Pieni ystäväkirjahaaste

Lilou's Crush

Muistatteko lapsuudesta ystäväni-kirjat? Ne, missä kyseltiin lempiväriä, perheenjäseniä ja haaveammattia, lempijulkkiksia ja sen sellaista tärkeää.

Työhuoneen kaappien sisältöä tyhjentäessä purkamisen alta löysin vähän tuoreemman kirjan, jonka sain työkaveriltani vuonna 2004 synttärilahjaksi. 

Selailin sivuja iloisena, sillä olin ollut ilahduttavan ahkera sen kierrättämisessä. Kirjaan olivat kirjailleet kaikki tuonhetkisen elämäni tärkeimmät ihmiset, joista lähes kaikki ovat mukana menossa vielä yli kymmenen vuoden jälkeenkin, jos eivät muuttuneiden elämäntilanteiden ja -mantereiden vuoksi muuten, niin ainakin fb:n välityksellä.

Jopa äitini ennätti vielä tuohon kirjaan omat aatoksensa merkitä, tuota aukeamaa vaalin vallan erityisesti. Tanssikengissä kiipesi Bulgariassa vuorelle, selvisi ryöstöstä Pietarissa ja maanjäristyksestä, että sellanen sinnikäs mutsi mulla.

Haastankin tällä postauksella teidät pääsiäispötköttelijät vastaamaan tiivistettyyn ystävänikirjaan alla, koska olen utelias ja haluan tietää lisää teistä siellä ruudun toisella puolella.

 1. Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi
 2. Luonteesi kolmella sanalla
 3. Lempi piknik-evääsi
 4. Mitä tekisit miljoonalla
 5. Toiveammattisi
 6. Ketä kadehdit
 7. Esine tai asia, jonka haluaisit
 8. Elämäsi villein teko
 9. Elämäsi ihanin hetki
 10. Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku :)

Itse vastailin vuonna 2004 moneen asiaan aika samoin kuin nytkin vastaisin, mutta vastaanpas tähän alle nyt yli kymmenen vuotta myöhemmin, tasapuolisuuden nimissä:

 1. Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi/ Hertta, yleensä olen se joukon ainoa lempinimetön, joillekin harvoille olen Herttis tai Heetta. Miehen antamia lempinimiä ei lasketa.
 2. Luonteesi kolmella sanalla: kiltti, reilu, äkkipikainen
 3. Lempi piknik-evääsi: Kuohuviini, mansikat, patonki ja brie
 4. Mitä tekisit miljoonalla: Ostaisin uuden kodin, ehkä jopa TALON! Auttaisin lähimmäisiä.
 5. Toiveammattisi: Sopiva hybridi mainosnaista ja bisneshaita (kilttiä sellaista)
 6. Ketä kadehdit: en ketään henkilöä, mutta sellaista ominaisuutta mikä joillain on, että eivät sählää vaan on "homma aina hallus" ja esittävät pointtinsa räpistelemättä ja ytimekkäästi. 
 7. Esine tai asia, jonka haluaisit: Ihan maallisesti kesäkassi olisi kiva. Saa tarjota vaaleaa neverfullia mm-koossa :D Kuullisesti maailmanrauha ja mikrotasolla mm. koulu- ja muun kiusaamisen lopettaminen. Noita kyllä löytyisi isoja asioita vaikka ja kuinka.
 8. Elämäsi villein teko: Reissata yksin kielitaidottomana ilman karttaa, bussiaikatauluja tai mitään muutakaan kuin määränpäiden nimi Malesiaa ristiin rastiin. 
 9. Elämäsi ihanin hetki: Saapuminen omaan kotiin vastasyntyneen kanssa. Kahdesti!
 10. Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku :) Hauskaa pääsiäistä, syökää munia remppareijankin puolesta ja kirjoitelkaa mulle kivaa taukolukemista :)

 

Kommentit

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.com

Haaste tuli nyt niin hyvään ja toimettomaan hetkeen, että on ilo lähteä mukaan :-) Täältä pesee:

Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi
- Hekku on bloginimeni, oikeassa elämässä nimestäni ei ole koskaan saanut mitään väännöstä - mikä harmitti nuorempana aivan suunnattomasti (koska rakkaalla lapsella pitäisi olla monta nimeä...)

