Pikavinkki: halvimmat Molo Kidsin topat (ja lisäalekoodi ihan kaikeen aleen!)

Lilou's Crush

Sisältää mainoslinkit alennusmyyntiin

Minä ja yks jos toinen kaverini on etsiskellyt viime päivinä alesta ensi vuoden topparensseleitä, rukkasia, pöksyjä, takkeja ja sen sellaisia, sillä ainakin meillä päiväkodissa ollessa on ollut tarve kahdelle lämpimälle haalarille per vuosi, ja muutamalle parille rukkasia. Ennätin jo toisen ensi syksynä tarhautuvalle ostaa vähän pienemmällä aleprosentilla (tuollaisen pantterikuosisen), mutta jäin odottamaan isompia alennuksia.

Meinasi usko mennä, mutta kannattipa kummiskin odottaa. Löysin meille kaivatun toisen Molo Kidsin haalarin Bootzilta alle puoleen hintaan: kkoodilla EXTRA15 saa kaikista aletuotteista 15% lisäalennuksen!

Etu koskee tänään sunnuntaina siis ihan kaikkia-kaikkia aletuotteita, niin naisten, miesten kuin lastentuotteitakin, (esmes siitä meikäläisen Gannin puudelitakista, Vagabondin nilkkureista, Day Birger & Mikkelsenin ja FilippaK:n jutuista jne, jos toppaa on jo tupattuna tarpeeksi). Lisäalen saaminen tosin vaatii 118€n tilausta, en tiedä miksi tuollainen hassu summa. Meillä tuli nippis nappis täyteen, sillä tarvittiin pari pientä juttua kesäosastolta, arvaatteko yhtään miksi :)

Aleen pääset tästä, kliksis vaan!

PS: Se Gannin iiiihana "statement-pusero" jonka tilasin edellisellä alekiekalla... No, se on ihana ja upea. Ja tiputtelee mokoma helmiä niin että rapina käy. Joku kirjontalanka poikki, ja tietysti edestä. Tovin pohdittuani päädyin silti sen pitämään, koska se todellakin sparks Joy (konmari-ihmiset tietävät termin, eli ilahduttaa niin maan vimmatusti että säkenöittee)

Kommentit

Friv 4 (Ei varmistettu) http://www.friv4gamer.org

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.