Pienoinen ripsi-ihme

Lilou's Crush

 

Ostin Sokoksen Kauneus-päiviltä tilapäiseen mielenhäiriöön vedoten ihan totaaliseksi höpsötykseksi jo heti kotimatkalla tuomitsemani Talikan Lipocils-ripsivahvisteen tarjoushintaan 28€. Ripsiseerumi lupaa vahvistaa, pigmentoida, kaarevoittaa ja ties vaikka mitä, kasvattaakin 36% kuukaudessa.

Ainetta laitetaan ripsarin tapaan aamuisin, ja iltaisin sipaistaan ripsien tyveen tuolla "mokkulapäällä". Olen ollut melko tunnollinen kolmen viikon käytön ajan, lähes joka päivä muistanut vahvistetta laittaa, kun se kylppärin kaapissa esillä on. Ainakaan omia silmiäni tuote ei ole kirvellyt, en tosin ole kovin herkkäsilmäinen muutenkaan.

Olen epäuskoisen yllättynyt, sillä jotakin tämä aine tuntuu tekevän. Ripseni ovat aika mustat jo valmiiksi, joten siinä ero ei ole juurikaan havaittavissa, mutta ihan kuin alaripset olisivat venyneet vähän mittaa.  Suurin ero on siinä, että ripset näyttävät ripsarin laiton jälkeen kauniin kaarevilta, ihan kuin taivutetuilta. Outo näky tytölle, joka ei semmoista hommaa jaksa sitten ollenkaan.

En nyt varmaan uutta putkiloa osta, mutta tulipa kerrankin kokeiltua ja yllätyttyä positiivisesti :)

 

Kommentit

Nuppunen (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä, tässäpä voisi olla pieni piristys (ainakin henkinen) seuraaville kuukausille, kun ripsien pidennysten aika alkaa olla ohi. Pieni epäilys että jatkeiden/tuuhennusten tiputtua lopullisesti pois on jäljellä melkoisen kaljut silmät.

Marsublog

Itse ajattelin kokeilla Neulashia kun suht järkevätkin ihmiset tuntuvat suosittelevan.

Muikku (Ei varmistettu)

Minulla on ollut tuo käytössä jo pari vuotta, ja kyllä se jotian on tehnyt, ripset ovat tuuheammat ja taivuttamattakin kaarevat. NeuLashia en ole vielä raaskinut ostaa, mutta Talikaa aion käyttää jatkossakin. Tykkään etenkin käyttää sitä ripsarin alla, lopputulos on paljon parempi kun väri levittyy helposti.

Hertta
Lilou's Crush

Nuppu, voinen tosiaan ehkä jopa suositella :) Kurkkaa huomenna jos tuut, että miltä tökötti vaikuttaa!

 

Marsu, minä en ole edes moisesta kuullut, pitääpä vilkaista! En tosiaan ole expertti näissä karva-asioissa.

 

Muikku, sinäkin NeuLashista puhut, pakko kurkata siis :) Ja olet muuten ihan oikeassa, ripsari tosiaan menee nätimmin. Täytyy vielä tutustua, että onko tätä minun kamaa tarkoitus käyttää "kuurina" vai koko ajan, käsittääkseni näitä on paria eri sorttia Talikallakin?

Vierailija (Ei varmistettu)

Jatkuvassa käytössä, toimii! Ripseni ovat tummemmat, pidemmät ja kaarevammat. Eivätkä ainoastaan omasta mielestäni, vaan myös kosmetologini mielestä :). Tuotteella hyvä hinta-laatusuhde.

nanna

Vierailija (Ei varmistettu)

Uskon tuohon sillä itse olen käyttänyt toista putkiloa Dior'lta sellaista väritöntä
joka laitetaan mascaran alle ja totta: ripset taipuu ja pysyy ojennuksessa ja vaikuttaa pidemmiltä ja mascara levittyy hyvin.
Aine on kallis ja olin epäluuloinen ja tuntui että nyt meni rahat hukkaan mutta jo ensimmäisessä käytössä yllätyin positiivisesti.
Itselläni nykyään kun ripset taipuu mihin suuntiin vaan, ne ovat kuin pörröinen tukka
mutta tämä ihme aine Dior'lta auttoi. (Talikaa en tunne)
Joskus kannattaa turhamaisuuteen sijoittaa....
-Anne

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.