pika-asuräpsy ja kammotapetti

Lilou's Crush

Asu: farkut Dr Denim, bleiseri Asos, paita Chinti&Parker, kengät Acne

Menipäs päivä vaudikkaasti! Aamulla suuntasin seminaariin kuvan osoittamassa asussa. Iltasella networking-tapahtuman jälkeen suuntasimme reissukaverini kanssa viimein vähän kaupungille, pikaiseksi reissu kyllä jäi, sillä työt kutsuivat, ja täällä on kone laulanut illan mittaan.

Ennätin sentään Duane Readessa käymään, ja hankkimaan pieniä tuliaisia tyttöselle (ikioma kynsiviila, pinkki, ja kynsitarroja, pääosi pinkkejä), fashion tapepaketin eli vaatekatastrooffiteippiä itselleni (pinkissä paketissa, kuinkas muuten) sekä yhdelle ihanalle Annalle jotakin gimmeltävää. Pinkkinä :) Ja kaikki vuotaneen vesipullon sisällölla kasteltuna.

Nyt jo uni painaa. Telkkariin tuli Conan, meikä lapikoi tuon gourmet-iltapalan nassuun ja siirtyy unten maille.

Hyveli yöteli.

 

Kommentit

Anna Karhubear

Nautinnollista ja inspiroivaa matkaa, Hertta! Hihii, kimmellystä (ja sua) odotellessa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tahtoo ja toivoo paljon lisää NYC-postauksia, kiitos :)

Ja joku muukin on siis lukenut Uppista (Uppo-Nalle) - tuo on meillä edelleen (lapsi jo miltei teini) vakiotoivotus iltaisin :)

Hertta
Lilou's Crush

Anna, hihii, maanantaina tullaan, kimalle ja mää :)

 

Vierailija, oi kun kiva kuulla :) ja uppikset on luetty ihan risoiksi asti! Kohta täytyykin alkaa lukea niitä tytölle :)

NinaVee
Väreilyjä

Whole Foods oli meidän lähikauppa. Byääääääää!! (Paitsi etten oikein tykkää siitä kun se on niin kallis enkä löytänyt sieltä useinkaan sitä mitä etsin.) Silti Byäääää!!! Ikävääääää! :)

Ihana kuitenkin että sä olet siellä ja kurssi on antoisa.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikäs tuo ihanan essien lakan sävy on?

Hertta
Lilou's Crush

Nina, siinä on vaan sitä jotain :) mua houkuttaa WF:ssa takeaway-ruuat... Slurps :) pian nähhään!

 

Vierailija, suloinen lakka on Essien luxeffects-sarjaa, "a cut above" nimeltään. Itsellänikin on, ja tykkään!

Number (Ei varmistettu)

Moikka! Olemme menossa New Yorkkiin ensimmäistä kertaa noin kuukauden päästä.
Ihan semmosen kysymyksen olisin kysynyt, että minkälaisella takilla olit reissussa? Hankala hahmottaa, että millä takilla siellä pärjää, katuja ja kauppoja ihmetellessä.

Hertta
Lilou's Crush

Number, kannattaa seurata säätietoja: Nykin ilmat ovat aikalailla Suomen talvea, siellä on yleensä jotenkin tosi viileä. Tällä kertaa oli kuitenkin plussan puolella, eli villakangastakilla pärjäsi, mutta muistanpa yhden talven, jolloin untsikassakin oli vilu! Ehdotan siis kerrospukeutumista; jos vaikkapa villakangastakki löytyy, ja sen alle ohuenohut untsikka (on superkätevä, täytyy varmaan postata aiheesta), siinä mainio kombo niin kevyemmille ilmoille kun pikkupakkasille :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.