Pullea lettiponnari toisen (tai kolmannen) päivän tukkaan

Lilou's Crush

Käyttääkö kukaan muu käsitettä tokanpäivänponnari? Toimii myös termillä kolmannenpäivänponnari, eli numeroista riippumatta sen päivän kampaus, kun tukka ei vielä ole varsinaisesti likainen, mutta ei ihan enää puhdaskaan. Ja miksei muutenkin käypä tapa!

Nyt, kun hiuspuuterit ja kuivashampoot ovat tehneet tervetulleen invaasion kylppärinkaappiini, innostuin edellisenä "kolmantena päivänä" kokeilemaan tällaista pulleaa lettiponnaria. Kuivashampoo tekee hiusten pinnasta karkean joten käsittely on helppoa, mutta tähän alle sopii myös suolavesisuihke.

Tarvitset:

Suolavesisuihkeen/hiuspuuterin/kuivashampoon, 2 väritöntä hiuskuminauhaa, tupeerauskamman, hiuslakkaa, 3 minuuttia aikaa.

Näin menee näppärästi:

  1. Tee napakka ponnari haluamaasi kohtaan takaraivolle, kiinnitä läpinäkyvällä ohuella hiuslenkillä
  2. jaa hiukset kolmee osioon, tupeeraa reippaalla otteella (kannattaa tehdä näinpäin, eikä ensin tupeerata ja sitten jakaa, koska kolmeen osaan riipiminen sattuu ja voi vahingoittaa herkimpiä hiuksia). Suihkuta lakkaa, anna kuivua täysin
  3. Letitä tupeeratut osiot
  4. Kiinnitä letti samanlaisella ponnarilenkillä
  5. Vedä tarvittaessa vielä lettiä vähän löyhemmälle eri puolilta
  6. Valmis!

 

Tämä näyttää vielä paremmalta hetken haperruttuaan tuulen tuiverruksessa, eli varsin oivallinen kesäkampaus. Kun illalla avaat letin, selvitä tupeeraus hellästi.

Mitäs tuumaatte?

Kommentit

http://www.lily.fi/sites/lily/files/blogi-ihailija.jpg

Hertta
Lilou's Crush

Juukeli sentään, kiitos tästä! Nyt vasta näkyi tämä kuva, luulin kommenttia tyhjänä lipsahtaneeksi :) kyllä piristit aamuni!

Senni (Ei varmistettu)

Täällä myös yksi "toisen päivän ponnarin" ystävä! Näytti kovin kivalta ja simppeliltä tuo letti, joten taitaa olla aihetta hakea itsellekin noita kumilenkkejä!

http://my-very-own-inspiration.blogspot.fi

Ihme

Tosi kivalle näyttää, minä aion kokeilla myös! Kiitos vinkistä! :)

.Tiia
Black + White = Grey

Itse olen viime aikoina käyttänyt aika paljon samaan tapaan toteutettua, mutta todella slimmiä lettiä :). Tuota pörhösempää versiota täytyy kyllä myös ehdottomasti kokeilla!

annemi

Kasvaisipa tukka nyt äkkiä noin pitkäksi että saisin testattua tuota, kivalta näyttää nimittäin :)

Hertta
Lilou's Crush

Sä voit tehdä jo monta pientä pörrölettiä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sitten kun vielä tietäisi mistä saa läpinäkyviä kumilenkkejä...

Hertta
Lilou's Crush

Omani ostin Prismasta! Iberon tms hyllystä, pienenpieni pussi renkuloita täynnä, maksoi 2-3 euroa. Myös Lindexissä olen joskus näihin törmännyt. Oli muuten vaikea tosiasn löytää, kun inspiksen sain :)

jjonaa

Pitää itse kokeilla tätä, kuullostaa todella kivalta!

Vähän vaihtelua omaan päähänikin, pannan ja korkean ponnarin sijaan!

Hertta
Lilou's Crush

Hei ja mun pitää taas kokeilla korkeaa ponnaria, siitä onkin taas kauan -yleensä päälaella kekottaa sotkunuttura jos jotakin :) Aurinkoa päivään!

el-sa (Ei varmistettu)

kiitos vinkistä! mietinkin miten ihmiset onnistuu loihtimaan muhkeita lettejä, mutta tässä salaisuus tuli. omista hiuksista ei yleensä niin vaan rentoja kesäkampauksia taiota (on varmasti maailmankaikkeuden liukkain), mutta tätä täytyy edes kokeilla :)

Hertta
Lilou's Crush

Samaa minäkin olen aiemmin pähkinyt :) Ja jos laitat suolasuihke-tupeeraus-hiuspuuteri, niin tukasta tulee karkea ja toimii melkein minkälaisessa hiuksessa tahansa. Muista vain antaa tuotteiden kuivua ennen tupeerausta niin eivät mene klimppiin letittäessä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.