Luonteesi kolmella sanalla
- innostuva, temperamenttinen, huumorintajuinen

Lempi piknik-evääsi
- lienee aika kliseistä valita kuoharit ja mansikat? Niiden lisäksi esim. vuohenjuusto-viikunahillo-päällysteiset keksit ja cheddar-täytteiset jalopenot (eivät kuulu keskenään yhteen millään tavalla).

Mitä tekisit miljoonalla
- rakentaisin talon, mikä on juuri nyt vahvasti tapetilla muutenkin

Toiveammattisi
- oli ensin pitkään eläinlääkäri, sittemmin "joku mainosihminen" (päädyin markkinointijohtajaksi :-D)

Ketä kadehdit
- tämä on vaikein kysymys ihan ylivoimaisesti! Yritän iloita muiden onnesta ja heidän saavutuksistaan olematta kateellinen, ja olen mielestäni onnistunutkin siinä aika hyvin, joten vastaan että en kadehdi ketään.

Esine tai asia, jonka haluaisit
- eilen yritin etsiä sekä Stockalta että myöhemmin netistä sopivan näpsäkkää uutta olkalaukkua, mutta vielä ei tullut ihan täydellistä kohdalle

Elämäsi villein teko
- vuosi sitten laskin pitkän, jyrkän ja hoitamattoman mustan rinteen Alpeilla, ja välillä pelotti ihan oikeasti - oli kyllä myös mahtava tunne päästä tärisevin jaloin rinteen loppuun (ja suoraan kahvilaan)!

Elämäsi ihanin hetki
- lapseni syntymä oli ja tulee ikuisesti olemaan se kaiken muuttanut ja sydämeni vienyt päivä

Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku :)
- kiitos hauskasta ja insproivasta blogistasi, ja mukavanrentoa pääsiäistä :-)

Aika on

 

 1. Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi: Minttu
 2. Luonteesi kolmella sanalla: Päämäärätietoinen, vastuuntuntoinen, ystävällinen
 3. Lempi piknik-evääsi: jotain ihanaa salaattia ja patonkia. Ja kahvia pitää olla aina!
 4. Mitä tekisit miljoonalla: Ostaisin asunnon, opiskelisin, antaisin kehitysyhteistyöhön
 5. Toiveammattisi: Opettaja 
 6. Ketä kadehdit: Juuri nyt en ketään tiettyä, mutta yleensäkin sellaisia ihmisiä, joista näkyy rauha ja ilo
 7. Esine tai asia, jonka haluaisit: Kaikennäköstä..mutta esim. uuden olkkarin maton ja kivat boyfriend-farkut
 8. Elämäsi villein teko: Matkustaa ja työskennellä Aasiassa yksin. Tai ehkä mennä nuorena naimisiin. 
 9. Elämäsi ihanin hetki: Kliseiset häät ja lapsen syntymä
 10. Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku :) Sulla on Hertta ihana hyvän mielen blogi! Tää on sopivan kepeä, mutta siltikin onnistuu olemaan aito, ei liikaa yrittämistä. Kiitos :)
Aniss (Ei varmistettu)

Äh kun en ehdi nyt täyttämään tätä vauvakiireen takia, ehkä palaan myöhemmin. Pakko kuitenkin oli tulla kehumaan miten kauniisti muistelet äitiäsi postauksissasi. Ihan tulee tippa linssiin vaikken tunne (tuntenut) teistä kumpaistakaan.

