Philosophy:inen kysymys

Lilou's Crush

Onko kenelläkään kokemusta Philosphyn kosmetiikasta?

Ostin nimittäin reissunpäältä kuvankaltaisen, matkakokoisen Purity-putsarin, joka kyllä pesee hyvin, mutta tuoksu on sen verran "tehokkaamman" oloinen kuin normaalisti käyttämissäni tuotteissa (jotka nyt loppu) että kuulisin mielelläni joltakulta asiaan vihkiytyneeltä

(kuva googlattu Philosophy Purity)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Käytössä ja tuoksua lukuunottamatta tykkään. Tilasin ison pakkauksen, mutta taitaa kyllä jäädä ensimäiseksi ja viimeiseksi. Tuoksu on todellakin "erikoinen"

Sofia

Norpan suojeluohjelma

Mä tykkään Philosophyn tuotteista ja käytän niitä, Purityakin on mennyt useampi purkki viime vuosina. Nyt mulla ei ole vähään aikaan ollut sitä, joten en yhtään saa tuoksua päähäni. Ei mulla kyllä ole mitään mielikuvaa, että se olisi erityisen voimakkaasti tuoksunutkaan. Onkohan siihen tehty joku muutos... No, meen ensi viikolla käymään Nykissä, joten täytyypä käydä haistelemassa.

Olen käyttänyt useampaa Philosophyn juttua ja tykännyt kaikista. Tehokkaita ja hyviä tuotteita, tuoksuistakin tykkään. 

Sen sijaan Weledat (kaksi kappaletta) lensi kaaressa roskikseen, aivan tajuttoman voimakkaan tuoksuista myrkkyä! Olin jotenkin ajatellut luonnokosmetiikan olevan miellyttävämpää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voin suositella Philosophya erittäin lämpimästi! Minulla on normaali iho, joka tuppaa kuivumaan melko paljon talviaikaan. Kärsin lisäksi aiemmin leuan alueella jatkuvista epäpuhtauksista, joihin mikään ei tuntunut auttavan. Asuessani Jenkeissä rupesin etsimään uutta tuotesarjaa kasvoille ja Sephoran sivuilla Philosophyn ylistävät arviot saivat ostamaan useita tuotteita sisältävän value setin kokeiluun.

Finniongelmat loppuivat kuin seinään aloitettuani Purityn käytön ja ihon yleiskunto parani muutenkin huomattavasti. Tuote ei tosiaan tuoksullaan hurmaa, mutta puhdistaa hyvin jättämättä ainakaan omalle iholleni pahasti kiristävää tunnetta. Tuoksu ei mielestäni siis tässä viittaa normaalia ärjympään tehoon. Tuote on myös erittäin riittoisaa. Tuollainen 8 ozin pullo kestää päivittäisessä käytössä ainakin vuoden päivät. Olen die hard –fani.

Käytin myös kertaalleen purnukat Hope In a Jaria sekä When Hope Is Not Enough -voidetta. Tykkäsin kovasti. Tuotteiden koostumus ja tuoksu ovat jänniä, mutta pitivät ihoni erinomaisessa kunnossa. Suomen talvipakkasiin ovat tosin liian kevyitä ja ovat sen takia jääneet uudelleen tilaamatta.

Ihonhoitotuotteiden toimivuus on kovin henkilökohtaista, mutta omalla kohdallani Philosophy on osoittautunut suosikiksi. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

Hertta
Lilou's Crush

Sofia, no voihan, mä kyllä ihan jopa ehkä tykkään siitä tuoksusta, mutta kokemuksesta tiedän, että jos joku haisu ei toimi omaan nenään, ei sitä kannata kyllä lisää hankkia. Mutta hyvä kuitenkin, että toimii tuo yksikin pullo!

 

Norppa, juu ei se ole mitenkään supervoimakas, vähän ehkä "alkoholimaisen terävä" tai sitten jotenkin "yrttinen" -olen siis vain tottunut hempeisiin tuoksuihin tai tuoksuttomiin aineisiin, siksi kenties tämä sitten pysähdytti :) Ja voi vitsi, ihanaa, Nykkiin, mähän oisin ihan samantien valmis lähtemään takaisin, vaikka en edes viikkoa ole vielä ehtinyt olla kotona :) Hienoa reissua!

 

Vierailija, voi vitsi, tuohan kuulostaa ihan mahtavalta! Se on kyllä luksusta, kun omat kosmetiikkatuotteet löytyy -itselleni kävi just noin Biothermin Skin Vivojen kanssa, muuttui nassun iho tosi hyväksi kun oli ollut äitiyslomalla jos jonkinlaista näppyä puskemassa. Noita Philosphyn rasvoja en olekaant testannut, mutta ehkä sitten seuraavalta reissulta voisi napata testimielessä matkapakkaukset kokeiltavaksi!

Anna Karhubear

Olen tykästynyt Philosophyn putsariin (enkä kiinnittänyt minäkään tuoksuun huomiota :) Erityisesti tuo pikkuputeli on kätevä matkoilla ja sen voi kierrättää shampoopullona. Nyt käytössä on Dermalogigan putsari, joka on ihan ässä enkä vaihda siitä pois. Ostin Philosophyltä myös Amazing Grace -hajuveden, joka oli ihana, mutta pullo on sittemmin kadonnut jonnekin asunnon syövereihin, harmistus!

Norpan suojeluohjelma

Kiitos! Nykki on kyllä ihan mun suosikkikaupunki koko maailmassa, sitä ei voita mikään!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.