bangalore.in/

i must say you had done a tremendous job,I appreciate all your efforts.Thanks alot for your writings......Waiting for a new 1.
http://packers-and-movers-bangalore.in/
http://blog.packers-and-movers-bangalore.in/
Local Packers and Movers Bangalore list, Cheap Packers Movers Bangalore Charges, Affordable Household Shifting Bangalore

Sweta Ets (Ei varmistettu) http://www.shiftingguide.in/packers-and-movers-bangalore.html

Thanks for the nice post

Packers and Movers Bangalore Will Ensure Tension-Free Move

Ready to move? Request free quotes today!

Packers and Movers Bangalore @ http://www.shiftingguide.in/packers-and-movers-bangalore.html

prena sharma (Ei varmistettu) http://packers-and-movers-gurgaon.in/

Hi – It’s good to read such interesting content. I agree with much of what is written here and I’ll be coming back.
Thanks again for posting such great reading material!! To get more relevant information visit here
http://packers-and-movers-gurgaon.in/

Can I just say, that you look completely amazing?. Ill visit your blog often, to see more pics of you.

Vicky34324 (Ei varmistettu)

New years gets a small piece unique with George and the Soft Rock Revolution belting out mitigating, traditional numbers, a luscious cluster of cooking styles and inebriating drinks. The Eau Bar at Oberoi invites you to a fabulous New year party neglecting the thundering sea and the intriguing skyline. Raise your glasses and move away into 2018!
http://resorts.neardelhi.in/new-year-packages-delhi.html

Kommentoi