Pörröpäiden pelastaja

Lilou's Crush

Sain jokin aika sitten testattavaksi Wellan uuden Eimi-sarjan tuotteita. Sieltä nousi yksi ylitse muiden, ainakin jos olet kaltaiseni pörröpää.

Tuo suosikkini, Perfect me on "hiusten bb-voide". Että näin ne aakkostuotteet tulivat hiustuotteisiinkin. Kuten bb-voiteen tyyliin kuuluu, Perfect me ei luo va-va-voom-efektiä tai kimmoisampia kiharoita vaan luonnollisen siistin ja kiiltävän tukan pinnan.

Etenkin luonnonkiharat, paksut tai vaalennetut/raidoitetut hiukset ovat usein vähän vähemmän kiiltävät (itselläni natsaa ensimmäinen ja neljäs määre), ja bb-voide sekä siisti pörröt että toi kevyttä kiiltoa ilman öljyjen jättämää "klimppisyyttä". Öljyistä tykkään kyllä hiuksissa muuten, mutta annostelu on vähän hankalaa, kun ensin tuntuu että mikään ei riitä, ja sitten jo ylitetäänkin raja ja kampaus on mallia Pastori Silli. 

Perfect me:ssä on myös lämpö-ja uv-suoja, mutta minusta se on parhaimmillaan ihan luonnontilaiseen tulkaan sipaistuna, tai sitten kampauksen jo ollessa valmis, pörrön esto-efekti ei nimittäin niin hyvin pitänyt, kun laitoin Eimit ennen kiharrusta.

Kaikenkaikkiaan tästä löytyi juuri passeli hiusvoide arkeen, kun tukka on pörhelönä, mutta isompaan satsaukseen sen taltuttamiseksi ei ole aikaa. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.