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Haha! Meidän koiran nimi on Hertta ja mun lempinimi sille on Heetta :)

Tasaraita

 

 1. Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi/ Tintti
 2. Luonteesi kolmella sanalla: Puhelias, iloinen, itsepäinen
 3. Lempi piknik-evääsi: Kuohuviini, mansikat, juustot ja suolaiset keksit.
 4. Mitä tekisit miljoonalla: Ostaisin kesämökin, auttaisin läheisiä ihmisiä ja matkustelisin.
 5. Toiveammattisi: Poliisi
 6. Ketä kadehdit: En varsinaisesti ketään tiettyä mutta joskus joidenkin ihmisten ominaisuuksia kuten tietynlaista varmuutta ja tahtoa mennä kohti omia unelmia pelkäämättä esteitä ja mahdollisia sivupolkuja. Sellaista järkevää ajattelua ilman turhista murehtimista.
 7. Esine tai asia, jonka haluaisit: Tällä hetkellä mitään esinettä ei tule mieleen mutta asia jonka haluaisin olisi opiskelupaikka. Haluaisin päästä sisään kouluun jotta tie kohti unelma-ammattia voisi alkaa. 
 8. Elämäsi villein teko: Varmastikin yksin reissaaminen Barcelonaan sopien ulkomaalaisten ystävien kanssa treffit Plaza De Catalunialle tai vastaavalle tietyllä kellonlyömällä. Aukio on melko iso ja puhelinnumeroa kenenkään sen hetkiseen liittymään ei ollut. Yöpaikkaakaan ei ollut koska oli sovittu että menemme yhden kaupungissa asuvan ystävämme luo jonka oli myös tarkoitus tulla aukiolle. Löysimme kuin löysimmekin lopulta kaikki neljä toisemme ja reissu oli mahtava. 
 9. Elämäsi ihanin hetki: Oman lapsen syntymä. Se hetki kun sen rääpäleen sai syliin eikä sitä voinut käsittää että siinä se meidän oma pieni on. Käsittämättömintä oli se että se todella oli meidän. 
 10. Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku :) Kiitos ihanasta, iloisesta ja elämänmakuisesta blogista. Sinusta blogin kautta huokuva lämpö ja ystävällisyys sekä avuliaisuus on inspiroivaa ja saa hyvälle tuulelle. Koko teidän poppoo on aivan mahtava! :)
Sara/housefive (Ei varmistettu) Http://epataydellinennainen.blogspot.com

Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi: Sara. Siitä ei kauheasti lempinimiä väännetä :)
Luonteesi kolmella sanalla: puhelias, herkkä, pöhkö
Lempi piknik-evääsi: falafel-pallerot, kurkkuinen salaatti, patonki/sämpylät ja vuorokauden aikaan sopiva juoma ;)
Mitä tekisit miljoonalla: perustaisin miehen kanssa oman kahvilan. Ja ostaisin kodin, kunhan osaisimme päättää sen vakituisen asumuspaikan.
Toiveammattisi: olen kotiäiti ja siitä aina haaveilin. Jotain pitäisi myös kehitellä tulevaisuuteen., kun kaikki lapset on koulussa.
Ketä kadehdit: vähän sellaisia effortlessly cool-tyyppejä. Olen itse niin epäcool.
Esine tai asia, jonka haluaisit: melkein päivittäin huokaan, että vaatekaapissani on Mulberryn mustan Lilyn mentävä aukko.
Elämäsi villein teko: olen tehnyt kyllä aika villejä juttuja, mutta parahaat seuraukset on kyllä sillä, että pyysin yhden ihanan miehen kanssani yöuinnille kuumana kesäyönä Portugalissa ja nyt meillä on kolme lasta yhdessä ja tuosta yöstäkin melkein 9 vuotta :))
Elämäsi ihanin hetki: se, kun kuopus siirtyi syöttötuoliin ruokapöytään muun perheen kanssa ja totesin, että tässä ne nyt on; elämäni mies ja kolme lasta saman ruokapöydän ympärillä, mistä aina haaveilin.
Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku :)
Mä aina luen sun blogia silloin tällöin niin, että on oikein monta kivaa postia samalla kertaa lukematta :) tykkään sun tyylistä kirjoitella ja huumorista :)

LTL-Anna
Loving These Looks

 

