Pieni viikonloppuarvonta: suloinen (äitiys)alusvaatesetti Boob Designilta

Lilou's Crush

Yhteistyössä Boob Design

Ruotsalainen äitiysvaatemerkki Boob Design otti pieni hetki sitten minuun yhteyttä, ja tiedusteli, josko haluaisin saada heiltä muutaman näytevaatteen. Yhteydenotto varsin mieluisa, koska itselläni ei ole kertynyt paljoa kokemusta äitiysvaatteista. Tiedustelin, voisimmeko arpoa lukijoideni kesken (joista monen olen ilokseni kuullut myös olevan tässä siunatussa tilassa, tai juuri saaneen pienokaisensa) jonkin heidän mielestään erihyvän tuotteen, ja se sopi mainiosti. Palkinnoksi valikoitui yhteistuumin vallan tarpeelliset jutut:  alusasusetti, joka koostuu Fast Food Nursing bra -liiveistä ja seamless brief-pöksyistä.

Kaikista äitiysvaatteista nimeäisin kaksi vaatekappaletta tarpeellisuudeltaan yli muiden: riittävän matalalla istuvat housut (erityisesti kaikille meille, joilla vauva viihtyy aika alhaalla, todella vaikea löytää) ja kunnon liivit. Kannateltavaa ja pesua kun on luvassa huomattavasti enemmän kuin perusliiveille. Käyttömukavuus, ruhtinaallisella yhden imetetyn lapsen kokemuksella, on action-vaiheessa kaiken a ja o. -Ja vaikka imetys ei olisikaan ruokintamuoto, odotusaikana rinnat ovat kuitenkin usein niin herkät, että pehmoiset liivit ovat ainakin omasta mielestäni paras vaihtoehto. Olen itse siirtynyt pehmoisiin imetysliiveihin jo aikapäivät sitten, kaarituetut kun eivät tunnu tässä olotilassa ollenkaan mukavilta.

Nämä liivit sopivat käytettäväksi jo odotusaikana. Liivit elävät vartalon mukaan jonkin verrankin, ovat joustavaa materiaalia, ja  mukana tulee todellä kätevä jatkopala, jolla liivien ympärysmittaa voi kasvattaa raskauden viime metreillä, kun vauva alkaa laajentaa rintakehää, ja tietysti siinä vaiheessa, kun varsinainen maitobaaritoiminta alkaa -leveä kolmihakaskiinnitys tuo lisätukea. Kokomitoitus tuntuu vastaavan oikein hyvin kerrottua. -Tarkat tiedot tuotteista ja mitoituksesta löytyy täältä (liivit) ja täältä (pöksyt)

Mikäli siis jaat kanssani paisuvan massun (ja kenties vähän muutakin turvonnutta ;) ja nämä sievät alusvaatteet sopiisivat garderobiisi, osallistu setin arvontaan tuossa kommenttikentässä, ja aurinkoisen viikonlopun iloksi, kerro jotakin mukavaa odotukseen ja vauvan saamiseen liittyen :)

Arvonta on voimassa maanantai-iltaan 7.4. klo 23.59 saakka, ja otan voittajaan kokoasioissa yhteyttä sähköpostitse, jätä siis sähköpostiosoitteesi vastauksen yhteyteen.

 

Iloista lauantaita!

Kommentit

Noona. (Ei varmistettu)

Oi! Hyvät imetysliivit olisivat seuraavaksi (päättymättömältä tuntuvalla) vauvaostoslistalla, joten nuo tulisivat kyllä tarpeeseen. Mulla vauva ei kyllä hengaa kovin alhaalla, mutta silti en voisi kuvitellakaan käyttäväni normaaleja alushuosuja. Jotenkin kaikki vähänkin kiristävä ah-dis-taa (tai supistaa).

