Pika-apu-anomus! Vinkkaa kiva, hyvä ja rento ruokapaikka lauantain alku-iltaan

Lilou's Crush

Iiks ja kääks ja ääks. Amerikan ihmeeni eli ystäväni Erika saapui odotettua pikaisemmalla aikataululla Suomeen, ja nyt pitäisi ykskaksäkkiä keksiä lapsiystävällinen, rento, kiva ja hyvä ruokapaikka täältä pääkaupungista lauantain alkuiltaan. Olen kysellyt läpi niin BasBasin, molemmat Sandrot kuin Cockin, mutta täyttä tuppaa olemaan, meidän kun pitäisi lapsiasiallisista syistä illallistaa aikaisin, tarjolla olisi kyllä pöytia myöhäisempiin aikoihin.

Pääni lyö tyhjää, väsyttää ja miljoona hommaa painaa päälle vielä tälle yölle ja huomiselle. Miten voikin muka olla näin mahoton homma tämä. Milloin minusta tuli tällainen ravintolakentän ulkopuolinen ummikko, kysyn vaan. Onko justiinsa sinulla joku ihana rento paikka, jossa on herkkuruokaa, hinta ei vie perikatoon ja lisäplussaa tulisi tietty vielä oikein kivoista tarjoilijoista. Kauhean kovat vaatimukset, löytyykö tallaista? Jokainen ehdotus ansaitsee papukaijamerkin, vähintäänkin :)

Kommentit

Minnininni (Ei varmistettu)

En itse ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta Töölössä sijaitsevasta Trattoria Sognosta oon kuullut vain hyvää. Sinne suuntaisin itse seuraavaksi. :)

MiiaK (Ei varmistettu)

Tämä on testattu muutamaan kertaan ja toimii myös lasten kanssa! Ihan superhyvät pitsat ja muut Italian herkut :)

Sini/Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Löytyiskö Hietsun hallista jotain? Myös vanhan kauppahallin Story on kiva. Pastis? Sinne? Bellevue?

Tintti / stellar (Ei varmistettu) http://stellarstories.fi

Trattoria sogno on oiva valinta ja primula/old skiffer on osoittautunut myös todella lapsiystävälliseksi oman kokemuksemme mukaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mites teidän huudeilta löytyvät Puotilan kartano ja ravintola Lähiö Rastilan kartanossa? Kummastakin saa hyvää ruokaa. Rastila ehkä vähän rososempi ja rennompi, mutta ehkä just siks kivempi :). Brunssi siellä on ainakin erinomainen. Mutta en oo varma, onko auki tähän aikaa vuodessa.

t. Sara

Vierailija (Ei varmistettu)

Tai Krunikan Korea House. Ihan mahtavaa korealaista tosi hyvällä hinnalla.

t. Sama kuin edellä

Tommi K
Isyyspakkaus

Kuurna Meritullinkadulla!

Hertta
Lilou's Crush

Aaah mun oma lempiravintola!

Meu (Ei varmistettu)
ttu (Ei varmistettu)

Lucha loco! varmasti löytyisi tilaa alkuillasta
http://www.rantapallo.fi/syomatkustarakasta/2015/04/11/helsingin-ravinto...

Bar Teos (tapaksia) Töölössä, jos vain lapsille uppoaa :)

Annan
Rauhaa ja rakkautta

Oltiin pari viikkoa sitten Musaa ja maistelua -illassa Hietsun hallissa. Ihan mielettömän kiva tunnelma - ihan kuin ulkomailla! Musiikista vastaa We love Helsinki ja kaikilla ravintoloilla on edullisia maisteluannoksia normilistan lisäksi. Iltamia järjestetään juurikin lauantaisin ja enää tammikuun ajan. Seurueena meillä oli neljä aikuista ja 1 v. 9 kk neiti. Meno oli oikein lapsiystävällinen (vaikka tarjolla olisi toki ollut myös kolmen samppanjan maistelusettejä hintaan 14 €.) Ei katsottu kieroon kun tyttö veteli ravioleja ja muut nautiskelivat korealaismestan steam buneja ;) Hinnat alkaen vitosen. Lämmin suositus! Musaa ja maistelua -nimellä löytyy FB:stä.

Jo
jo

Paniikkiravintolahaaste! (eli kuinka löytää nopeasti hyvä ravintola pääkaupunkialueella) Itse käytän Table Onlinea siihen että löytäisi juuri tietylle ajalle ravintolan, ja samalla sen saa varattua. Miinusta alati vaihtuvasta käyttöliittymästä ja eihän siellä kaikkia ravintoloita löydy mutta erittäin hyvä valikoima nykyään!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.