Pieni skeittityttö

Lilou's Crush

Miehelleni skeittaaminen on ollut henkin ja elämä yli vuosikymmenen ajan. Nykyään setä rullailee  khuulisti (lue: rauhallisesti) ja harvakseen  lonkkarilla. Tyttönen onkin toista maata, rämäpää. Hövelisti luvattiin, että ensi kesäksi hankitaan oma lauta, jos  rullalaudat vielä kiinnostaa.

Mahtis kaverini Eero hulautti kuitenkin jo nyt bensaa liekkeihin kertomalla isi-poika-retkistä Sokevan skeittihalliin ja tietty näyttämällä mahtavia skettivideoita hurjapäiden menosta. Yhden yhteisen työpalaverin päätteeksi huomasin sopineeni lapsitreffit Korsoon. Ja tilanneeni lapselle laudan (ylin kuva, aika hieno, eiks!) . Samana päivänä hurautimme vielä Jumboon, ihan vaan tyttöjen kesken suoja+kypäräkaupoille.

Saimme mahdottoman hyvää ja ystävällistä palvelua niin Ponkesissa kuin Stadiumissakin. Myös äiti-ihmisen hömelöt kysymykset ja noviisi-skeittarin sammumaton into kohdattiin superkivasti. Nyt sitten odotellaan vaan reilun viikon päästä koittavia treffejä. Sitä ennen tyttö todennäköisesti ennättää ajaa meikän hermoraunioksi ottamalla tuntumaa lautaan ja testaamalla suojia älyvapailla kaaduskeluilla. Antaa leikkiä, sanon mää.

PS. mitä löytyikään  arkistojen kätköistä...

Bonuskuva yli kahdenkymmenen vuoden takaa. Ei tunnettu silloin suojia, ei. Huh!

 

Kommentit

Eero (Ei varmistettu)

Sokevalla nähdään! :)

Hertta
Lilou's Crush

Juu! Ja Jee! Ja hui :) Toivottavasti skeittikärpyli ei pure meikään, voisin samantien ilmoittautua saapuvani sairaalaan ;)

Kea (Ei varmistettu) http://wheelslikepowder.blogspot.fi/

Tervetuloa myös Tyttörullalautailijoiden vuoroille Laajasalon nuorisotalolle keskiviikkoisin klo 17-21 tai Kontulan skeittihallille sunnuntaisin klo 18:30-21... on siellä muitakin pienempiä ja neuvoja saa aina, mikäli sinäkin innostut. :)

Hertta
Lilou's Crush

Kea, wow, kuulostaa mahtavalta! Musta ois niiiiin kiva kokeilla, mutta mun " robottijaloilla" on harmillisesti kaikki lysti pannassa. Jäisikö tuo meidän 4,5 vee ihan jalkoihin vai rohkenisiko jo pikapuoliin tulla? Täytyykin tonkia netistä lisätietoja, kiitos tosi tosi hyvästä vinkistä!

TiinaMariN.

Iik, ihana tuo kuva 20 vuoden takaa! Muistuttaa niin omasta nuoruudesta ;) Multakin löytyi tuollainen Visionin paita! Lasteni isä on kova skeittaamaan, ja laudat ovat odottamassa lapsia kellarissa- olen odottanut sopivaa hetkeä, joka on varmaan ensi kesänä kun poika on 7 vuotta nyt ja tytär pian 4 vuotias. 

Kea (Ei varmistettu) http://wheelslikepowder.blogspot.fi/

Kontulassa on sunnuntaisin ainakin niin reilusti tilaa (2000m2) että kannattaa ihmeessä tulla... ette varmasti jää jalkoihin! Laajasalon nuta on reilusti pienempi tila, mutta myös ihan mukava. Jäsenmaksu lapsille 5€, jolla skeittaa jo monen monta kertaaa. Ehkä näemme sunnuntaina! :)

http://www.rullalauta.fi/trl/

Elsis
In The Mood For Run

You, go (mini) Girl! 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Anteeksi, mutta viimeisestä kuvasta: mikä tuo ranteessa oleva juttu on jos ei suoja?

Hertta
Lilou's Crush

TiinaMariN, aika huimaa on ollut, huh! Ja teillä tulee ihan mahtavat skeittihetket, ja ai kauhee, kammoksun jo edelleen potentiaalisia ruhjeita ja kolahduksia :D Turvallisia hetkiä :)

 

Elsis, niinpä, aika suloista <3

Vierailija, poitsuilla ei ollut silloin suojia, siis monikossa, tarkoittaen nykyvarusteissa mitattuna kypärää, polvisuojia, kyynärsuojia ja rannesuojia. Oli hällä tokusuoja, rannesuoja, olis vissiin pitänyt erikseen mainita, mutta verrattuna nykyarsenaaliin turvallisuusprosentti lienee pieni -sitä kalleinta eli päänuppia kun ei suojattu ollenkaan.

Kylkiedellä (Ei varmistettu)

Nyt on hieman randomia, mutta voiko olla, että tuo viimeinen kuva on otettu Lahden Jalkarannan seurakuntatalon edustalta?

Hertta
Lilou's Crush

Kylkiedellä, ei välttämättä ole kaukaa haettu juttu :D En ole ihan varma, mutta jonnekin tuonne sijoittuu lapsuushetket miehelleä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.