Perussetti päällä

Lilou's Crush

Pitkästä aikaa nappasin asukuvan, kun valoa oli edes pikkurippunen kotiin tullessani, ei silti ihan riittänyt teräviin kuviin. Julkaisen silti.

Syksy on lemppariaikaani pukeutumisessa, mutta turpo-polvi vie tänä vuonna siitä suurimman ilon, kun alaosien valinta tehdään sen ehdoilla. Huomaan muutenkin kääriytyväni päivä toisensa jälkeen helppoihin ja mukaviin vakkarilemppariturvavaatteisiin, joita tässä kuvassa edustavat kaikki: COS:in ohut villaneule, Henkkamaukan nahkashortsit ja Converset.

Ei sen kummempaa, täällä odotellaan tytön kanssa jännityksellä hänen isinsä huomisia synttäreitä. Mitähän se tykkää meidän lahjasta?

 

 

Kommentit

Eeva Kolu

Aivan mahetsu asu! Nahkasortsit kruunaa koko jutun, löytyispä mullekin sopivat :)

Hertta
Lilou's Crush

Itte oot mahetsu :) Tällä on mainio mennä -meikäläinen ollessa kyseessä hitaasti, eikä kovin varmasti, mutta edeten. Jos noita tulee lisää, vinkkaan sulle heti, ovat niin maan mukavat, mutta jo yli vuoden vanhat.

Maria/Dejiss (Ei varmistettu)

Ihana asu :) Tykkäilen kun on rentoon asuun yhdistelty vähän bling blingiä ! :)

http://dejiss.blogspot.com

-Maria

StyleC (Ei varmistettu)

Äääh, taas toi kaulakoru! Onkohan se tosiaan pakko mennä hakemaan itsekin (jos löytyy enää mistään.).... se on nimittäin aika ihana :) Kiva kokonaisuus, tuo COSin neule on tosi makea. Ja P.S. Löysin mustan HAYn asiakirjakansion sieltä Pinosta, kiitos vinkistä sekä kansion että liikkeen suhteen :)

Hertta
Lilou's Crush

Maria, kiittis! Niin mäkin, kovasti :)

 

StyleC, voi miten kiva että vinkistä oli apua! Se on kyllä hurjan kätsy se kansio, edelleen meitsilläkin on paperit järjestyksessä :) Ja suosittelen korua, se piristää! Tosin huivien kanssa kannattaa sitten olla varovainen, revin tänään siihen juuri lempparini.

Mindeka
Ma-material Girl

On kiva asu! Ihailen myös sun aurinkoista olemusta, joka ei katoa, vaikka polvileikkauksesta toipumisessa varmasti on kestettävää. Arvostan.

Malva (Ei varmistettu)

Ääh, mun täytyy kans tehdä "pyhiinvaellusretki" sinne Cosille.

Kaappiin tarvittais muutama tuollainen veikeä neule, josta sais sellasen puolisiistin työasun farkkujen kanssa tai hitusen virallisemman kynähameen ja näyttävän korun kanssa, kuten Sinullakin tuossa kuvassa;)

Hertta
Lilou's Crush

Mindeka, vitsit, kiitos, olipas kivasti sanottu. Nyt alkaa kyllä olla aurinkoisuus vähän työn takana, tähän saakka se jotenkin on vielä mennyt aika itsestään. Pikku takapakki vähän vetää suuta viivaksi. Pöh.

 

Malva, kuule se on JUST tommoseen tarkoitukseen tosi hyvä! mun mielestä siellä on myös trikoopaitoja vastaavalla leikkauksella. Tämä omani on jo aikas vanha, mutta näyttää olevan heillä aika perusmalli :)

N (Ei varmistettu)

Hei kaunotar! Minulla olisi utelu uutukaisiin Jennyihisi liittyen. Löysin niitä googlettaessa Purseforumilta threadin, jossa valiteltiin että niistä lähtisi väriä. Oletko huomannut tällaista ominaisuutta? Mustat Jennyt polttelisi kovasti, mutta hinta on kyllä aika huikea...

Hertta
Lilou's Crush

N, heippahei! Kyllä, niistä lähtee väriä, sormet olivat tummina kun vedin jalkaan. Samoin tekivät vanhatkin nilkkurit, eli jo tottumuksesta käytän vain tummia sukkia, sukkiksia ja housuja niiden kanssa. Hinta on kyllä suolainen, harmillista.

Jenniii
Pupulandia

Sielunsiskolla taas samis-asu! ;) Hyvältä näyttää kaunokainen! Ja väitän, että noin isoa hämäyspalloa ei olisi turpon peittämiseksi tarvittu, hahaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka, muistanko väärin vai oletko joskus työskennellyt mainostoimistohommissa? Voisitko harkita kirjoittavasi aiheesta? Terveisin, Uravalintoja pohdiskeleva

Hertta
Lilou's Crush

vierailija, ihan oikein muistat, olen työskennellyt mainos- ja mediatoimistossa yhteensä yli 13 vuotta ja edelleen suurinpiirtein samankaltaisissa töissä. Aiheesta olen kirjoittanut vähän sinnepäin otsikolla "seksiä työpaikalla" jonne pääset tästä. http://www.lily.fi/juttu/seksia-tyopaikalla tsemppiä valintoihin, sen verran vinkkaan, että mainosalalle ei ole yhtä reittiä -toimistossani oli töissä niin ekonomeja, yhteiskuntatieteilijöitä, agrologeja, kielitieteilijöitä, muusikoita, tradenomeja kuin vaikka mitä muitakin :) -Luovalla puolella porukka oli pääosin TAIK:ista ja Turun Taideakatemiasta, copyt ja ad:t.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.