Voi että, itse löysin joululomalla ystävä-kirjan vuodelta 2006 jolloin olin 22-vuotias, sitä oli täytelleet niin edelleen sydänystäviin kuuluvat ja silloiset bile-komppiksetkin, hauskaa lukemista piisasi :)

 1. Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi Nanu, LTL-Anna
 2. Luonteesi kolmella sanalla Hauska, sarkastinen, pohtiva
 3. Lempi piknik-evääsi Juustot ja viini
 4. Mitä tekisit miljoonalla Ostaisin perheelleni ihanan kodin ja jonkun kesä/talvi-mökin jostakin jossa kaikki läheiset voisivat kokoontua aina kun mieli tekee :)
 5. Toiveammattisi Nykyinen ammatti on kiva mutta jonkun todella hyvän lehden päätoimittajan paikkakin kelpaisi!
 6. Ketä kadehdit Ihmisiä jotka eivät hyvässä mielessä välitä siitä mitä muut heistä ajattelevat, ehkä en kuitenkaan kadehti heti, enemmän ihailen :)
 7. Esine tai asia, jonka haluaisit Tässä kysytään varmaan ihan materiaalisesti- noh, uusi auto!
 8. Elämäsi villein teko Varmaan kun lähdin opintojen loppusuoralla extemporee vaihtoon jenkkeihin, en kadu!
 9. Elämäsi ihanin hetki Joka ilta se hetki kun menen nukkumaan ja käyn kurkkaamassa meidän tuhisevaa pikku tyttöä ja ymmärrän kuinka onnekas olenkaan
 10. Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku :) Ihanaa kevättä Hertta sinulle jo koko perheellesi :) Toivottavasti nämä säät lämpenee!

 

Pikkiss (Ei varmistettu)

1. Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi: Pikkis
2. Luonteesi kolmella sanalla: oikeudenmukainen, herkkä, ystävällinen
3. Lempi piknik-evääsi: skumppa ja ihanat juustot
4. Mitä tekisit miljoonalla: Ostaisin oman kodin ja ehkä pari sijoitusasuntoa. Loppurahoilla matkustaisin ja söisin hyvin :) Osa rahoista päätyisi myös hyväntekeväisyyteen, ehkä lastensuojeluun.
5. Toiveammattisi: Tuomari.
6. Ketä kadehdit: En varsinaisesti ketään. Monilla ystävilläni on kuitenkin sellaisia piirteitä, joita toivoisin joskus enemmän itsellenikin.
7. Esine tai asia, jonka haluaisit: Jos mennään nyt materiaalisella linjalla, niin Chanelin klassikkolaukku olisi aika ihana. Tarkoitukseni oli ostaa se ensimmäisestä valmistumisen jälkeisestä palkasta, mutta se jäi. Vielä joskus..
8. Elämäsi villein teko: Ei ehkä niin villiä, mutta sanotaan vaihto-opiskelu Italiassa italiaksi.
9. Elämäsi ihanin hetki: Tähän mennessä yksi parhaita hetkiä on ollut se, kun sain tietää päässeeni oikikseen. Olimme ystävieni kanssa purjehtimassa ja heräsin äitini puheluun asiasta. Minut heitettiin saman tien pyjama päällä mereen :)
10. Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku: Ihana Hertta, kiitos päiviä piristävästä blogista! Iloista kevättä <3

I May Say (Ei varmistettu)

1. Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi
-I May Say. Ei liity mihinkään lempinimistäni. Lempinimiä on monia.
2. Luonteesi kolmella sanalla
-Laiska ja saamaton. Yksi vielä?! Välillä ihan hauska.
3. Lempi piknik-evääsi
-Shampanja. Tarvitseeko sinne muuta?! Jos tarvitsee, joku muu saa tuoda.
4. Mitä tekisit miljoonalla
-Maksaisin asunnon pois tai vaihtaisin inan isompaan (vierashuone ja takka puuttuvat), matkustelisin
5. Toiveammattisi
-Ei ole. Ammatin ja työn suhteen minulla ei ole toiveita/(omia) tavoitteita. Olen ajopuu, menen sinne minne kulkeudun.
6. Ketä kadehdit
-Kateus ja kahvi pitävät suomalaisen virkeänä. En kadehdi ketään. Tähän ikään mennessä olen huomannut, että ihmisilla joita ihailen, on omat ongelmansa ja kompastuskivensä.
7. Esine tai asia, jonka haluaisit
-Tällä hetkellä koti hakee vielä muotoaan, joten vastaan olohuoneen matto. Pitää olla aito itämainen, mielellään käytetty, 200x300 cm. Vähän oranssiin taittuvaa punaista. Nettihuutokauppa käy kuumana
8. Elämäsi villein teko
-Njaa, ei tule mitään "villiä" mieleen. Lähdin kerran tapaamaan yhtä miestä Pariisiin vaikken oikeesti tuntenut tapausta. Oli mahtava viikonloppu Pariisissa ja sen lähistöllä; vanha Volkkarin romu, Jimi Hendrix, hullu kuski, joka selitti minulle "suomalaisella rallienglannilla" ajamistaan. Tyyppi oli intialainen.
9. Elämäsi ihanin hetki
-Lapsi. Hänen syntymästään muistan sen rakkaudentunteen. Se oli jotain käsittämättömän kokonaisvaltaista. En ole koskaan tuntenut mitään vastaavaa. Nytkin kuuntelen tuon 4-vuotiaan papatusta, kun syö isänsä kanssa aamiaista. (Keräilen itseäni vieläpä sängyssä).
10. Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku :)
Keep up the good work. Odotan innolla sitä esikoisen huoneen esittelyä ja tietty referaattia hänen reaktiostaan. Tsemppiä työmaalle, mikäli se vielä meneillään.

Oranssinen
 1. Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi: Sutta/Suttas, täällä Oranssinen
 2. Luonteesi kolmella sanalla: optimistinen, (liiankin)avoin, määrätietoinen
 3. Lempi piknik-evääsi: Oliivit, valkosipulifocaccia, punaviini
 4. Mitä tekisit miljoonalla: sijoittaisin pesämunat molemmille teineille, maksaisin lopun talovelan pois, ostaisin talvikodin jostain lämpimästä, pitäisin vuosisadan juhlat rakkaille ja ystäville.
 5. Toiveammattisi: autonasentaja
 6. Ketä kadehdit: Iman Bowieta kun se saa olla naimisissa Davidin kanssa.
 7. Esine tai asia, jonka haluaisit: oi jospa omaisi pitkän pinnan ja lehmän hermot
 8. Elämäsi villein teko: ainakin lähipiirin reaktioista päätellen itseni kaljuksi ajaminen kun täytin 40vee :D
 9. Elämäsi ihanin hetki: se hetki kun tajusi että se pötkylä siinä vieressä on oma lapsi, molemmilla kerroilla yhtä ihana tunne.
 10. Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku: tällä huimalla elämänkokemuksella heitän ja allekirjoitan kliseen: enemmän katuu tekemättä jättämisiään kuin asioita mitä on tehnyt.  Tällä mentaliteetillä on menty & tehty ja mennään edelleen. Suosittelen!
Kao Kao

Voi ei, olipa kiva lukea muidenkin vastauksia :)

