Puolinami Pjazza

Lilou's Crush

Olin eilen illallistamassa ystäväiseni kanssa pidemmän kaavan kautta (niin paljon puhetta). Menimme hänelle tuttuun ja minulla uuteen Pjazzaan, koska mieleni minun teki siellä käydä. Olin kuullut etukäteen ristiriitaisia arvioita: osa ylisti Pjazzan maasta taivaaseen, etenkin heidän pizzapohjansa sai varauksetonta kehua. Osa taas valitteli epätasalaatuisia kokemuksia.

Iloisesti täpötäynnä oleva, mukavan pikkujoulumelskeinen paikka viehätti minua heti miljööllään kovasti. Vastaanotto oli oikein ystävällinen ja tehokas. Jos levyraatihenkisesti jakaisin numeroita, tämä Liinamaa ei kuitenkaan alkuruoalle antaisi yhtä korkeita pisteitä kuin ympäristölle, sillä jaettavaksi tilaamastamme  mozzarellaa ja tomaattia-annoksesta tomaatti oli raaka ja kitkerä, oikein kunnon "talvitomaatti". Mozzarella sen sijaan oli pehmeää ja hyvää.

Pääruokana söin pinaatti- ja ricottatäytteisiä ravioleja voisalviatimjamikastikkeessa. Raviolit olivat superherkulliset: maistuivat täyteläisiltä, mutta onnistuivat samalla olemaan kesäisen raikkaita ja samaan aikaan sopivan täyttäviä että keveitä. Voikastike, jossa raviolini polskivat, oli vetinen mutta hyvänmakuinen. Olisin voinut syödä näitä herkkuja vielä muutaman lisääkin. Ystäväni valtava "pappadrellepastaa jäniskastikkeessa" oli myös maukas, mutta kuulemma samoin vähän vetinen. 

Summa summarum, hinta-laatusuhde ei meidän reissullamme ollut nyt ihan täydellisesti kohdallaan, mutta viihdyimme kyllä hyvin. Ehkä joskus kokeilen uudestaankin, mutta koska nyt on tullut Helsinkiin niin monta mielenkiintoista ravintolaa, taidan testata niitä ensin, ja tietty muistaa vanhoja lemppareitanikin. 

PS. Paljettipaidasta on tullut jumituspusero. Jatkuvasti päällä. 

Kommentit

verbeliini
happy flow

oijoi kuinka hyvältä toi pasta näyttää!!

Hertta
Lilou's Crush

Se oli aivan superhyvää. Olisin voinut ottaa pari raviolia vaikka jälkkäriksi :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.