Pökerryttävän täydellinen Isabel Marant for H&M!

Lilou's Crush

Isabel Marantin mallisto on törkeän mahtava! Se on niin mahtava, että haluan, tahdon ja tarvitsen jotakuinkin jokaikisen vaatekappaleen hyppysiini.

No, eipäs ahnehdita, ne ihan kaikist hipeimmät voin jättää muille. Jos voisin valita vain yhden, en ehkä pystyisi päättämään. Harmaa yksinappinen bleiseri kirii tällä hetkellä ykköseksi, mutta myös paljettihousut, yksinkertaiset paidat houkuttavat... Oh noes! Ja ne kengät! En ole varma, olivatko malliston Jenny-henkiset kengät miesten vai naisten mallistoa, mutta hianot. Ja nuo hapsubuutsit, vaikka ovatkin vähän sitä hipahtavampaa settiä.

Mallisto on jotakuinkin toisintoja Marantin hittivaatteista, mutta se on juuri se juttu, mikä minuun vetoaa: käytettäviä, simppeleitä, moneen menoon sopivia tyylikkäitä vaatteita, jotka näyttävät siltä, että voisivat jo olla osa vaatekaappiani. En tiedä, miten tämä tapa puree teihin muihin, mutta minulle mallisto täytti siis juuri edellä mainitusta syystä odotukset ja ylittikin. Juuri malliston kaltaiset simppelit Isabel Marant Etoilen vaatteet ovat rakkaimpia vaatekappaleitani. Sattuu just eikä melkein omaan pukeutumisytimeen, siksi kai niin.

Nappasin kuvat erään suosikkimuotitaiturini, LTL-Annan innoittamana Voguen sivuilta, sieltä koko mallistoa pääsee tarkastelemaan -se on ilahduttavan laaja, mukana myös lasten ja miestenvaatteita. Niihin en kyennyt perehtymään vielä syvällisemmin, kun jäin kuolaamaan näitä naistenvaatteita.

 

14.11., menkää, jonottakaa. Minä makaan toipumassa leikkauksesta. Kepit tahi pyörätuoli ja Marant-hässäkkä... näen jo otsikot, jossa "muoti-intoilija jyräytyi ihmismassassa". Ja jo toinen postaus peräkkäin: perkeleen polvet.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.