 1. Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi: kaokao on äidin lempinimi mulle lapsuudesta. Käytössä vain lähimmillä ja täällä Lilyssä, muille Karo, miehelle ääliö (sillä ei oikeasti ole muuta hellittelynimeä mulle, mutta toi sanotaan hellitellen kun pöljäilen :D)​
 2. Luonteesi kolmella sanalla: Haaveileva, sinnikäs ja tehokas
 3. Lempi piknik-evääsi: Skumppa, mansikat ja salaatti
 4. Mitä tekisit miljoonalla: Laittaisin stopin kaikelle, pakkaisin repun ja matkustaisin johonkin kauas. Etsisin itseni täältä väsyneen ihmisen alta ja tulisin takaisin omana itsenäni. Sitten voisi miettiä maailmanrauhaa ja ihmisten velkojen maksamista.
 5. Toiveammattisi: Valokuvaaja
 6. Ketä kadehdit: Entistä työkaveriani, joka löysi unelmatyön toisaalta. Ehkä minäkin vielä löydän sen oman yritykseni, jossa on hyvä olla.
 7. Esine tai asia, jonka haluaisit: Manolot
 8. Elämäsi villein teko: Ostaa hetken mielijohteesta porukalla lennot Keniaan. Kaveri oli katselemassa lentoja sinne itselleen, mennääkseen tapaamaan perhettään. Jotenkin se ilta päättyi siihen, että meillä kaikilla oli lennot taskussa..
 9. Elämäsi ihanin hetki: Kun sain vanhimman kummityttöni syliin ensimmäistä kertaa. Hän oli ihan täydellinen.
 10. Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku :) Muista pitää taukoja remontista. Ota kahvikuppi ja jokin herkku ja mene hetkeksi terassille nauttimaan raittiista ilmasta <3
Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Ystäväkirjat olivat lapsuudessa ihan parasta! Pitäisiköhän hankkia ystäväkirja nyt muuton myötä, se voisi toimittaa perinteisen vieraskirjan virkaa (ei sillä, että meillä mitään vieraskirjaa olisi muutenkaan käytössä) :D.

Mutta tässäpä vastauksiani:

1. Tiia, mutta usein myös Tipu tai Tipsu :).
2. Nauravainen ja rääväsuinen hölmö!
3. Skumppa, tuoreet hedelmät ja marjat sekä patonkia ja juustoja.
4. Lähtisin reissuun, sen tekisin ihan ensimmäiseksi! Ostaisin miehelleni hänen unelmiensa auton, ja itselleni myös. En tiedä paljonko noihin menisi rahaa, mutta todennäköisesti sijoittaisin myös unelmiemme kotiin :).
5. Senkun tietäisi..?
6. Tällä hetkellä en ketään. Oma elämä on niin mallillaan, ettei ole mitään kadehdittavaa :). No okei, ihan vähän kadehdin ystävääni, joka on parhaillaan NYCissä..
7. Artekin A110-valaisin valkoisena, kiitos! Ja Iittalan Leimu harmaana! Ja uusi vaatekaapin sisältö: tyyliä ei ole ja kaikki vaatteet omassa kaapissa näyttää tylsiltä, joten tähän kaipaisin parannusta ja apua! Sinulta kenties :)..?
8. Tällä hetkellä tuntuu, että tämä nykyinen tilanne on kaiketi villeimmästä päästä: kuukauden aikana tehtiin päätös, että asuinkaupunki vaihtuu :). Mutta jos jotain muuta villiä pitää keksiä, niin sanotaanko vaikka, että villi nuoruus, jolloin tequila maistui ja bailaaminen oli viikonloppujen kohokohta (nimimerkki "15 tequila-shottia illan aikana + muut juomat päälle" -&gt; seuraavana aamuna juoksin villin nopeasti vessapöntön ääreen..)
9. Hetket mieheni kanssa &lt; 3.
10. Hakuna matata!

 

