Prinsessapäiväkirja

Lilou's Crush

Parhaat lahjat tulevat pulleissa ruskeissa kirjekuorissa, viimeistään nyt se on todistettu!

Postilaatikossa odotti nimittäin ystäväni Sannan tekemä valloittava Prinsessa-värityskirja! Kirjan alkusivulla Sanna kertoo, mistä ajatus kirjaan lähti:

"Tyttäreni sai viisivuotiaana silmälasit, ja hän pohti, käyttävätkö prinsessat laseja. Tuumasimme yhdessä, että osa prinsessoista käyttää ehkä piilolinssejä, mutta varmasti on prinsessoja, jotka tarvitsevat laseja, ihan niinkuin me muutkin. Sitten mietimme, onko sellaisia prinsessoja, jotka pitävät housuja. Tietenkin on! On myös pörröisiä prinsessoja, pikkuruisia, takkutukkaisia ja..."

Olen tähän saakka jollain ihmeen kaupalla onnistunut välttämän vallalla olevan värityskirja-buumin ajanpuute mielessäni, mutta nyt on sekin homma korkattu. Siihen vaadittiin vain tällainen vähän kuninkaallisempi versio.

Terveisin yhden takkutukkaisen, reikäpolvisen parkour-prinsessan ja yhden meikeistä liian kiinnostuneen herkkusuuprinsessan Hertta-kuningatar-prinsessa-äiti

 

PS. Sanna on ihan huikean taitava kuvittaja, kaiken muun hyvän ja hauskan lisäksi. Instassa voi seurata  @sannamander tai ihailla Agent Pekan sivuilta portfoliota.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.