Pikalähtöasu ja uuden käytön kassi

Lilou's Crush

Kuvissa näkyy "vastasyntyneen kanssa kahdessakymmenessä minuutissa kalsareista reissun päälle" -kokonaisuus. Katsoin onneton kelloa väärin, ja meinattiin myöhästyä ekalta viralliselta neuvolakäynniltä. En oikein vieläkään tajua, miten ennätettiin -taisi olla tosi suotuisasti syöty ja vaipatettu, sillä itse juoksin vielä lähes kelteisilläni ympäri asuntoa tuon havainnon tehdessäni.

Tuo Asoksen mutkien kautta saapunut Pepe Jeansin paitamekko on ollut kovassa käytössä. Mutta pahus, se on juuri sitä "perinteistä" polyesteriä, joka tuntuu ihan muovipussilta päällä vähänkin hiostavammalla kelillä. Arrgghhh.... Olin jo siinä toivossa, että polyester on siirtnyt paremmalle fiilikselle kun aikanaan yllätyin erään Cosin polyestermekon mukavuudesta, ja moni minulle vakuutteli muutenkin, että nykyään polyester on ihan toisenmoista kuin ennenvanhaan, kun itse kartin (ja taidan karttaa jatkossa taas...) materiaalia kuin ruttoa, kaverinsa akryylin kanssa. No, mekko on silti mieluisa ja sopii kakskytjaalle-keleille oivasti.

Olin hetken pohtinut, mitä tehdä tuon Marc by Marc Jacobsin Huge Hillierin kanssa. Sen jälkeen, kun ostin paremmin jokapäiväiseen (työ)käyttöön sopivan mustan laukkuni, tuntui että jättimäiselle Marcille ei ole riittävästi käyttöä, ja mietin myisinkö sen pois. Turha kivaa, hyväkuntoista laukkua on kaapissa makuuttaa. En välitä omistaa montaa laukkua, vaan mielummin vähän ja just jetsulleen ne, joille on käyttöä vaan. Mutta onneksi en ennättänyt toteuttaa tuumailujani, sillä huomasin juuri, että iso ja mukavasti kannettava kassi on ihan täydellinen "vauvanhoitolaukku" -sinne mahtuu ihan kaikki, mitä pienen kanssa liikkuessa tarvitsee mukana. Lisäksi laukun saa näppärästi vaunujen työntöaisaan pois olalta keikkumasta. Näin jatkuu siis meidän yhteiselo edelleen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.