Pitkin poikin Brooklyniä, 1.

Lilou's Crush

Kuten kerroinkin jo edellisessä Toms-tossupostauksessa, tänään vietettiin aikaa täällä Brooklynin puolella. Brooklyn heights, Brooklyn Bridge Park, Dumbo ja vaikka ja kuinka monta leikkikenttää sattuivat reitin varrelle.

Tässä kuitenkin katutunnelmia aamupäivältä Smithiltä, joka on siis varsin hip, pop ja cool tätänykyä -näin kertoili NU-hotellimme valtavan avulias respan neito, ja toki sen totesimme sitten itsekin.

Teen muuten varmasti vielä hotellista tarkemman postauksen, sillä valinta osui napakymppiin, ja tällaista löytöä pitää ehdottomasti jakaa!

Tuolla välissä pilkahdus päivän asuakin. Paikallisten tapaan taivallan ihan perinteiset juoksulenkkarit jalassa, aika turhaa oli pohtia ja pakata kenkävalintoja. Ensimmäinen päivä meni tohveleissa, ja virhe se oli polven kannalta. Mutta mitäpä  tyylivirheestä, kun askel on pehmeämpi.

Nukkumatti tulee hurjan aikaisin täällä reissun päällä, nyt jo yhdeksän aikaan väsy painaa silmäluomia. Kunhan saadaan typy unten maille, korkataan ehkä kylmät oluset, ja suunnitellaan huomisen ohjelmaa. Siihen sisältyy ainakin erään vallan mainion miekkosen ja tyttärensä tapaaminen Manhattanin puolella, jos aikataulut läpikulkumatkalla olevien reissulaisten kanssa vain suinkin saadaan natsaamaan.

Hyveli yöteli kamuset!

 

Kommentit

Tibs (Ei varmistettu)

Oi kun tekis mieli sinne heti!
Tossahan noita Tomseja on! Mun hopeiset Tomsit on niin upeat ja mukavat jalassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, pisti heti silmààn liike jossa myydààn Marantin kenkià. Proenza Schouleria jne. Kerro heti ja missà ? :) Ihanaa loman jatkoa !

Hertta
Lilou's Crush

Tibs, hopeisia itsekin kahtelin sillä silmällä! Ties, vaikka kävisin vielä nappaamassa... Ja tänne vaan, ihanata on :)

 

Vierailija, kauppa on nimeltään Bird, ja sijaitsee siis Smith-kadulla, lähellä Bergen Streetin metroasemaa :) Suloinen pieni puoti, olikin tuttu jo nettitarjoomaltaan minulle aiemmin, ja olin ihan äimän käkenä, kun se olikin siinä nenun edessä yhtäkkiä :) En jotenkin osannut odottaa löytäväni tuolta!

 

MiaMatleena (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Tulee ihan kamala New York-kaipuu! Nauti siellä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.