Pieni lintulaukku

Lilou's Crush

Kaikki käy nykyään nopeammin. Alet alkoivat ihan ennen aikojaan, ja jo tänään lähetti pimpotteli ovikelloa, kainalossaan NAP:in paketti. Yllätyin siksi, että tilasin sillä hitaammalla toimitustavalla. Molemmat tilaamani jutut eli Marc by Marc Jacobsin tipulaukku ja Isabel Marantin neule, olivat ihan huiput.

Laukun värin olin kuvitellutkuvan perusteella enemmänkin mudan väriseksi, mutta se onkin syvä suklaanruskea. Käytännöllinen sekin.

Otin linnun heti tänään käyttöön, ja on juuri niin kätsy kuin toivoinkin, ja vetoketjullisen läpän vuoksi tuntuu melko tehokkaalta taskuvarkaita vastaan, vielä kun sitä tuossa etuviistossa kanniskelee.

Ajattelin kuvata myös paidan, mutta jestas, minkä päänsäryn sain iltapäivän superpitkältä kävelylenkiltä. Silmissä melkein mustenee, eli tämä naputtelu on tällä kertaa täsä. Taitaa olla raitisilmamyrkytys.

Ainakin muutama Lilouta lukeva tilasi muuten saman kassin, toivottavasti olette omiinne yhtä tyytyväisiä :)

 

PS: Laukusta kurkkaa yksi lempikosmetiikkajutuistani, Diorin Lip Glow; huulirasva, joka muuttuu jokaisen huulilla vähän eri väriseksi, minulla kirkkaan pinkiksi. Menossa jo kolmas pötkylä. Sephora kuvaa tuotetta näin:  "Dior Addict Lip Glow responds to the color chemistry of your lips to create a shade that is uniquely yours. Smooth it on to moisturize, add sun protection, and enhance your natural lip color".

Kommentit

Hiphei onnea lintulaukusta! Tuo on aivan mielettömän söpö: ostin itsekin samaisen vaaleanruskeana syksyllä Jenkkireissulta, ensimmäinen Marc Jacobsini.  :)

Hertta
Lilou's Crush

Elina, kiitos, se on kyllä söötti. Vaaleanruskea olisikin kiva. Ja vihreä. Ja oranssi. Ja etenkin tummansininen ;) -En kylläkään edes tiedä, tehdäänkö noita muita sävyjä :)

(Ei varmistettu)

se on kyllä tosi käytännöllisen näköinen,mutta ennen kaikkea kaunis! Saanko muuten kysäistä että millä opinnoilla oot nykyiseen työpaikkaasi päätynyt? :)

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, toki saa kysyä! Olen opiskellut markkinointia ja mainontaa ja sähköisen liiketoiminnan erikoistumisopintoja, mutta nykyisen työni aloittamiseen aikanaan uskoisin eniten vaikuttaneen vahva osaamiseni digimediasta eli työkokemukseni sähköisen markkinoinnin puolelta ja viiden vuoden työrupeama mediatoimistossa.

Olik (Ei varmistettu)

Moikka,
en tiedä saatko tätä kun kommentoin näin vanhaan juttuun mutta muistatko paljonko tuo lintulaukku maksoi uutena tällöin vuonna 2011?

Hertta
Lilou's Crush

Hei, voi harmin paikka, en muista :( 

Birdie (Ei varmistettu)

Hei!

Onko Sinulla tuo lintulaukku yhä käytössä, olemassa? Rohkenen kysyä, olisitko halukas luopumaan siitä? Ihastuin laukkuun vuosia sitten, kun näin sen eräässä näyteikkunassa, mutta asia unohtui saman tien. Voisin ostaa sen Sinulta, jos se on ihan hyvässä kunnossa.

Ystävällisesti,
Birdie

Hertta
Lilou's Crush

Hei, laukku oli kyllä. tosi söpö! Luovuin siitä kuitenkin jo tovi sitten, lentelee uudessa kodissa tätänykyä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.