Puudelipinkki

Lilou's Crush

sis. *mainoslinkin

Viime syksynä ostin ihan poikkeuksellisen värisen takin, tämän hattaranvaaleanpunaisen. Yllätin itsenikin, kun takista tuli ihan lempivaate, normaalisti kun pukeudun synkkään sävykavalkadiin harmaasta tummansinisen kautta mustaan. Nimekseen hattara sai muuten kuitenkin puudeli, ties mistä sananmuunteista ja käänteistä johtuen. Puudeli on melko muhkeasta muodostaan huolimatta vilpoisa, ja vaikka kuinka teki mieli vetää se viimassa päälle, viimeistään ulko-ovella oli käännyttävä takaisin, vilukissa kun olen. Niinpä päällä on sitten ollut untuvaparka tai tuplakerros tummia takkeja, syksystä kevääseen. Huoh.

Miehelle sadetakkia etsiessä tuli vastaan ihan sattumalta puudelin isosisko (miten nyt sattuikin sormi lipsahtamaan kurkkimaan naistenvaatteita...), pidempänä mallina ja hyvällä aleprosentilla tanskalaiselta Gannilta. Ihana, puuterinen sävy Brush (ekassa kuvassa), johon törmäsin viime vuonna monissa ulkomaisissa blogeissa oli nyt jo toki ottanut ja loppunut, mutta vaalea pinkki ja kermanvärinen kumpikaan eivät näyttäneet ollenkaan hullummilta, vaan päin vastoin oikein raikkailta. Ja olihan se jo todettu, että tuollainen puuterinväri ei minulle oikein sovikaan, värittömäksi muuttuu koko tyttö.

Tuon kylpytakin alle saa mainiosti piilotettya Uniqlon pitkän untsikkatakin, joka on pelastanut jäätymiseltä ja hyytymiseltä pelkällä villakangastakilla jo monet talvet. Hattaraan höyrähtänyt nainen klikkasi siskopuudelin koppaan, ja katsoo nyt, joko väistyy ikuinen musta ja tummansininen muutenkin jo synkiltä syys- ja talvipäiviltä.

*Oman takkini löysin täältä aleosastolta

 

 

Kommentit

my view

Oi ihana takki! Tilasin äskettäin aika saman värisen mekon Gannilta :) oikean sävyisiä pastellinvärisiä vaatteita on mielestäni hankala löytää. Asukuvaa odotellessa :)

Hertta
Lilou's Crush

Toivottavasti tämä natsaa, yhden nimittäin palautin, kun väri oli liian oranssihtava/persikka. Pidetääs peukut :) Gannilla on toisinaan niin kivoja juttuja, että on vaikea pitää näpit irti näppikseltä :)

Aisha J
Aisha

No onpas ihania puudeleita! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.