 1. Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi - Ulppu ja miljoona muunnelmaa :)
 2. Luonteesi kolmella sanalla - Tunteellinen, tuittu ja sydämellinen (toim. lisäys hauska)
 3. Lempi piknik-evääsi - Vuohenjuustoa, mansikoita sekä kuohuvaa. 
 4. Mitä tekisit miljoonalla - Ostaisin kodin sekä auttaisin vanhempia. Loput sitten tasapuolisesti matkustamiseen, rahastoihin sekä autoon. 
 5. Toiveammattisi - Nyt tuntuu kyllä hyvältä olla tässä ja nyt, mutta olla työssäni tosi hyvä ja haluttu ja saada mahdollisuus edetä. Kulttuurialalla tuotantohommissa siis :) 
 6. Ketä kadehdit - Niitä instagramin bebejä jotka tuntuu saavan palkkansa avomersulla ajelusta, strabucksin juomisesta, Karibialla makoilusta ja siitä että näyttää effin faboulous. Mutta todellisuudesta en ketään. 
 7. Esine tai asia, jonka haluaisit - Louis Vuitton Monogram Keepall B 50. Ja kesäkunnon.
 8. Elämäsi villein teko - Villein on ehkä vielä tekemättä, mutta todella lyhyellä ajalla muutto pääkaupunkiin töihin ihan kesken kaiken. Mutta seuraavaks voisi vaihtaa maata. 
 9. Elämäsi ihanin hetki - Se kun tajuuaa miten paljon rakastaa. 
 10. Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku :) - Enää en toivota hyvää pääsiäistä koska oon liian ähkyssä, mutta ihanaa kevättä. 
Hertta
Lilou's Crush

En KESTÄ miten ihania ihania ihania juttuja! Palaan myöhemmin, nyt ei päässä toimi yhtään mikään. Menen vain hymisemään hyvää mieltäni nämä luettuani. Olette just niin ihania kuin olen aina fiilistellytkin.

Marjo L (Ei varmistettu) http://melkomustavalkoista.blogspot.fi

1. Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi
Marjo, Jorma, Make, Tahvo. Perus ;)

2. Luonteesi kolmella sanalla
Rauhallinen, pedantti ja itsepäinen.

3. Lempi piknik-evääsi
Mansikoilla täytetyt tuoreet ja kuohkeat croissantit ja kylmä kuohuviini. Klassista! Ja juuuuustot, eipäs nyt unohdeta niitä!

4. Mitä tekisit miljoonalla
Voi, uusi koti ja sen sisustus! Tai ehkä sittenkin satsaisin asuntoon vain puolet ja loput sijoittaisin. Tai reissaisimme matkan maailman ympäri ja takaisin. Koko perhe vanhempiamme myöten.

5. Toiveammattisi
Lapsena se oli poliisi, nykyään viihdyn melko hyvin omissa ympyröissäni eli AD:na. Ehkä oma pieni firma (jonka jalat kantaisivat ikuisesti) olisi kiva... Ja bonuksena muutama huippu työkaveri.

6. Ketä kadehdit
Lapsia. Ovat yleensä ilman huolen häivää.

7. Esine tai asia, jonka haluaisit
Juuri tällä hetkellä kaikista eniten uuden kodin! Vastahan sitä on pari vuotta etsitty. Ei tunnu löytyvän kivien ja kantojenkaan alta.

8. Elämäsi villein teko
Laskuvarjohyppy? Benjihyppy? Sukelluskurssi? Ei, ehkä sittenkin äidiksi pääseminen. On tämä elämä nykyään sellaista, villiä :)

9. Elämäsi ihanin hetki
Viime juhannus, kun esikoisemme näki päivänvalon. Tietty!

10. Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku :)
No hei Hertta! Pakko myöntää, että kun vauvavuosi on vienyt mennessään enkä omaakaan blogiani enää päivitä, olet yksi niistä muutamista joiden blogia enää jaksan seurata. Tunnut olevan aina niin aito ja ihana, älä koskaan muutu!

Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi: Heidi, Heiska

Luonteesi kolmella sanalla: huomaavainen, järjestelmällinen, rento

Lempi piknik-evääsi: kahvi, salaatti, leipä, karkit 

Mitä tekisit miljoonalla: maksaisin asuntolainan pois, remontoisin talon loppuun, maksaisin omien vanhempien (mahdolliset) lainat pois, tekisin mieheni ja tyttäreni kanssa pitkän ulkomaan reissun, ostaisin sijoitusasunnon ja sijoittaisin loput.  

Toiveammattisi: opiskelemani ammatti tradenomi. Toivetyötä en tiedä, mutta jotain sisäiseen laskentaan liittyvää. 

Ketä kadehdit: en haluais kadehtia ketään, mutta välillä kadehdin ihmisiä, joiden ei tarvitse miettiä raha-asioita. Ja kielitaitoisia ihmisiä. 