Vinkkinä muuten kaikille muille mammakollegoille, että olen tykännyt tosi paljon Topshopin mammavaatevalikomasta. Vaatteet ovat sen mallisia, että uskoisin niiden istuvan vielä raskauden jälkeenkin. Niissä ei siis ole mitään pussittavaa kohtaa vatsalle vaan ne ovat vain vähän väljempiä mahan kohdalta.

Sakasu (Ei varmistettu)

Nämä liivit tulisivat tarpeeseen ja yksi pähkintä tulevaisuudelta olisi poissa, jos setti osuisi kohdalle. Voisi sitten ostaa samaa merkkiä kerralla vähän enemmän. Esikoista odottaessa tämä koko äitiysmaailma on vielä tuntematon ja vähän pelottavakin. Takana on vasta 14 viikkoa ja omat vaatteet mahtuvat helposti päälle, mitä nyt housujen tai hametta käyttäessä sukkahousujen vyötärö on alkanut jo ahdistaa. Jännittääkin kuinka kauan näihin omiin vaatteisiin mahtuu ja millaisia ratkaisuja tai ostoksia joutuu myöhemmin raskauden edetessä tekemään. Ja etenkin sitten, kun bebe on maailmassa ja imettämisen haluaisi sujuvan ainakin vaatetuksen puolesta helposti. Tsemppiä sinne odotukseen.

Hampaat irvessä

Kokeilisin näitä mielelläni kesällä, vaikka liivien koot näyttävät 60-65-ympäryksiselle haasteellisilta. Sähköposti on hampaatirvessa (ät) gmail.com. Toista odottaessa vauvan syntymään osaa onneksi suhtautua jo jotenkin leppoisammin. Toisaalta tuntuu, että raskaus on mennyt ainakin tuplasti nopeammin.

Hertta
Lilou's Crush

tähän välikommenttina, mulla on normisti ympärys 65, ja nyt odotusaikana 70, viime kerralla kipusi jopa hetkeksi senkin yli :) tosin jos sulla lähtö on tuosta 60:sta, niin sitten toki voi olla että jää suureksi! Onnea odotukseen :)

Hampaat irvessä

Edellisen raskauden aivan lopussa ympärys oli lähellä 75:ttä mutta se palautui tosi pian 65:n ja imetysliivejä oli aika vaikea löytää :( Jospas tämä toinen venytys olisi pysyvämpi rintakehän osalta! Muuten olen nyt kyllä pikkuisempi kuin ensimmäistä odottaessani näillä viikoilla (30. menossa).

Hiirulainen (Ei varmistettu)

Tämähän arvonta sattui todella sopivaan hetkeen , ihan must osallistua :) Alusvaatteet menossa parhaillaan uusiksi kasvavan olemuksen ja monta vuotta suljettuna olleen ja syksyllä avattavan maitobaarin johdosta.
Toisen odotus on mennyt toistaiseksi kovin helpolla esikoisen odotuksen taannoin ollessa "elämäni kamalin ajanjakso", jotta ihan hymyilyttää voiko tämä olla tällaista tosiaan. Tänään kerroimme tulevalle isoveikalle ja alun epäuskoisuuden jälkeen taitaa olla jopa hiukan innoissaan. Koitin kertoa, että isoveljellä on sitten kovasti tärkeä tehtävä neuvoa ja auttaa pikkusisarusta niin hän totesi omaan pikkuvanhaan tyyliinsä "on sulla ja iskälläkin jotain tärkeitä tehtäviä". Joo, onhan meillä! :D

Omi (Ei varmistettu)

Täällä odotellaan kesävauvaa ja tarvetta tälle setille siis olisi :)

Lin (Ei varmistettu)

Hei nämähän on ihan kivan näköiset ja tulisi tarpeeseen. Alusvaatteet taitaa olla minulle se ensimmäinen äitiyshankinta.

