Pipakuva, lukijan pyynnöstä

Lilou's Crush

Lupasin COS:in piposta äksönkuvan iloiselle lukijalleni nimimerkillä Kervis hetkunvaan, joten tässä tulee, ollos hyvä :)

Hyvä pipa, vähän liian iso minipäähäni, mutta niin ne kaikki. Tällä viikolla ekoja kertoja käytössä, täällähän on tulossa talvi! Pipo on ohutta cashmiria, joten tuulelta ja viimalta se ei suojaa, muutoin kyllä lämmittää söpösesti.

Kommentit

mj (Ei varmistettu)

Hämmentävää... ostin pari vuotta sitten ruotsalaisen Boomerang merkin cashmerepipon, joka näyttää ihan samanlaiselta, jopa pipon reuna on kääntynyt samalla tavalla :)

kervis (Ei varmistettu)

Oooiiiiiiii ISO KIITOS! Se on ihana! Ja sopii söpösti kauniille kantajalleen. Miekkii tahon! Tilaukseen siis. Ja ehkäpä se huivikin... :)

Lämpimiä syyspäiviä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikö kukaan uskalla kysyä, että mitä ihmettä sulla on nenässäs???? :) Kiva pipo ja aina yhtä ihana Hertta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja siis keltaisesta nenästä kyselee Saana. Aina unohdan kirjautua... ikä ei tule yksin. :)

Hertta
Lilou's Crush

mj, hyväksi havaittu siis jo vuosia sitten :) ollaan pipotiimi!

Kervis, ei kestä kiittää! Ja kaulahuivi on muuten vielä parempi!

Saana, hahhaa, en itekään huomannut :D Nenässä on neonvaloa! Ne on ne pääkaupungin huumaavat valot Kaisaniemessä kovasti voimalliset.

Muikku (Ei varmistettu)

Minäkin tosiaan tilasin tuon pipon kahdessa värissä, onhan se aika iso mutta mahtuupahan nutturakin alle jos tarve vaatii. Ja ihanan pehmoinen. Huivin hankkimista voin suositella erityisesti, tarpeeksi iso ja ihanan lämmin! En ole varmaan muuta pitänytkään kaulassani sen jälkeen kun paketin aukaisin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Saitko jotain saapumisilmoitusta COS paketista? Tilasin vaatteita jo 2 viikkoa sitten eikä vieläkään ole tullut?? Outoa :)

Hertta
Lilou's Crush

Muikku, ihan totta muuten, ponnari-aspekti on hyvä muistaa. Minäkin tykkään huivista tosi paljon, vähän vielä säästelen pakkasille :)

 

Vierailija, no onpas hassua! Itselleni tuli tekstari-ilmoitus kännykkään, muuta ei sitten tullutkaan. Olisiko voinut sieltä joutua hukkaan?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.