Esine tai asia, jonka haluaisit: valkoiset matalavartiset Converset itselleni ja tyttärelleni.

Elämäsi villein teko: hmmmm... Julkaisukelpoisena (:D) mainittakoon päätös muuttaa 800 km etelämmäs yhden puhelun aikana.  

Elämäsi ihanin hetki: häät, tyttären syntymä

Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku :): Kiitos ihanasta blogista. Vaikutat fiksulta ihmiseltä. Juuri sellaiselta, joita ihailen. :)

SofiaV (Ei varmistettu)

Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi
-Sofia. Lempinimillä harvemmin kutsutaan, mutta joskus Sofku, Soffe, Sofi tai Simo.
Luonteesi kolmella sanalla
-Ujo, haaveilija, hyväuskoinen.
Lempi piknik-evääsi
-Rocky Road-suklaa &amp; suolaiset sipsit.
Mitä tekisit miljoonalla
-Ostaisin luultavasti asunnon tai kaksi, osan rahoista laittaisin säästöön ja loput antaisin perheen yhteiseen käyttöön.
Toiveammattisi
-Taiteilija/arkkitehti.
Ketä kadehdit
-Hmm.. Kahdetimisesta tulee mulle semmonen negatiivinen sävy mieleen, mutta hyvällä tavalla ihailen ihmisiä, jotka on aidosti onnellisia elämässään.
Esine tai asia, jonka haluaisit
-Haaveilemani opiskelupaikka! Ja talo merenrannalta.
Elämäsi villein teko
-Eipä tuu mieleen mitään villiyksiä, mutta jos jotain villiä teen vielä joskus, niin se liittyisi toivon mukaan matkustamiseen:-)
Elämäsi ihanin hetki
-En ole vielä kokenut mitään semmosia suuria, kuten hääpäivä tai oman lapsen syntymä, joten ihanimpia hetkiä on varmaan ollut kaikki reissut sekä hetket meren äärellä.
Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku :)
-Kiitokset blogista, joka on säilynyt suosikeissa vuodesta toiseen! Energiaa kevääseen.

Mirtsu (Ei varmistettu)

Oih, ystäväkirjat! Nää on ihan parhaita. :)

1. Nimesi/lempinimesi tai nimimerkkisi: Mirtsu
2. Luonteesi kolmella sanalla: Puhelias, avoin, kärsimätön
3. Lempi piknik-evääsi: Skumppa, mansikat, tuore leipä
4. Mitä tekisit miljoonalla: Tästä keskusteltiin juuri pääsiäisenä vanhempieni ja sukulaistyttöjeni kanssa. :) Ostaisin isomman asunnon ydinkeskustasta, ottaisin sapattivapaan ja tekisin piiiitkän reissun reppu selässä mieheni kanssa. Perheelleni antaisin myös siivun.
5. Toiveammattisi: Olen toiveammatissani työterveyshoitajana, mutta haluaisin syventää osaamistani lifecoachiksi. Ja sehän voisikin tuoda taas omat mielenkiintoiset polkunsa mukanaan.
6. Ketä kadehdit: Ihmisiä jotka löytävät jostain loputtomasti energiaa opiskella työn ohella ja jotka jaksavat sinnikkäästi vuosienkin projekteja päästäkseen tavoitteeseensa.
7. Esine tai asia, jonka haluaisit: Lyhentää Suomea. :D Tai poistaa Etelä-Suomen ja Lapin välistä ainakin 500 km.
8. Elämäsi villein teko: Lähdin 2 pv varoajalla kesäksi aupairiksi Kreikkaan.
9. Elämäsi ihanin hetki: Hääni
10. Mitä mieleesi juolahtaakin, sano ja kerro joku terkku: Kuten olen joskus kommentoinutkin, on blogisi virallinen hyvän mieleni blogini. Olet ihanan jalat maassa ja jotenkin tunnut omaavan hyvän auran ympärilläsi. :) Aurinkoista kevättä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.