Pipariks meni ja ajatustenvirtaa

Lilou's Crush

Me vietetään tytön kanssa tyttöjen viikkoa, mies lähti toiselle puolelle maapalloa työreissulle.

Ekan päivän saldoon kuului retki metsään, käytiin ihmettelemässä edellisen myrskyn tuhoja. On se hauskaa, että melkein takapihalta löytyi yllätyksekseni mainio aarnimetsä seikkailulle! 

Oli kylläkin vähän hassua törmätä tuohon ylläolevaan juttuun keskellä korkeaa kukkulaa. Näköjään on useampikin jalkavaivainen päätynyt jättämään keppinsä lähiaikoina pois... En uskaltanut sitä mihinkään siirtää, jos omistaja vielä palaisi sitä etsimään.

Sitten pelisessiot mummani vanhalla fortunalla, kunnes päästiin leipomaan. Vuoden ekat joulupiparit! Sitä en olekaan ennen jo marraskuussa tehnyt.

Tässä sen ajankulun huomaa: viime jouluna vielä tyttö osallistui pipareiden leipomiseen syömällä taikinaa ja painamalla muotteja, mutta tällä kertaa kaulimen kanssa hääri tyttö, joka osasi hoitaa homman alusta loppuun saakka itse!

Kun vielä sen jälkeen vaihdoimme yhdessä lakanoita, alkoi ehkä vähän itkettää. Niin iso tyttö jo, miten tässä näin on ehtinyt käydä. Missä välissä mun vauva on kasvanut noin isoksi ja taitavaksi tytöksi, ihmettelin lapselle ja pyyhin vaivihkaa vähän silmäkulmaa.

Äitii-ii! Ooksä kasvanu ihan hassuks!? Ja naurunremakka päälle.

Taidan olla.

 

 

Kommentit

phocahispida

Jännää tuo lasten kasvaminen, iloa, ylpeyttä ja haikeutta samassa paketissa. <3
Juuri tänään mietin, että onpas lapsi iso ja reipas ja heti seuraavassa hetkessä hän kaipasikin äidin turvaa, hassut pienet.

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/11/16/onnenhetkia/

Hertta
Lilou's Crush

Miten sattuikin ihan samaan hetkeen meillä nämä pohdinnat -minulla toki paljon kevyempi sipaisu isosta asiasta. Ja näin se juuri on, iloa mutta samaan hengenvetoon haikeutta. Tässä jos jossain se hetkessä eläminen on arvossaan. Olipa teillä muuten hauskannäköiset talkoopuuhat. Ja alkoi heti tehdä mieli grillimakkaraa :D

phocahispida

Huolestuttavinta tässä on, että niin alkoi melko vannoutuneen kala-kasvissyöjänkin makkarahammasta kolottaa. :)

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.com

Mulla on vähän samanlaisia haikeus-/ylpeydenpuuskia kymmenenvuotiaani kanssa :-)

Hertta
Lilou's Crush

Voin vain kuvitella noita tulevia vuosia, ensimmäinen hätkähdys oli, kun lapsi leikkii naapurinlasten kanssa ulkona, eikä enää kaivannut äitiä joka hetkeen, ja entäs sitten, kun koulu alkaa, ja itsenäistyminen ottaa vielä suuremman harppauksen! Mutta on se ihanaakin, ja herättää ylpeyttä. Olla läsnä ja tarjota siivet.

Katah12 (Ei varmistettu)

Ihana tyttö! Niin ne vaan kasvaa, vaikkei aina haluaisi niin käyvän. Toisaalta saa uusia, ihania yhteisiä vaiheita ja yhteisiä juttuja &lt;3

Hertta
Lilou's Crush

Juuri sellainen hetki tuli eilen vastaan -voi että, kun toinen pysyisi aina tuommoisena. Mutta toisaalta, jokainen ikävuosi on tuonut omat ihanat juttunsa, jota ei ollenkaan osaa odottaakaan ennenkuin ne ovat tässä.

Katah12 (Ei varmistettu)

Ihana tyttö! Niin ne vaan kasvaa, vaikkei aina haluaisi niin käyvän. Toisaalta saa uusia, ihania yhteisiä vaiheita ja yhteisiä juttuja &lt;3

Hertta
Lilou's Crush

No niinpä! Kun tyttö oli pieni, en osannut ajatella, että siitä voisi ikinä tulla yhtään ihanampi, mutta jotenkin se vain tekee sen päivä päivältä ja vuosi vuodelta :) Ihan uskomatonta!

Hertta
Lilou's Crush

Kurkkasin viime viikolla: keppi oli siellä edelleen, eli ilmeisesti parantuminen oli todellakin tapahtunut! Ja en kyllä ymmärrä tuota lasten kasvuvauhtia: missä välissä tytön jalka on kasvanut kokoon 30!!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.