Murun kera

Heheh, mä jo pullautin jälkikasvuni maailmaan, mutta huomaan, että nyt onkin paljon vaikeampi järjestäytyä rintaliiviostoksille. Huolestuville voin vakuuttaa, että kyllä mulla parit ihan ok imetysliivit on, että ei tässä ihan painovoimaa haastellen mennä :) Mutta olisihan se kätevämpää, jos ei tarttis ihan kädestä suuhun elää noiden liivien pesujen kanssa :D

Näin esikoisen vastikään saaneena mulle tuli yllätyksenä se, kuinka tutulta tyyppi vaikutti heti ensihetkestä. Mitään 3D-ultria me ei otettu, eikä ne perus ultrakuvatkaan sieltä raskauden puolivälistä mitään supertarkkoja olleet, mutta silti siellä synnytyssalissa mulle tuli ikään kuin tunnistamisen hetki. Että tietenkin se on tuon näköinen, minkäs muunkaan.

JenniUu (Ei varmistettu)

Toista vauvaa alkusyksyksi odottavana on todettava myös, että kunnon liivit (etenkin imettäessä) ovat kaiken sijoittamisen arvoiset ja näin raskausaikana ne housut. Ja miten tässä toisessa raskaudessa vatsa vou kasvaakin näin huimaa vauhtia, ensimmäistä odotellessa ei malttanut odottaa, että jotain näkyisi, nyt taas ei ole tarvinnut odotella ollenkaan vaan raskausonnitteluja sateli jo kolmannella kuulla. Tänään kuin taivaanlahjana Turun henkkamaukalla oli kesäiset, ohuet mammachinot alessa hintaan 15€, mukaan lähtivät. Boobin alusvaatteet kiinnostaa, topit ovat ainakin heillä kaiken maineensa arvoisia!

Murkinamasu (Ei varmistettu)

Massua kasvatellaan täälläkin. :)
Viime torstaina oli eka ultra, ja oli aivan mieletöntä ja epätodellista nähdä sikiön liikkeet monitorilla. Ihana hetki nähdä pieni sikiö pyörimässä ja sätkimässä. Itseäni jännitti ultra todella paljon, mutta kaikki jännitys lakosi noin kolmen ensimmäisen sekunnin aikana kun kasvoille vaihtui euforinen hymy, joka sitten kestikin koko loppupäivän! :)

Tricky (Ei varmistettu)

Ihana setti! Mukavaa on nyt vähän vaikea keksiä, rv 36 ja isommat lapset ja mies vatsataudissa ja itse ravaan sairaalassa supistusten takia... Mutta: ihana kevät, odotus loppusuoralla ja pian saadaan uusi perheenjäsen syliin ja vauvan potkut rauhoittaa hermoraunioäitiä ;).

Serapi (Ei varmistettu)

Tähän arvontaan on kyllä osallistuttava! Odottelen esikoistani syntyväksi heinäkuussa ja tähän asti raskautta olen sinnitellyt vanhoilla liiveilläni. Nyt alkaa kuitenkin jo tuntua normaaliliivit niin epämukavilta (ja pieniltä!) että olisi varmaan syytä alkaa tutustumaan imetysliivien maailmaan..

Meerii (Ei varmistettu)

Oi, ihanat! Muutama paiva sitten testiin ilmestyi plussa(!!!) ja nyt olen paa pyoralla surffaillut netissa vaateliikkeiden mama-osastoja lapi :) Jannittavia aikoja!

Alikam (Ei varmistettu)

Ihanat! Odotan esikoistani syntyvän hetkenä minä hyvänä. La on 14.4. Mutta kutina on että voisi tulla jo tänään. Ihanaa ja jännää <3

Hertta
Lilou's Crush

heips, ilmeisesti kirjautuneiden meilit näkyy (vain minulle, kommenttien hallinnassa) mutta esimerkiksi sinun ei -eli uskaltaisitko tähän alle vaikka kommentoida meilisi vielä :)

Hertta
Lilou's Crush

itseasiassa nyt kun sanoit, sinähän olet ilmeisesti kirjautuneena! Ja meilisi ei siis näy, eli siis silloin justinsa päinvastoin kuin äsken sanoin! On vähän sekava systeemi, siksi pyydän yleensä aina jättämään kommenttikenttään, niin ei varppina jää hukan teille!

