Perillä

Lilou's Crush

Makaan aivan reporankana tutussa sängyssä Brooklynissä. Ilma on helteisen ukkosmyrskyn jäljiltä vesihöyrystä sakea ja kuuma, avoimesta ikkunasta kuluu kadulta tyttöjen jutustelua. Pillit ujeltaa loppuillan tunteina tämän tästä. Taitaa olla ensimmäinen kerta ikinä, kun metelistä huolimatta nukahdan varmasti heti, kun silmäluomet koskettavat toisiaan.

Yksi lapsi nukkuu jo kainalossa, toinen patjalla lattialla. Huoneessa on avoimia matkalaukkuja, rinkka remmit solmussa, vaippoja, pyyhkeitä ja mitä kaikkea pieninä pinoina siellä täällä. Tänään ei vain pysty muuhun kuin tervetuliaspitsan sulatteluun. Lento meni nopeasti mutta oli pienen kakkiaisen kanssa ääreest kuluttava, samoin kuin passintarkastusjono. 

Sanonpa että matkailu avartaa.  Kukkaroa tällä kertaa, nimimerkillä matelevassa, kuumassa taksissa tapahoinvoivan lapsen huolto ruuhka-aikaan ei ole edullista...

Mutta on täällä hyvä ja kotoisa olo,ai että. Huomenna ohjelmassa on matkasängyn osto, ruokakauppareissu ja jonkinmoisten pimennysverhojen vastineiden asennus. Askareiden jälkeen alkaa LOMA!  

Silmät painuu väkisin kiinni, en taida pystyä enää lisäämään kuvaakaan, tämä tajunnanvirta taitaa olla paras suoritus.

Kuullaas pian taas, virkeämpänä!

Kommentit

annemi

Ihanaa lomaa! täällä odotellaan Brooklyn-kuumeessa kuvia :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.