Pienen peti

Lilou's Crush

Meillä oli tosi kiva hetki tytön kanssa: pedattiin yhdessä pienen peti puhtailla raikkailla lakanoilla odottamaan pikkuista ja juteltiin isojen tyttöjen juttuja ja muisteltiin tietysti sitä aikaa, kun "muikku"-sisko nukkui tässä samassa sängyssä ja samoissa lakanoissa ja peitoissa. Pupu ja patja on uudet jutut tulokkaalle. Täytyy muistaa ostaa noita samanvärisiä pupuja varastoon, sillä ainakin esikoisella Ainun ruskea ensipupu kolmin (!) kappalein on ollut tarpeen. Kaksi ostettiin itse, ja kolmas ihan samanmoinen kuoriutui pikkuveljeltäni tulleesta paketista.

Tällä hetkellä sänky nököttää siskon huoneessa, jonka lapset tulevat jakamaan noin vuoden kuluttua yhdessä -kun vauva saapuu, sänky siirtyy "sivuvaunuksi" meidän sängyn viereen,vaikka luulenkin, että Pulla tulee nukkumaan meidän välissä samaan tapaan kuin siskonsakin aikanaan, ainakin niin kauan, kun yösyöttöjä piisaa.

Nyt on kaikki ihan valmista.

Kommentit

Nellan (Ei varmistettu)

Pullalle voisi siis antaa vinkin, että täällä valmiissa maailmassa odotetaan jo. Huh, taitaa sulla olla hikiset oltavat! Viime viikon arkipäivät meni itselläni viileässä toimistossa helposti, mutta täällä kotona vaan hiki senkun virtaa, vaikka ei tämä meidän koti edes taida kuumimmasta päästä olla.

Hertta
Lilou's Crush

Osuit kyllä villakoiran ytimeen :D nyt kun on käynnissä jo vko 39, alkaa olotila muistuttaa siirtolohkaretta... Phuh huijaa. Hassua, mutta nyt on keskospelon tilalle hiipimässä yliaika-kauhu :) -ja niin, nuo kaappiin ostetut koon 44 vaatteet tuskin tulevat sopimaan laisinkaan :). Mutta en valita, hämmästelen kyllä, minkä hien pyyhinnältä ennätän :)

MouMou (en jaksa kirjautua) (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Aargh, toi naulakko jää kummittelemaan. Ihana! <3

Hertta
Lilou's Crush

Se on kyllä mainio! Ollut meillä aina lastenhuoneessa, mutta käy kyllä ihan varsinaiseksi naulakoksikin :)

P (Ei varmistettu)

Sama täällä, yliaikapeikko koputtelee olalle. Keskiviikkona olis LA mutta tämä mun pulla ei uunista taida olla tulossa siihen mennessä. Ei minkäänmoisia merkkejä osoita siitä, että olis aika. Hikeä pukkaa ja kärsivällisyys alkaa loppua. Onneksi on ilmalämpöpumppu, jonka viileydessä vielä pysyy järjissään.

Tsemppiä helteisiin!

Hertta
Lilou's Crush

Oijoi. Niin kyllä sua symppaan! Sen mitä nyt olen guuglaillut ja kavereilta kuullut, onneksi joskus bebet tekee "äkkilähdön" eikä mitään tuntemuksia ole, ennenkuin on se tosi kyseessä! Toivotaan, että meillä homma menee näin! Me suunnitellaan nyt joka päivälle kivaa ohjelmaa (pientä), että katos ei sitten "malttais" vielä synnyttää... Eipä, eipä :D ja aah tolle ilpille, meillä ei ole, onneksi sentään viileää alakerrassa makkareissa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.