Liinis (Ei varmistettu)

Ihana esikoistytär syntyi vajaa 3 viikkoa sitten, ja parasta on kaikessa rauhassa oleminen ja toisiimme tutustuminen. Ja uusille imetysliiveille olisi kyllä tarvetta, vähän väliä saa olla vaihtamassa maidon kastelemia liivejä!

Mimosa.
Mimosa

Oi noi tulis kyllä tarpeeseen! Parasta odotuksessa on tuntea vauvan potkut ja luoda mielikuvia tulevasta pikkuisesta. Pohtia onko hän yhtä kiltti kuin isoveikkansa, onkohan se tyttö vai poika. Olla onnellinen odotuksesta ja siitä, että minusta tulee taas äiti.

mimosa.mammikoura@gmail.com

juolukka (Ei varmistettu)

Esikoisen laskettu aika on kymmenen päivän päästä. Olen voinut ihan valtavan hyvin koko odotusajan, mutta tänään iski ihan järjetön jännitys ja ehkä jopa pelkokin. Ihan fyysisesti rupesi tärisyttämään. Yritän ajatella, että niin moni ennen minua on selvinnyt tästä ja tulee jatkossakin selviämään, joten minäkin osaan ja pystyn. Huoh. Ja jotenkin vaikeinta tällä hetkellä on epätietoisuus: koska hän tulee, millainen hän on ja miten me tullaan juttuun. Oivoi.

Imetysliivejä olen ostanut yhdet varastoon. Ummikkona kävin myyjältä kysymässä apua koon valinnassa. Hän kertoi, että tässä vaiheessa ympärys ei enää kasva, mutta kuppeihin voi varata nyrkin (!) verran lisätilaa maitoa varten.

KirsiH (Ei varmistettu)

Ihanat ovat ja tulisivat tännekin tarpeeseen! Itse olen raskausviikolla 34+2 ja olen tähän saakka sinnikkäästi käyttänyt kaarituellisia liivejä vaikka eiväthän ne tosiaan mukavilta tunnu. Olis varmaan korkea aika siirtyä imetysliiveihin...

Möhkönä (Ei varmistettu)

Toista kertaa möhkönä ja vaikka tällä kertaa odotus sujuukin rennommissa merkeissä kokemuksen tuomalla 'varmuudella' niin garderoobin kanssa on ihan yhtä pulmallista. Liivien koot on vaihdelleet kovasti viime vuosina ja mukavien löytäminen joka hetkeen on toden totta pulmallista. Tulevaa tohinaa odotan kovasti ja iloa lisää tulevan isosiskon pulina ja innostus pikku vauvasta. Toivottavasti into säilyy!

plussaa (Ei varmistettu)

Ylisöpöt! Syysvauva tulossa. Kelepais :) Ei ole vielä imetysrintsikoita,mutta yhdet puuvillaiset mukavuusrintsikat on jo hommattu...

OnervaK (Ei varmistettu)

Ai että kun nää tulisi tarpeeseen, mukana siis ollaan! :)
Kun kerroimme isoveljelle syysvauvan odotuksesta, hän totesi vain että selvä, mutta hän aikoo kyllä nukkua äidin ja isän sängyssä. Kysyin että laitetaanko vauva sitten pojan nykyiseen huoneeseen, johon poju totesi: "ei kun vauva voi nukkua minun kanssa teidän sängyssä ettei sitä pelota!" Kuulemma ei ole niin kovasti väliksi missä äiti ja iskä nukkuvat... :D

Emiliii (Ei varmistettu)

