Pöytä järjestykseen!

Lilou's Crush

Kaipaan paria juttua lapsuudesta ja nuoruudesta. Nimittäin uutta penaalia ja kyniä ja kumeja ja vihkoja ja muita koulutarvikkeita. Työssäni riittää yksi-kaksi kynää ja paksumpi vihko, harmillisesti viivottimille, teipeille ja sen sellaisille ei ole töitä tällä pöydällä. Mutta saahan sitä tyttö haaveilla. Eli keräsin suosikkejani kotityöpöydälle ja konttoriin. Työhuoneen remonttimme valmistui jo vajaa vuosi sitten, mutta vielä siellä on pikkutavarapuolella petrattavaa. Nuo ylläolevat HAY:n tuotteet ovat aivan ihania, tykkäisin, jos niille olisi tilaa pöydällä, jonka valtaa nyt miehen työkone. Olen merkin suuri fani muutenkin sisustushommissa.

Kuulitteko, että Ikeaankin on avattu paperiosasto? Taidan olla vähän myöhässä, lueskekin sähköpostista jo tovi sitten tullutta tiedotetta aiheesta vasta tänään. Siellä pitää käydä pikapuoliin. Ja uusi kalenteri, se on hankittava -elän elämääni lukuvuosittain, en vuosikalenterin kanssa, ja nyt tarvitsen äkkiä uuden kalenterin. Siinä täytyy olla tilaa merkitä menot ja palaverit tunneittain,  ja suomalaiset juhlapyhät. A5-koko on ollut käytössä kätevin, vaikka sitä en sitten käsveskassa kanniskelekaan.

 

PS. tajusin justiinsa, että olen kolmen viikon päästä tähän aikaan lennolla New Yorkiin! Mahanpohjassa keikahti iloisesti. Kolme viikkoa, se ei ole aika eikä mikään!

 

Kommentit

Pin (Ei varmistettu)

Kalenterista puheen ollen, onko tämä jo tuttu: http://www.persoonallinenkalenteri.fi/FI/ ? Itsellä lähtee tilaukseen simppeli valkoinen A5-versio, kunhan saan päätettyä vielä sisäsivujen ulkoasun :)

Hertta
Lilou's Crush

No eipä ollut, onpas kiva idea :) Mutta justiinsa tuo tulee kyllä probleemaksi, kun valinnanvaraa on niin paljon! Täytyy vielä tutustua ajan kanssa, hauska vinkki, kiitos!

Niina K. (Ei varmistettu)

Hei!
Olen itse lähdössä joulukuussa ostoksille new Yorkiin.Vaikka olen siellä aikaisemminkin käynyt niin olisi mukava lukea täällä matkastasi, lähinnä shoppailuvinkkejä(tiedossa on shoppailua, nähtävyydet on jo kierretty) ja hyviä ruokapaikkoja.
Tarkoitus olisi käydä New Jerseyn puolella Woodbury outletissa, Macy´s,Century21 ja joulu herkkuja täytynee hakea Dean&DLucasta...ja tietysti paljon muuta...

Ihanaa matkaa sinulle!

Hertta
Lilou's Crush

Oi joi joi, mahtava ajoitus, NY on joulunaikaan ihana -täynnä valoja, paahdettuja kastanjoita ja tunnelmaa. Voisin ihan heti vinkata, että tuolta sivupalkista löytyy Nykkivinkkejäni aiemmilta reissuilta, jos klikkaat tagia "New York". Siellä on mm. Sohon shoppailupostaus ja sen sellaista. Itse en ole noihin outleteihin tutustunut kovinkaan syvällisesti, joten niistä ei harmi kyllä löydy infoa, mutta Manhattanin meiningeistä sitten senkin edestä :) Ihanaa matkaa!!!

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Joo, kuule eihän haittaa että tulen mukaan tonne New Yorkiin? Koska haluan, hitsiläinen! Oi tätä kaukokaipuuta.. Nyt tuntuu että kaikki (ihan niin kuin lapsetkin aina sanoo, kaikki muut mut ei mä) on lähdössä New Yorkiin. Joulupukki, täällä on yks kiltti tyttö :)))

Hertta
Lilou's Crush

No kuule tervetuloa! Yksin lähden, joten seuraksi vaan, laitetaan ranttaliksi ;) Joulupukki, ois yks pikatoive, joka pitäis täyttää n-y-t NYT :) Ihanata viikonloppua :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.