Pyyhällys alessa

Lilou's Crush

Tänä vuonna alessa haahuiluun ei joulun kieppeillä tullut uhrattua aikaa tahi ajatusta, sillä kiireemmät hommat, kuten suklaan syönti ja lahjapelien pelaaminen sekä ensimmäiseksi mainitun sulattelulenkit anoppilan maastoissa veivät voiton maallisen metsästyksestä. 

Täytyi kuitenkin ryhdistäytyä, sillä Neiti Monninen kasvaa kuten vauvoilla on tapana ja kaipaa seuraavan kokoluokan vaatetta pulleat ranteet ja pömpöt nilkat vilkkuen. Omat urheiluvarustehankinnat olin jättänyt tarkoituksella odottamaan alennusmyyntejä, trikoo kun onneksi venyy vähän entistä riskimmänkin ruhon yllä, eli vanhoillakin salille on päässyt, vaikka henki on piukoissa vermeissä vähän pihissyt. Edellämainittujen oikeasti tarpeellisten juttujen lisäksi toivoin löytäväni vielä ihan tavallisen mustan collegepuseron, sellaista olen nimittäin usein huomannut kaipailevani.

Lauantaina poikkesin pikaisesti Itiksen joulunjälkeisryysiksessä (huh-huh-huuuuuh) ja eilen huomattavasti väljemmillä vesillä Lahden Triossa. Ja vitsit, listalta voin ruksia yli jo collegen Zaran rekistä, kuten kuvasta näkyy, pari vauvan juttua Lindexiltä ja tuollaiset kunnon traktoripohjalenkkarit, joilla pitäisi myyjän mukaan pysyä pystyssä iljanteisillakin lenkkipoluilla.

Varsin tehokkaaksi sitä näköjään oppii, kun aikaa suoritukseen siirtymäaikoineen on yksi napakka vauvan syöttöväli ja mielessä tarkasti ennalta mietitty lista. Kaukana kaukana Karnerikassa (sananlasku ajalta "pikkuveljet pieniä Pohojammaalla") ovat ne ajat, kun aleihin menin vain haahuilemaan sillä mielentilalla, että "josko jotain kivaa sattuisi tulemaan vastaan". Mutta hyvä näin, oikein hyvä. 

Kommentit

I May Say (Ei varmistettu)

Mä sain ruhtinaallisen alebudjetin (lahjarahoja, siis), mutten ole vieläkään ostanut mitään! Paitsi yhden neuletakki Weekend by Max Maralta (ennen joulua jo).

Mulla on ehkä tulossa lomamatka Jenkkilöihin, joten säästän kaiken sinne ja teen jonkun yhden päivän täsmäiskun jonnekin mall'ille/outletiin.

Lapselle kannattaisi ostaa uusi toppapuku (ensi talveksi), mutta en ole saanut sitäkään aikaiseksi! Onneksi viime vuoden puku menee vielä.

Hertta
Lilou's Crush

Miten sitä joskus vaan ei jaksa, vaikka järkevää oliskin :) Ihan sama täällä. Löytyisiköhän alesta fleecepukua tuolle isommalle vielä... Ihme kyllä tuolla itiksen pyyhällyksellä löysin kuusivuotiaalle ensi talveksi toppavermeet, toivottavasti sitten osuu koko oikein.

I May Say (Ei varmistettu)

Minä en jaksa lähteä etsimään lapsen ulkovaatteita myymälästä, ostan ne netistä kotiinkuljetuksella (elleivät kävele vastaan hap hazardly jossain).

Hertta
Lilou's Crush

Mulla kävi juuri niin! Enpä ois uskonut, mutta Stokkalta löytyi koko 140 kuin apteekin hyllyltä sekä toppahousuista että takista. Takki tosin oli "väärää väriä", sinistä toivottiin mutta vain pinkkiä löytyi. Ei tullut netissäkään eteen, joten tällä nyt mennään, onneksi se oli kakkostoive sitten kuitenkin. Pienemmän osalta sitten netti tuo kun on tuodakseen. Ens talvi pulkassa ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.