Oi, olisivat tosi kivat!
Tällä hetkellä 1,5v. tuleva isosisko on tähän saakka (luonnollisestikin) ignoorannut äidin vatsan ja vauvan yhdistelmän totaalisesti, kunnes tänään osoitti vatsaani sanoen "vauva". Sattumaa tai ei, sai hymyilemään :)

Suviliini (Ei varmistettu)

Kauniin näköinen setti! Nyt toisella kierroksella haluan panostaa vähän enemmän imetysliivien ulkonäköön mukavuuden ohella, ensimmäisellä kerralla kun tuli ostettua vähän hätiköiden ja kaikesta uudesta uupuneena ensimmäiset hyviltä tuntuvat perusbeigeinä sekä valkoisina:) Odotusaika on mennyt tällä kertaa seesteisemmin parisuhteen kannalta, sillä ollaan jo sinut oman vanhemmuuden kanssa sekä jaetaan aikalailla yhteinen näkemys kasvatuksellisista asioista. On ollut ihana nähdä, miten oma mies on kasvanut isän rooliin ja nauttii touhuta yhdessä lapsen kanssa :) Toisessa ultrassa viikko sitten oltiin muuten jälleen yhtä pöllämystyneitä ja ihastuneita kuin ensimmäisellä kerralla siitä, kumpi meille on täältä tulossa :D

Näköjään suurin osa vastaajista vielä odottaa, mulla taas on pikkunen ollu jo 2,5 kuukautta maailmassa. Imetysliivit on ahkerassa käytössä nyt ja toivottavasti vielä monta kuukautta, joten tarpeeseen tulis. :) Parhaita vauva-asioita on rakkaus, hymyt, kiireettömyys ja oma pieni perhe.<3

elle004 ät hotmail.com

Kapa (Ei varmistettu)

Voi kun on sievä setti! Niin vaikeaa löytää näitä imetysliivejä jotka olisivat paitsi mukavat myös katseenkestävät. Kesävauvaa täälläkin odotellaan.

Milsu (Ei varmistettu)

Liivit näyttävät hyvälle ja ovat varmaan käytännölliset. Synnytin kaksi viikkoa sitten ja olen vasta käyttänyt vain imetystoppia. Kunnon imetysliivit on siis hankkimatta ja nuo kieltämättä voisivat olla hyvät. Myös kuvan alushousut voisivat sopia sektiohaavan runtelemalle vatsalleni...
Terkut täältä yösyötöltä! :)

Taru Annika (Ei varmistettu) http://taruannika.blogspot.fi

Meidän perheen uuden tulokkaan laskettu aika häämöttää jo ihan lähellä, joten tarpeeseen tulisivat imetysliivit minullekin niinkuin ilahduttavan monelle muullekin täällä. Ihana lukea kuinka moni elää samoja hetkiä ja käy läpi samoja tunteita kuin itse tällä hetkellä.

Hertta
Lilou's Crush

Mun pitää varmaan ajaa sunkinohi, kun vitsailin että omalla sairaalareissulla heitän mun ei-todellakaan-tervetulleet supparit sinne -ja katos vaan, het toimi :) tsemppistä alun odotukseen ja itse koitokseen! Perässä tullaan :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Ihana setti, tulisi tarpeeseen :) 

Tällä viikolla (rv 24+) odotuksessa parasta on ollut se, että mun mies tunsi vauvan liikkeet ekan kerran. Itse oon huomannut, että mitä enemmän tunnen vauvan möyrintää, sitä enemmän olen ruvennut miettimään, millainen tyyppi sieltä on tulossa. 

SunShine83 (Ei varmistettu)

Uudet, kauniit äitiysalusvaatteet ilahduttaisivat täälläkin.

