Pronssia tuli, pulu!

Lilou's Crush

Kerrankos sitä hääpäivän unohtaa... tai montakin kertaa. Yhtäkkiä huomattiin, että heinäkuun alun hääpäivä oli taas näissä viimeaikaisissa sattumuksissa ja käänteissä unohtunut.

Pronssia tuli, kahdeksan vuotta aviossa täynnä. Miten nopsaan vuodet kuluukaan! Kiitos niistä, pulu <3

Kommentit

Bianca** (Ei varmistettu) http://thebernardandbianca.blogspot.fi

Upea sinä!! Unohdus meinasi käydä meillekin, kunnes muistimme vasta myöhään illalla. Päädyimme kokkaamaan lempiruokaa puolenyön aikaan ja saatiinpa juhlistaa kahdestaan kun lapsi nukkui :)

Hertta
Lilou's Crush

No justnoin mekin oltais kyllä varmasti juhlittu josoltaisiin muistettu :) ihan parasta! Onnea teille kovasti!

annemi

No VAU miten tunnelmallinen ja kaunis kuva! siitä hehkuu rakkaus tänne ruudun toiselle puolelle, mikä säteily Hertta, olet kyllä U-P-E-A!

Hertta
Lilou's Crush

No vau sinä miten nätisti sanottu!  Tuo kuva on muuten siitä hassu, ettämeistä otettiin semmoinen igan virallinen hääkuvakin(u know, puun alla järven rannassa ;) mutta tuosta vahinkoräpsystä tykättiin niin paljon enempi, että laitettiin se suurimmalle osalle kiitoskorttiinkin -enempi meidän oloinen, vähän sinnepäin mutta hyvä buugi :)

Hannele/ mrsl (Ei varmistettu) http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

Voi miten upea pari!

&lt;3 Hannele
http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

Hertta
Lilou's Crush

Voi miten kivasti sanottu :) Kiitos :)

mixed fuss

Hertsyykkeli miten kaunis olet kuvassa (do not get me wrong, olethan sitä vieläkin tietty :) )! Onnea siis ja paljon tulevia, onnekkaita vuosia jatkoon myös!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos toivotuksista ja kauniista kohteliaisuudesta! Olo oli kyllä niin kovin onnellinen, ja häämekossansa varmasti jokainen nainen näyttää parhaimmaltaan, se päivä kun on toivottavasti jokaiselle ikimuistoinen :)

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Voi miten i-h-a-n-a kuva! Siitä todella välitty iloinen ja rakkaudentäyteinen tunnelma :)

Hertta
Lilou's Crush

Ihana kuulla, sillä juuri tuommottiinen oli päivä ja olo ja tuo hassu kuvahetki <3

I May Say (Ei varmistettu)

Lämpimät onnittelut kasista! Kaunis kuva.

Minä ja mies viettiin tänä vuonna hääpäivää muuttolaatikoiden keskellä. Mutta mies oli järjestänyt lapselle yöhoitopaikan, haettiin Fafa'sista lemppariruokaa ja poksautettiin shamppanja. Oli kiva olla kotona, vaikka muuttolaatikot ja kaaos.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos ja onnea teille! Ja tiiäks kuule, kun eilen luin tämän sun kommentin, arvaas mitä mies oli juuri tuonut mukanaan :) No fafasin lemppariruokaa, kanssa! Hyvä maku meillä ja hyvät miehet ;) PS. Sen skumpan nautin kuukauden päästä :)

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Voi luoja miten kaunis olet! Terkkuja miehelle: onnen heppu:)

Hertta
Lilou's Crush

Vitsit, kiitos!! Pitänee huomauttaa, hahaa, että kuule, onnen heppu, ja kiloissa mitattuna tällä hetkellä kahdeksan vuoden takaiseen aivan järjettömän paljon onnekkaampi :D

t.Susse (Ei varmistettu)

Herätessämme emme täälläkään muistaneet ja itse ajattelin vain että kun on tilipäivä, pitää muistaa laskut... :O onko tämä nyt yhtä alamäkeä tästä etiäpäin kuin NÄIN epäromanttisesti alkoi 26. hääpäivä?? ;DD

Onnea teille!! :D

Hertta
Lilou's Crush

Täytyyhän sitä hoitaa talousasiat kuntoon, että voi romantokoida :D onnea tosi upeasta vuosimäärästä, mitäs sit, kun tulee pyöreitä? Me toivotaan, että kymppivuotena päästäis kaksin viikonloppumatkalle!

my view

onnea! ihana kuva, todella kaunis morsian :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.