Pyrähdys

Lilou's Crush

Minun pieni vauvani ei ole enää mikään hurjan pieni. Taas sain taitella yhden vaatekoon syrjään, ja kiireellä lähteä ostamaan uutta, kun nilkat ja ranteet vilkkui paljaana -miten sitä voikin aina tulla tuo kasvaminen yllätyksenä!

Tyttönen on nyt vallan veikeässä vaiheessa. Liikkeelle kovasti pitäisi päästä, ja vähän jo mennäänkin eteenpäin. Lempiruokaa on kaurapuuro, peruna ja kala, jälkkäreistä päärynä. 

Voi aika, miten sinä niin vilkkaan kulut, kunpa voisit edes hetkeksi pysähtyä!

 

Kommentit

kirsikkainen

Ihania <3 Nämä nähdessäni tekee kyllä mieli laittaa esikoisen vaatteet kierrätykseen ja rynnätä äkkiä ostoksille! Kerran niille vaan saa nuo pienet suloiset vaatteet päälle pukea.. Ajanpysäytys kelpaisi mullekin!

Hertta
Lilou's Crush

Mutta ai kuule, on niitä esikoisen vanhojakin ihana pukea, muistoja tulee mieleen niin valtavasti! Meillä ei ole kovinkaan paljoa säästössä, kun ikäero on niin suuri, eikä säilytystilaa riittämiin, mikä on harmi. Toki on mukavaa, että pienellekin on jotain ihkaomaa. Tilataan meille yks kappale ajanpysähdyksiä joulupukilta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Juuri hurjasta vauhdista johtuen olisi suositeltavaa hommata pienimmät vaatteet käytettyinä, ei rynnätä kauppaan aina ostamaan uusia ostamisen vuoksi, käyttöaika kun on niin lyhyt.

Hertta
Lilou's Crush

Ihan pienimmissä vaatteissa tämä toimiikin tosi hyvin, siis kun puhutaan koosta 50-62. Olen huomannut, että käytetyissä vaatteissa alkaa olla jo koosta 68 eteenpäin harmillisen paljon tahraantunutta vaatetta johtuen kiinteiden syönnin aloituksesta, jota en ihan kauhean mielelläni käytettynä osta, hyväkuntoiset asia toki erikseen. Meillä haastetta tuo myös allergia: peruskirppiksillä ei voi tietää, millä pesuaineella vaatteet on pesty, ja onko kyseessä lemmikkitalous. Nettikirppiksillä nämä selviävät kysymällä, mutta harmillisen usein,kun aikaa ei ole päivystää jatkuvasti, hyväkuntoiset on jo myyty kun itse pääsen paikalle pällistelemään. Lisäksi kokoa 74, mikä tämä yllätyskoko meillä nyt on, ja siitä ylöspäin, tulee yllättävän vähän vaatteita myyntiin. Harmi, että ystävilläni on pienempiä vauvoja, sillä todella kiitollisena olen heiltä käytettyjä vaatteita ottanut ja ostanut kun mahdollisuus vain on ollut, meiltä vaatteet lähtevätkin sitten aina eteenpäin joko annettuna tai kirppiksille. Sellainen juttu muuten harmittaa, että nettikirppisten kuvaukset eivät ole tosiaankaan aina todenmukaisia. "vähän pesuhaitua" saattaa olla koppuraksi nyppyyntynyt tai "ei omiin silmiin tahroja" voi olla tyystin kellertävien tahrojen peitossa. SIlloin harmittaa kyllä maksaa edes se pari euroa. Eli meillä ei todellakaan "osteta ostamisen vuoksi" sinua lainatakseni, vaan koska muualta ei ole löytynyt tässä koossa. Kasikutosia sitten odottaakin jo komerossa käytettynä.

kirsikkainen

Noh, vierailijan kritiikkiin kommenttiani koskien: Kirjotin tosiaan tekee mieli laittaa esikoisen vaatteet kierrätykseen ja rynnätä äkkiä ostoksille. Tällä hetkellä on uudet vauvan (+lasten) vaatteet niiiin ihanissa maanläheisissä sävissä ja erityinen heikkous on nuo ruskeat ja marjapuuron sävyt sekä röyhelöpeput, jotka pikkuruisessa koossa ovat aivan sydäntäpakahduttavia <3 Viimeisen neljän vuoden aikana ei ole baby- ja lastenvaatemuoti ollut näin lähellä omaa sydäntä!  Todellisuudessa käyttöön tulee kaikki säästetyt esikoisen vaatteet, joista suuri osa on ostettu jo kertaalleen käytettynä ja saatu kavereilta. Äärimmäisen harvoin tulee ihan uutta ostettua kummallekaan. Kuten Hertta sanoikin niin koosta 68 ylöspäin näkyy ruokailun aloitus harmittavan paljon vaatteissa.. Niin myös meillä esikoisen siskolleen jättämissä vaatteissa on melkoisesti konttauksen ja ruokailuharjoittelun merkkaamia vaatteita, etenkin kun tyttö viihtyi koossa 74 - 80 cm reilu puoli vuotta! Onneksi on toki paljon niitäkin vanhoja vaatteita, joista muistuu mieleen ihanat hetket ekan vauvan kanssa <3 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.