Punk Shui

Lilou's Crush

Etätöistä terkut. Istun työhuoneessamme, jossa on näkyvissä pöytää tai lattiaa juurikin läppärin verran. Eteisemme nimittäin vyöryy, ja levittäytyy koko yläkertaan, jättämättä tuumaakaan tyhjää tilaa lattialle. Miten paljon tavaraa sitä mahtuukaan kahteen korkeaan kaappiin, kenkäkaappiin ja tasolle! On fengshuit aika kaukana tästä huushollista taas hetken.

Menossa siis eteisen remontti: seinistä on saatu pois viimein juuttitapetin alla ollut paperitapetti, pinnassa on jo pohjamaali. Mäntypanelikattokin on saanut pohjamaalit päälleen, ja tuntuu, kuin katon korkeus olisi noussut vähintäänkin metrillä!

Minä napsutan täällä työprojektia, ja odotan lisää ihmeitä, kun illalla astun ulos ovesta. -Mikäli tavaramäärät tyhjennetyistä kaapeista eivät sitä ennen ole syöneet minua suihinsa.

Kommentit

ahahahaha, ihan mahtavaa! vihdoinkin joku keksi sille sanan- punk shui.... :D tsemppiä! kohta on entistä ehompi eteinen sitte.

Hertta
Lilou's Crush

oi ja voi, remontti seisoikin koko päivän, ja meno senkun muuttuu villimmäksi, kun joka paikka pursuaa tavaraa -väärää sellaista siis. Tuo termi on muuten tietooni entisen kollegani lanseeraama, aivan vallattoman mainio :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.