Neljättä lasta odotellaan rv 17. Omaa mieltä on ilahduttanut erityisesti se, kuinka raskaus on nyt (vielä enemmän kuin aikaisemmilla kerroilla, vanhempien lasten koko ajan kasvaessa) koko perheen yhteinen projekti, kun koko viiden hengen perhe on niin innolla mukana odotustouhussa. Viivottimella mittaillaan joka viikko, kuinka monta senttiä masuvauva nyt on jne... Ihanaa aikaa!
sunny1983@luukku.com

Tuitu (Ei varmistettu)

Niin ihanat! Pakkoa osallistua jos onni osuisi kohdalle. Tulisi kovasti tarpeeseen näin puolivälissä odotusta ja noin kauniita olisi ilo pitää :)
Hyvää Pullan odotusta!

AnnukkaT (Ei varmistettu)

Pariviikkoista murusta imetän tämän tästä ja kauniille ja pehmoiselle setille olisi todella tarvetta. Kenties hauskaa,pian jo muisto (jahka rintavarustus ns normalisoituu),ihanat läheiset onnitteluhalaavat,osa todella lujaa...auts!:D PS.maidonkerääjä on ihan ehdoton imettäessä,muulloin rintsikkasuojat,mieluiten kestoina - nuo kertakäyttöiset tuntuvat kuivattavan rinnanpäitä ja niistä lähtee hieman nöyhtää,merkeillä saattanee olla eroa.
Hyvää vointia ja odotusta Hertta &lt;3!

LLL (Ei varmistettu)

Täällä odotellaan esikoista pitkän hoitorupeaman jälkeen, huomenna poksuu viikko 12+0, en voi uskoa että vihdoin ollaan näinkin pitkällä! Onnellista odotusta sinulle myös! :)

Huuru (Ei varmistettu)

Olimme jo luovuttamassa ja yritimme oppia hyväksymään, että elämme kahdestaan, kun viides ja viimeinen siirretty alkio tarttuikin kiinni ja on nyt 12+4 viikkoa vanha. Vieläkään ei ihan täysin uskalleta uskoa saavamme pientä syliin saakka, mutta päivä päivältä olemme toiveikkaampia &lt;3

HennaS (Ei varmistettu)

Nyt on hyvä ajoitus arvonnalle, raskaus-imetysliivit hankintalistalla ja nää on niiiin kauniit! H22:)

Lahjoja ehkä sitten liikunnassa (Ei varmistettu)

Tällä masulla viikkoja on kasassa 26, joten nyt uskaltaa jo nauttia odotuksesta. Näin ollen ilon aiheita on paljon, mutta kuluneella viikolla minua on liikuttanut eniten tulevan isän yritykset totuttaa vauvaa isänsä valitsemaan unilauluun. Ajattelimme, että vauvan synnyttyä laulaisimme hänelle aina saman unilaulun, joka ehkä auttaisi uniruutiinien ylläpidossa. Lapsen isä valitsi lauluksi Maan korvessa kulkevi -laulun, jota hänelle itselleen on pienenä on laulettu. Vauvan tutustuttaminen lauluun on aloitettu jo nyt odotusaikana.

Kuviossa on yksi ongelma. Mieheni ei osaa laulaa. Lainkaan. Mutta hän ei ole antanut tämän haitata, vaan joka ilta hän aloittaa hartaasti ja vakavuudella poikansa totuttamisen unilauluun. Hän kaivautuu peiton alle, painaa kasvonsa lähelle vatsaani ja aloittaa viisunsa. Pelkään aina, että hytkyvä vatsani paljastaa nauruni pidättely-yritykset, mutta en ole ainakaan vielä jäänyt kiinni. Saattaa olla, että meidän pojalta jää musiikkiluokka väliin.

Lasu (Ei varmistettu)

No mutta, mikäpä sopivampi ajankohta! Kaksi viikko sitten syntyi pieni tyttö, jonka ympärillä elämämme nyt pyörii. Olen todella havainnut saman, että kaarituelliset liivit on nyt ihan no-no! Voisin muutenkin kehua Boobin vaatteita. Mukavuus ja toimivuus on nyt imetyksen aikana kaikkein tärkeintä!
Vauva, ovat ne niin ihmeellisiä &lt;3

Hanna-MariPauliina (Ei varmistettu)

Onpas ihana setti! Mieluusti tuollaisen ottaisin käyttöön :) Täällä mennään viikolla 40 ja esikoinen tulossa! Saa nähdä milloin pieni saapuu. Odotuksessa on ollut hauskaa seurata vauvan vilkkaita liikkeitä ja vatsan vääntyilyä. Kyllä on pienellä ihmisellä jo paljon meininkiä. Ihanaa mennä kevättä kohti! hannamaripauliina(at)gmail.com

JonnaJ (Ei varmistettu)

Oi kun arpaonni suosisi! Tässä menossa vko 28 joten tulisi tarpeeseen!

Sannananna (Ei varmistettu)

Uijui, onpa nätti setti. Itse en tällä hetkellä odota vauvaa, mutta mulla on muuten vaan paisuvainen masu :( Joten jospa tällainen vammamasukin pääsis mukaan arvontaan kuitenkin :D Odotusajasta näin jälkikäteen kerrottuna oli ihanaa, kun olin aika ensikuukausina mieheni kanssa Thaimaassa matkalla. Kaikki paikalliset huomioivat minut täysin eri lailla kun Suomessa, antoivat paikan jossa istua metrossa, kohtelivat kunnioittavasti ja ihaillen ja huutelivat perkään mami, mami :D :D

Kati M (Ei varmistettu)

Täällä on laskettu aika ensi viikolla, ja nyt olen heräillyt tähän (hankalaan!) imetysliiviasiaan. Vaikeaa löytää istuvia, mukavia ja hyviä. Jospa tässä olisi sellaiset :)

Abe (Ei varmistettu)

Ihanat!
Imetystä takana pari kuukautta ja vielä vaikka kuinka monta edessä :) Voin suositella ko. merkin huppareita, ihan loistavat!

VickanV (Ei varmistettu)

Kaunis setti, mukana kisailemassa, täällä mennään viikolla 21. :)

Sillypäänts

Onpas nätti setti. :) imetysliiveissä (kuten muissakin) pitää turvautua erikoisliikkeiden valikoimaan kun luonto on siunannut pienellä ympärysmitalla ja aakkosten keskivaiheiden kuppikoolla :D toista odottaessa tuntuu, että kaikenlainen paisuminen on tapahtunut jo paljon varhaisemmassa vaiheessa! Näin ollen noin ihanan pehmeät alusvaatteet tulisivat varmasti jo nyt käyttöön.

Viikkoja on kalenterissa 26 ja pieni poika herättää minut aamuöisin litistämällä vatsanahkan (kipeästi) patjaa vasten :) <3

Clara

Maanantaina 21 viikkoa kasassa eli perässä tullaan. Uusien liivien hankinta on ollut agendalla jo pidempään, mutta ensikertalaisena olen ollut hieman neuvoton sen suhteen, mitä ostaa, ja niinpä olen vitkutellut ja kitkutellut vanhoilla, liian pienillä, kaarituellisilla kannattimilla viikosta toiseen. Nyt siis sormet ja varpaat ristiin, että ongelma ratkeaa kotisohvalla istumalla. :)

Laura Lauttasaaresta (Ei varmistettu)

Maitobaarin avajaisia odottelen innolla, raskausviikko 18 käynnistyi juuri. Onpas kiva setti ja arvonta, kiitos suloinen Hertta.

BabyinNYC (Ei varmistettu)

Kaunis setti. Taalla viikkoja13, ja valtameren toisella puolella, Brooklynissa, totutellaan ajatukseen, etta lokakuussa tyonnellaan vaunuja Williamsburgin katuja pitkin. Siis mukana arvonnassa:)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.